najmis Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Dakie:bohužel si nedělám prdel....je to o lidech no... Nedá mi to nekomentovat...Bobíku s těma songama dost riskuješ..... fotky ode mne najdete na http://www.najmiss.ic.cz/fotky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 to ALL: no to video radši ani vidět nechci... na druhou stranu, až budete jednou vyprávět svým dětem příhody z mládí, tak si na mě vždycky vzpomente! to Cooco: hej, ty kokso, tie mracitka su super chalan moj zlaty!!! to Bobik: miluju tě! jinak akce byla fakt slušná... poznal jsem část slovenské mafie , vnuka Zagorky a spoustu dalších skvělých lidí... super! jinak bych chtěl všem co si u mě koupil oNano poděkovat a pžádat je, zda by mi mohli pak napsat svoje dojmy... etc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) jo ještě bych rád připoměl, že ten fotbalovej mega turnaj vyhrál tým ve složení Ondra, Superfatty, Vorlajz a ten neznámej ital Editováno: 10. Srpen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 to Fakie... hele chlape, kdy bude to video??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak snad Vorlajz a Bobik odpustí Jejich akce zde Najmis: tak to mě mrzí Najmi, pujde to rozleštit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jdu to sosnout! to bude určitě nějaká strašná čuňárna já si to totiž moc nepamatuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 v akom formate to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 tak to je hukot!!! hustě Jani!!!! p.s. příště nepiju! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) jen si příště taky dej pro velký úspěch mám ještě jedno videjko, za chvíli dodám. Tak je to MOV. Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 janina,.... nejak mi to nechce stiahnut... je to tam ešte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 tak pozerám že tam bola celkom show Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) janina,.... nejak mi to nechce stiahnut... je to tam ešte??? jj je, kouknu na to. Teď nahrávám ještě jedno. tak mi to jde stahnout Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 wow, tak to mohl bejt docela hukot....no Bobik mi večer psal že sem měl zůstat, ted začínám bejt rad, že sem to neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Jak můžeš říct neco tak strašného..jsem rád že jsem nezůstal..chlape !!!!! jinak ke srázku není co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Joujou: tak abych to uvedl na pravou míru, fakt mě to mrzelo, že sem nemohl zůstat, ale rodiné problémy měli tentokrát přednost...doufam že na další akci už budu full time...ale když sem viděl video Tomáše a Vorlajze, tak mš docela zamrazilo v zádech, při představách co se asi odehrávalo po vypnutí záznamového zařízení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Janina:jo myslím že to dopadne.. jinak hustý video.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ale nic se nedolo když se to vyplo.. heheh... že jo? :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Sinius: chlape chápu chápu bavil sem se s naším kolegou z fora večer a prsotě problémů je všude dost a hlavně i v rodině a ta má přednost..takže plně chápu..a navíc si od lbc a tam jsem docela skoro každý den takže případně můžem dát i sraz někdy jen tak v lbc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 joujou: nejsem proti....Turnov mi taky neni cizí 3 roky sem tam měl holku a navic sem se tam i narodil...takže když budeš mít třeba cestu tak napiš trochu dopředu SZ a myslim že to bude v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 njn, zase mi někdo našel na zátylku knoflík s nápisem reset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 bobe a kto to bol?? myslim že ten nekdo se volal SVIJANY a možna i vodka... lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 a slivovice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Bobiku ale si tu pisal že ty budeš len mleko tak jakto že i slivovice?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak pro velký úspěch ještě jedno, bohužel poslední...alespoň ode mne... SKODAHOME a EDT uvádí... členové v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak já jen musím říci jedno slovo. S U P E R !!!! A fotečky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.