Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 kouříte někdo doutníky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) já občas si dám doutníček, tak klidně jeden pro mě. díky. Editováno: 7. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Daku, já dřív kouřil cigára... ale už roka půl nekouřím, takže si dám občas doutník takže se mnou můžeš počítat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 super, já nekouřím od Silvestra a doutníka taky občas můžu a tohle bude vyjímečná příležitost!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Já si dám doutník a pak hodinu sedím na WC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Daku, tahle akce se zapíše do dějin naších klubů! a jestli se vožeru, tak i já se zapíšu do dějin... ... ale chtěl jsem se ještě zeptat... nemáte někdo elektornický tester alkoholu? to Romča... ty vole... tak nehul ne? lamo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 no tak to bude paráda, doutníkový doupě, to se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 tak alkotester bohužel nemám já teda moc pít nebudu, protože to budu mít na zodpovědnost, tak kdyby náhodou něco... no pokud se akce vyvede, tak budem moct udělat další a další.. pevně doufám v to, že pak budem konkurovat srazu skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) Art Car Design: dobrá připomínka pak bych mu možná začal věřit, že to funguje nj, kdyby to fungovalo tak že bych to jednou namatlal na ty kola a pak je sezonu nemusel leštit tak by to byla paráda, bych toho vzal klidně celej sud Editováno: 7. Srpen 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Art Car: komplet autí a byl by klid co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Dakie: jasný, na ty moje leštěný brzdiče by se to taky hodilo,... motor, podvozek atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 pánové, 5 dní sem tu nebyl, ale tolik stránek o absolutních lravinách sem už dloho nečetl Dakie: prosím tě, mám malinkou změnu ohledně mé maličkosti, bud odjedu ještě ten večer a nebo bud muset kolem 7 hodiny sjet pro mladou do Turnova na nádraží, takže mám spíš dotaz, zda to nebude vaadit? Pentadius: Super RZ, hlavně ta červená, ta moje už se moc těším na ten super srázek, takže ve 2 na autobusáku, ale jsem tak nedočkavej, že tam budu určitě o půl hodiny dříf dotaz, ta burza proběhne už na busáku nebo až na Vyskeři??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 jaká burza? .... btw. taky tam budu asi dříf! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 lepší bude, když sjedeš pro tu mladou a pak ji dovalíš s sebou, pokud bude chtít kraviny tu jsou, to máš pravdu burzu si vyřešte každej jednotlivě ale byl bych spíš pro to, aby se to uskutečnilo na Vyskři, tam bude víc času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Taky se přikláním k prodejní akci až na místě, až zasednem na prdelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) pokud přijedete dřív, tak budem v restauraci Bajo gril je to přímo naproti týhle hospodě U Slunce budem sedět úplně dole ve sklepě, není tam bohužel signál ale nedá se to přehlédnout, venku je zahrádka Editováno: 7. Srpen 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 lepší bude, když sjedeš pro tu mladou a pak ji dovalíš s sebou, pokud bude chtít kraviny tu jsou, to máš pravdu burzu si vyřešte každej jednotlivě ale byl bych spíš pro to, aby se to uskutečnilo na Vyskři, tam bude víc času já byc ji sebou vubec nebral, ale ona tam prostě chce, že prej chce vidět hezky auta (či to to mektala za blbosti ), takže pro ni budu muset večer teda asi sjet....uvidime, zejtra to dohodnem a pak to nějak dořešíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 klidně ji vem už odpoledne, ale aby ji to tam vůbec bavilo ikdyž holek tam bude dost, takže bude moct pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Daku, v kolik tam mám být, abych tě ještě zastihl na signálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Ty jooo...to špatně dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 hele v Baju budem tak od půl12 na obědě - pizza, kávička.. a na 14. se chystáme na busák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Dak: právě že muže až po 7, ale uvidime...myslím, že když ji tam někde dam kousek prasátka a něco k pitít, tak od ni bude celej večer pokoj ..zejtra napíšu co a jak, snad to nezpůsobí nějaké komplikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 to rozhodně ne max. tobě, že odjedeš dřív... protože přijdeš o super zábavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 no já bych chtěl být v Turnově kolem té jedenácté... jaká je to prosím ulice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 vorlajz: celkem pěkná a široká,... jeslti myslíš tu s Bajo grilem tak Sobotecká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.