Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 to nikdo nedokázal spočítat, byly to tisíce!!! CMF je skutečně dívka a navíc tuze pěkná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 a tady uz se splha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Já být CMF, tak z toho co čtu, bych měl pomalu strach tam vůbec dojet !!! To bych měl strach někde vůbec jenom zavřít oči aby ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Já být CMF, tak z toho co čtu, bych měl pomalu strach tam vůbec dojet !!! To bych měl strach někde vůbec jenom zavřít oči aby ... Asi se na to vykaslu no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 skodahome bylo narvaný, nejde spočítat ty stovky a stovky nablejskanejch škodoveček ... fakt se na ten srazík moc těším, dneska se mi o tom dokonce zdálo...rpostě už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Asi se na to vykaslu no.... no tak prece bys me nezklamala .... teda jestliva pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 no tak prece bys me nezklamala .... teda jestliva pojedu Tak zrovna tebe za ty kecy klidne jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 CMF: sice nevim co se tu mezi vámi děje a proč to tak hezky jiskří, ale na sraz určitě nejedeš kvuli Olafovi, ale kvuli škodofkám a taky kvuli nám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 tak to ja radsi nepojedu aby Vorlajz nebyl nastvanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 CMF: sice nevim co se tu mezi vámi děje a proč to tak hezky jiskří, ale na sraz určitě nejedeš kvuli Olafovi, ale kvuli škodofkám a taky kvuli nám. Nejiskri... toe vsechno sranda... doufam 2 Ol@f: Ale houby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 jj je to sranda, I'm RESERVED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 vím že to je sranda, to jsem pochopil...tak přestante trucovat a přijedte všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 CMF pojedes svoji koktou? budes mit uz novej lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 vím že to je sranda, to jsem pochopil...tak přestante trucovat a přijedte všichni Jafny ze dorazime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 CMF pojedes svoji koktou? budes mit uz novej lak? Zatim vubec netusim. I kdyz mou Octafkou se mi vubec nechce... vypada strasne. Na novy kabatek pujde prave pristi mesic pokud pujde vsechno jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Taky jsem dostal negativní odpověď na ubytování. . Asi se zdržíme jen do večera a vyrazíme s foromenovou potom k domovu no . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 lidi.... já si NIKDY nedělám srandu... takže tak... Foromen... ty se přejmenuj na Fórman... protože já pevně věřím, že je to jenom fór, že jedeš večer domů! já budu taky spát v autě... se přežije p.s. teda jestli vůbec pojedu, když mě tam Olaf nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No nevím, musím to ještě dohodnout s foromenovou. A budem s sebou mít naší pesu, tak nevím. Mě ale nevadí sednout o půlnoci do káry a frčet dom. Jsem zvyklej. UVIDÍME. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 To zvládnete... taky budem spát v autě a budeme tam mít tu naší šelmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No asi to jinak nedopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 v takovým krásným červeným Růmu se musí spinkat... což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Noooooo, už jsme v tom spali, ale nic moc, 3 lidi se nevejdou . Ale v dvou to bude v pohodě. Kuaaaa, to bude noc plná vášní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 vorlajz:ty seš řízek chlape... bude prdel...vemte si všichni stany a uděláme stanový městečko....a všechno svedem na dakiho že nás pozval kydby něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 miro... beru tě za slovo... !!! a díky... každopádně... já stanuju hned, jak vidím krásnou dívku... a ani nepotřebuju stan,... stačí nemít na sobě texasky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) miro... beru tě za slovo... !!! a díky... každopádně... já stanuju hned, jak vidím krásnou dívku... a ani nepotřebuju stan,... stačí nemít na sobě texasky! Jeste ze budou na sraze skoro sami chlapi EDIT: Ovsem horsi by bylo kdyby si stanoval i kdyz by si videl peknyho chlapa Editováno: 18. Červenec 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.