vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 super, už se těším... jinak podložek budu mít Daku dost, tak doufám, že se ti to bude líbit! všem srazákům dám slevu 10% na všechno zbožíčko a to se vyplatí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Nevím, ale objednané RZ-ky ano Parádáááááááááá, jsem spokojen, jen dokoupím nálepky EU a bude. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Foromene, ty kluku ušatá, teda ty dědku... proč sis to rovnou nenechal udělat s tou EU nálepkou? jinak podle mě tam ta EU nálepka překáží... a na žlutém podkladu to vypadá jak Ukrajinská vlajka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 tak to už je mega sleva a do toho asi půjdu, pokud to bude fungovat to je mi ale obchodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) no protože mi to nedošlo, už mi to nemyslí... v mejch letech se není čemu divit. Já ty lepky dám na obě strany a bude to good 10% slevička, joooo to beru, mám taky objednanou ONAN podložku Editováno: 7. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 foromen: nebude to přeplácaný, z obou stran? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 no jasně Daku... a hlavně to funguje... a o tom to je... například na tom skle je to fakt super! budu mít i ty 1-2-3 sady... co? už váháš? jestli to budeš chtít i naplácat na sklo, tak vem kýbl a houbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 To uvidím, až to tam přiložím, pak se rozhodnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 sleva na oNano podložku bude jenom pro ty co si jí dopředu neobjednali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 tak 1-2-3 sada nevím co je budu muset mrknout do bazárku ale kýbl s houbou nebude problém bydlím od parku asi 400m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Foromen má to auto přeplácaný celý, takže to bude v pohodě! :smich: just a joke grandpa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 vorlajz: ty seš drzej, že bys zasloužil opravdu pár na solar los pifkos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Daku, to je ochranná vrstva na skla... vyjde tak na přední a zadní... výhodou je, že jde sklo velmi dobře umýt a že na něm nedrží mouchy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 kluci, já si dělám jenom srandu! mám vás opravdu rád, je tu prima parta! doufám, že si bude i v life životě rozumět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 však aspoň já to jako srandu beru to už bych neodepisoval neboj nebo bych tě poslal někam rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Dakie: mno přeci.. 1-2-3....... tak si jí vytři.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 AdamCZ: jo to bude vončo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) vorlajz, ty woeee, ty riskuješ teda, hele, nes.....te mě, bojím se infarktu. Editováno: 7. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 vorlajz: někde sem tu čet že budeš předvádět nano technologii, nechceš to ukázat na mejch kolech? Aspon bych je nemusel na sobotu leštit Dakie: doufám že máš na ten fotbálek připravenej pořádně velkou lékářničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 hele... jenom 1-2-3, ale žádný prasárny!!! nezapomeňte, že je to ochranná vrstva! gege Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 to Artie... hele panáčku... žádný předvádění nebude ještě ti to budu leštit ne? hh... sem nějakej gej, abych ti to leštil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Forčo sry, sem si to neuvědomil... jestli je to až tak vážný, tak na tebe budu už hodný, ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Art Car Design: dobrá připomínka pak bych mu možná začal věřit, že to funguje vorlajz: ty umíš bejt hodnej jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 no proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 já jsem velkej a hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.