Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 To je blbý, ale jsi čikovná, to zvládneš . Hih diky no snad uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 CMF: doufám, že tvoje rozhodnutí se ještě změní, těšil jsem se že uvidim uživatelku a řidičku vozu Škoda, ze který tu jsu jihomoravaci uplně hotový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 CMF: doufám, že tvoje rozhodnutí se ještě změní, těšil jsem se že uvidim uživatelku a řidičku vozu Škoda, ze který tu jsu jihomoravaci uplně hotový. Cozpak o to rozhodnuti je porad stejny ze bych chtela jet Nekdo je ze me hotovy? To mi asi neco uniklo Do 9. je este daleko neco se do te doby vymysli doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 nechápu, co vám tady vadí na tom, že se tu tak hezky diskutuje... jestli má někdo zájem o informace o srazu, tak je snad najde na první stránce ne??? tak mě nese*te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 a vorlik se vratil z chaticky, nejsou zvykli na tvuj styl cece @ CMF: vymyslej vymyslej, jinak 8 zacni hledat zasady bezpecneho autostopu, kdyz bude stopovat na te shelce odkud se vyrazi urcite uspejes <;o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Kdyby CMF nakonec nejela, velmi by mě to zklamalo a nejen mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 mas recht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Hmm hmm Jeste bych mohla dorazit druhym autem ale to neni Skodofka a zere 25 na 100 takze to asi ee Ne vazne... budu se snazit neco vymyslet abych vas jak pisete nezklamala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Můžeš jet klidně i s někým s námi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Hmm hmm Jeste bych mohla dorazit druhym autem ale to neni Skodofka a zere 25 na 100 takze to asi ee Ne vazne... budu se snazit neco vymyslet abych vas jak pisete nezklamala Holt budeš muset vytáhnout to červený porche z garáže !!! A z té spotřeby si nic nedělej - taky budu 2x tantokovat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 pentadius: jak to vypadá s těma RZ a jaka by teda měla být i cenofka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Že nevíš proč má dole tento odkaz : Výroba zábavných RZ-ek s názvy a obrázky za slušnou cenu - více zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Holt budeš muset vytáhnout to červený porche z garáže !!! A z té spotřeby si nic nedělej - taky budu 2x tantokovat !!! Nemyslim si ze bych tankovala jen 2x Nemam Porsche... bohudik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 To je pro Tebe jenom dobře !!! Protože Ty + Porche = kolik se dá dostat bodů do mínusu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 To je pro Tebe jenom dobře !!! Protože Ty + Porche = kolik se dá dostat bodů do mínusu ??? HaHaHa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Hrábě, co ty máš za auto, že budeš 2x tankovat? anebo jedeš z takové dálky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Co asi ??? škodovku, né !!! A na 650 Km co jsem najel v květnu, to taky jednou nestačilo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Že nevíš proč má dole tento odkaz :Výroba zábavných RZ-ek s názvy a obrázky za slušnou cenu - více zde nejseš nějakej moc chytrej .......tak hold nečtu podpisy no a co ale jo beru to, jsem jen nepozornej, díky za probuzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Tady ta "nepozornost" nevadí, ale třeba ve "středu" !!! - tak ta by se na pěkně dlouho prodražila !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 A z té spotřeby si nic nedělej - taky budu 2x tantokovat !!! neprehanej, kdyz das tempik na 140 km/h a nebudes zavodit s FRS ve zlutem kabatku tak pojedes max za 7,5. Bude sobota rano provoz bude druhym smerem, snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Vzhledem k tomu, že do konce měsíce by měla proběhnout jeho montáž, tak jsem zvědav jak se to na té spotřebě u mě projeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Taakze vse zajisteno 100% dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Jsem to řikal, že jsi čikovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 stopem nebo bude vlastni auti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 stopem nebo bude vlastni auti? Vlastni asi nee pokud do te doby neco neporidim ... dorazime bud s OII nebo Mojitem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.