foromen Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 To JaKr: Haha, do mě máš ještě daleko , mladíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Vole... Dakie: Diky.. te prece znam ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 děda jsem já i s šedinama (jsem zvědav, jestli na ně půjdou holky, iluze si nedělám ) a přijedu snad taky, Ne snad, doufám že přijedeš určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 (editace) děda jsem já i s šedinama (jsem zvědav, jestli na ně půjdou holky, iluze si nedělám ) a přijedu snad taky, Na šediny holky letěj, neboj, mám svoje zkušenosti. (viz. moje druhá žena). Editováno: 1. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 dakie: tak vyzera to tak že nedojdem... z dovodu že bratranek nebude v CZ ale na slovensku... a ja nebudem mat u koho prespat na dva tri dni... čiže asik nedojdem nikde.... sorrky ešte to musim doma poriešit z tatkou... tak to by byla ale velká škoda, pane klidně ti poskytnu azyl na zahradě ve stanu nebo u mě doma já přijedu v pátek z Plzně, tak pak můžem něco podniknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 dakie... no uvidim čo sa bude dat spraviť... ale vizera to tak že asi pridem aj z s-talkerom na jednej fabii... ôlen to ešte nieje na 100% iste.. inak budu aj zrazove nalepky??? tie take na okinko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 jasně, že budou srazovky to by bylo super, kdybyste přijeli oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 pokud Stenly pojede, tak bych se rad pridal ikdyz nevim jak to dopadne s financema, to bude po dovolene tak budu na mizine To uvidim podle toho jak se dohodnem se Stenlym. Jo a v nedeli vecer musim byt nejpozdeji zpatky doma, takze zadne dlouho ponocovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 s-talker: neboj, ponocování zvládneš už je domluvená akce po srázku, kdo bude chtít zůstat, rádi ho uvítáme mezi sebe - soudek piva Svijany a grilované prasátko je přichystaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 nabidka je to lakava, rad bych urcite zustal, pokud to nebude vadit Je to jeste daleko, ale na navrhu srazovky se uz parcuje Doufam ze vsecko vyjde jak ma a uvidime se a pokecame v Brne to bylo narychlovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 to si piš, že to nebude vadit! jooo, na srazovku se nikdo nehrne zadal sem návrh pár členům, ale nikdo nic takže to asi fakt zůstane zase na tobě... vezmeš i mladou, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 tak to jsem rad Srazovku klidne udelam, ale i tak by to chtelo nejakou konkurenci, at se vybere ta nejhezci a ne porad moje, to neni ono Jasne jestli by ani to nevadilo, tak urcite bych vzal Market Ja uz s tim celkem pocital,ze pojede taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 snad si webmaster našich stránek udělá chvíli čas a zkusí taky něco navrhnout holt děláš pěkný srazovky noo až budeš mít nějaký návrhy, hoď mi to pls na mailík, na icq moc nejsem bude super, když to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 super koukám že už srazovky jsou v plném proudu mam zase zajistit výrobu jako minule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 ok tak snad budem dva je sice jeste casu dost, ale ted budu mit jeste fofry ve skole, tak pomalu to budu delat a pak ti poslu navrhy a pekne ani ne, ale spis jedine Ty jo uz se na vas tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 joujou: jasný pane, s tím se počítá s-talker: pevně doufám, že jediné návrhy to nebudou ale stejně to zas vyhraje ten tvůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 BadyS klidně může vytáhnout "litříka" uvidime panove, litřík fičí 2.8. do MB k muzeu tak nevím zda ji ukecam další víkend zase na projíždku spíš oktou, když je jich tak malo nahlášeno připomente mě to kdyžtak, je to ještě daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Dakie: uvidime, chci zase udelat neco noveho ale prece jenom preferuju soutez alespon dvou navrhu Badys: no ne co to moje oci vidi, ze by ses taky projel na vylet? Ja ti to klidne pripomenu, neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 BadyS: no budem moc rádi, když dorazíš! a klidně se můžeš zdržet do neděle, piva i masa bude dost pozvání na pivko a na prase platí pro všechny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) Náš malý tuningový klub Every Day Tuning si Vás dovoluje pozvat na již druhý pohodový srázek na autobusové nádraží v Turnově, který se tentokrát bude konat 9.8.2008. GPS Loc: 50°35'20.045"N, 15°9'11.434"E Vím, že je to dost nedemokratické nehlasovat o termínu, ale doufám v hojnou účast min. všech, kteří byli minule! Samozřejmě jsou vítání všechny vozy se slepičkou ve znaku BadyS klidně může vytáhnout "litříka" Bude opět zamluveno posezení v restauraci Bajo Gril, doufám že se stejně půvabnou obsluhou jako posledně Proto tu zase budu postupně upravovat účastníky - abych věděl, kolik míst bude potřeba Takže zatím jsou potvrzeni: Dakie (F) Fejby TDI mole.first (F) krtek a jeho autíčko Janina + Vašek (F) Haty Art Car Design (O) - prej auto MichalF (?) uvidíme čím překvapí lukyssek (F) Červená fabka baurak (O) pentadius (F) Žluťásek Hrábě Fernétti (O) Bobik (F) - @ Bobik snad už s xenony joujou (F) možná se chystá něco většího Tangerín (F) Tangerínek Mates_XIV (F) Černý cvrček najmis (F) Černá slečna Sinius (F) Rudá beruška foromen ® kudrna_tomas (F) červený 3válec stenly (F) stenlyho BEJBY Martyp (O) Martyp eReSo JaKr (F) 12V Corrida PROC CHYBIM KUA??? manolo (F ST) 2htp v 1 Editováno: 2. Červenec 2008, autor: manolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 manolo: seš tam draku tak běda jak nepřijedeš!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak pokud bude pekny pocasko tak se taky s pritulem hlasime Akorat ne s moji OI ale jeho OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 CMF: oukej kotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) Náš malý tuningový klub Every Day Tuning si Vás dovoluje pozvat na již druhý pohodový srázek na autobusové nádraží v Turnově, který se tentokrát bude konat 9.8.2008. GPS Loc: 50°35'20.045"N, 15°9'11.434"E Takže zatím jsou potvrzeni: Dakie (F) Fejby TDI mole.first (F) krtek a jeho autíčko Janina + Vašek (F) Haty Art Car Design (O) - prej auto MichalF (?) uvidíme čím překvapí lukyssek (F) Červená fabka baurak (O) pentadius (F) Žluťásek Hrábě Fernétti (O) Bobik (F) - @ Bobik snad už s xenony joujou (F) možná se chystá něco většího Tangerín (F) Tangerínek Mates_XIV (F) Černý cvrček najmis (F) Černá slečna Sinius (F) Rudá beruška foromen ® a foromenová v červeným Romčovi kudrna_tomas (F) červený 3válec stenly (F) stenlyho BEJBY Martyp (O) Martyp eReSo JaKr (F) 12V Corrida manolo (Mondeo ST220) 2 HTP v 1 Cary_mary_ s boyfriendem (OII) ??? Editováno: 2. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Když do tý doby dodelam auto tak přijedu s tátou.. tak si mi napiš s otazníkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.