pentadius Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) asi jedu pro druhý prase No možná bys vo tom měl popřemýšlet, ikdyby se zvedlo vstupný do toho cirkusu Jinak dvě jsou víc než jeden Vorlajz Editováno: 7. Srpen 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Pente, tys mě asi ještě neviděl... chlastat, žejo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 právě sme naložili 4kg kuřecího, tak snad bude jídla dostatek VIP místa jsou všechny, takže žádné vyjímky Bobe, tam zaparkuješ, bát se nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 jinak kelímků tam pár bude, ale víčko jako u mekáče si musíš přivézt sám doufám že už máte vytvořený týmy na fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Jak se to říká v tom přísloví? "Kdo dřív přijde, ten dřív mele ..." Tak holky bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Díky, to jsem chtěl slyšet. Stan připraven, spacák taky. Ještě židličku srazovku naložit do auta a jsem ready. Včera sem vyluxoval ten svinčík z auta, ale mejt to nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 doufám že už máte vytvořený týmy na fotbal Já jo? A fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 budou tam lavičky, takže židlička netřeba pentadius: jasný, každej hraje fotbal přece sme ty tabulky na turnaj nedělali zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Zakládám profesionální fanklub. pravidla sdružení 1) na fotbal se jen kouká 2) po trávě se neběhá - po trávě se směje 3) pivo v ruce není na škodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 bobik: dostaneš deku woe a budeš hrát pěkně s námi, přece nebudem dělat turnaj se 2 týmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Zakládám profesionální fanklub.pravidla sdružení 1) na fotbal se jen kouká 2) po trávě se neběhá - po trávě se směje 3) pivo v ruce není na škodu u bodu 3 si nejsem jistej, jak je to myšleno, jako že si nemůžu položit pivo na mojí Škodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 já napsal malý š A na svojí Škodu si polož co chceš, jestli máš ošetřeno onan vrstvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 spravne receno, zadna VIP mista, kdo driv prijede ten driv parkuje. pokud dobre pocitam tak OII je tam tusim 8 ks, nekam to naskladame protoze toho mam zitra hafo, tak auti jsem objednal na zitra na rucni myti a osetreni, tak uvidime co se bude blejstit vic jestli auto nebo nejaky psi kulky kterejch tam bude asi taky pozehnane. Muzu vzit kelimky pokud je potreba, Vali se mi doma spousta tvdryho chlastu kazdej rok toho dostanu hafo na narozeniny a pak to taham po ruznejch akcich nez se to vypije, nechce se mi to tahat cely sebou, piste jestli mam neco vzit je tam nejaka tulamorka, fermez, nejaky vodecky a tusim jedet tlamolep. Dneska mi prislo potvrzeni o expedici altestu, mam jiste obavy ze nebude v nedeli rano k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Ol@f: máš SZ co se týká toho chlastu - každej si dovezte co pijete, tvrdej opravdu nekupujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Dakie: prase bude asi stačit jedno, stejně se všichni pozabíjíte při fotbale. No a mě, pani foromenové a pár silných co přežijí bude jedno stačit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Jani, už jsem se lekl, že budete žrát nás... ... no mě teda budete určitě žrát moje squelly fotbalový finesy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Bobik: hlásím se jako první a zakládající člen Fanclubu . Stejně nic jinýho nesmím. Janina: no nevim, jestli bude stačit, foromenová když se rozjede, tak neví kdy má přestat ...s jídlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 OK, pokud jí jeste budou mít tak beru.. Tak nemaj, tak nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 hele, nemáte někdo nějakou leštěnku na opravu metalízy? udělal jsem si škrábanec, zamáznul ho tužkou a teď bych to potřeboval zkusit nějak přeleštit... kdyby jste někdo měl, tak prosím vemte, budu potřebovat asi 2 ml hh díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 AdamCZ:O.K. díky za info. vorlajz:heh najmis sebou vozí vždy nějaký sračičky..se stav...kouřím modrý velbloudy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 worlajzouš:draku tak uděláme ještě jeden škrábanec...jako že budou dva a tomu jednomu nebude smutno a jako že tam mají být aspoň to bude vypadat taky že stím jezdíš do terénu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 zatím to spíš vypadá, že neumím dávat jízdní kolo do kufru najmins... díky, ale cigára ti nekoupím... pivko jo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 koukal jsem na fotky z toho květnovýho srázku a viděl jsem tam samý cucáky a nikdo mi tam nebyl sympatickej...tsss... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 twe, tady je někdo upřímněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.