maca Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 mira@bobik-právě že nevím v kolik kámoš přiletí ,mam doma jeho auto a musim pro něj pak na letiště...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 (editace) Péťo Tangerínů drž mě místo vedle sebe...pokud zkousneš pobouchanou fabku vedle sebe:-))) Editováno: 4. Srpen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Míro, co máš v tý fabuli za motoroness? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 turbo mega čipejšn draj válec cca 73 mega koňě:-))) 1.2 htp píčo na hlínách a s čipem:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Máca:já tam taky přijedu cca na osm večír....až do Vyskeře či jak ten název... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 mira@bobik-právě že nevím v kolik kámoš přiletí ,mam doma jeho auto a musim pro něj pak na letiště...... Tak má nějakej plánovanej přílet, kterej se + hodina může lišit. maximálně ho zpomalí čekání na kufry (max hoďka navíc) a na letiště - z letiště to máš kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 tak v osm už tam nebudu... kruci... chtěl jsem vidět ten pič v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 ty vago to se tam jedeš jen nadlábnout a prodat(vydělat)moc nano... nevím jestli odjedeš...bez kol to jde zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Tak má nějakej plánovanej přílet, kterej se + hodina může lišit. maximálně ho zpomalí čekání na kufry (max hoďka navíc) a na letiště - z letiště to máš kousek mlel něco okolo 16 hodiny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Náhodou nejede někdo z Hradce??????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Lube připsán na seznámek Míra: je to Vyskeř a píše se na Vyskeř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Vem těch NANO podušek na palubku víc, pokud to fakt funguje a udrží to můj telefon, tak se taky asi rozšoupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Péťo Tangerínů drž mě místo vedle sebe...pokud zkousneš pobouchanou fabku vedle sebe:-))) Jasný, podržím ti vedle sebe fleka, aspoň budu moc porovnat svůj offroud s tvým poloofroudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Tak už jen pár dní a je mega akce už jsem natěšen maca: Koukej dorazit pacholku,a nevymlouvej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Náhodou nejede někdo z Hradce??????????????? jááááááááááááááááá:-)ale až cca v 19.00...by jsi počkal ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Super jede i Lube, měli bychom si udělat nějakou "žlutou parkovací sekci" na place Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 ty fole.... to bude samá Fabule .... brb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 tak hlásím, že 99% dorazíme s přítelkyní taky. JEn zatím nevím jestli už na oběd nebo později. Ale na večer bysme měli být určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Ja a badys taky + mame jeste par otazniku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 baurak: že by byla větší účast z OC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 neco davame dohromady tak se uvidi, kdyz by to vyslo tak by nas bylo asi vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Tak jak jsem slibil dojedu...sice sam bez přítelkyně, ale o to to bude lepší.....přijedu už asi na 11.00 na obídek a budu přes noc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 lukyssek: super, těším se! těším se na všechny, bude to mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 kuk :-) mám nějaký rodinný job ale ten je do 17 hodin ,nevím jestli má cenu ještě jezdit,když to je odtud ještě dooost daleko ,to už bude valná většina v lihu............. asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.