vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 sem se pokusil sesmolit menší článeček článeček, spíš článečíček ne? ale abych nezklamal "moje" příznivce... už mám taky jeden rozepsaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tam bude hodně odstavců prázdejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 bílá místa ? v paměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 on si pamatuje jenom na vaší společnou vášnivou noc! :kol-98:s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jsi ho rozdováděl, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Myslíš ako napr. túto Ala Yellow RS Squadra? - pod vedením Olafovej Sahary Hezká fotka Kuko i tvoje autičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 je fakt, že ráno jsem čuměl jako puk. Večer jsem si prozřetelně připravil kávičku, minerálku... A hajalo se mi krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jsi ho rozdováděl, Bobik je k lumpárnám stvořenej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 No to věřil že ses asi ráno divil, nejdřív vášnivé sny o vorlajzovi a pak vedle tebe Jakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 článeček, spíš článečíček ne? ale abych nezklamal "moje" příznivce... už mám taky jeden rozepsaný... super, a kde ho vystavíš? já na slohy nikdy nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 postnu to sem ne? ale až večer, teď mám work Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 oki, pokud dovoliš, sosnul bych ho pak i na náš webík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 No to věřil že ses asi ráno divil, nejdřív vášnivé sny o vorlajzovi a pak vedle tebe Jakr , já byl pro jistotu pryč, když Bobík protřel očka ..., jsem posháněl mobil, peněženku a klíče od auta a šel na kávičku s koláčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) Kluci kluci ten alkohol to je metla lidstva .... ale jak se rika zabiji nejdriv ty slaby a nepotrebny mozkovy bunky a tim vlastne posiluje mozek Manolo : Co tvoje fotky??? Editováno: 12. Srpen 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 co alkohol, ale ta slivovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 kurňa...nejde mi spustit spanilka od mole.first chce to po mě nainstalovat něco...co když mi to někdo pošlete třeba na maila???jestli to teda jde...nebo jak???pleas..............jinak mailík je mijuna@seznam.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 mám stejný problem jako míra, a to video od fora mi taky nejde, hlavně že se mi podařilo stáhnou ty videa těch divochů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) Mirku, to si budeš muset stáhnout a nainstalovat Quicktime player! to asi mejlem poslat nepůjde... ee ... aha tak zpět... ty naše videa jsem přehrával v quicktimu... to od "dědka" přehrávám ve Windows media playeru a spanilku taky! Editováno: 12. Srpen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 hmhm...worlíku náš malinkej ale když to video od foromena mě jde???hm???Sinius:já sde z toho mojeho kompu picnu....já to video od foromena mám....uf...ale sem uplně natěšenej na to druhý a ono nic...já ho chciiiiiiiiiiiiiiiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 bude stačit nějaký balík kodeků třeba na www.stahuj.cz ty dva divoši byli natáčený na foťák, v quicku to jde v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 videjko od moleho přehrávám ve Windows Media Playeru jinak ostatní ve VLC media Player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jo to budou kodeky... zalezu si do deky, tam si stahnu kodeky... kodeky... pro Míru, na míru... kodeky... do deky, si stáhnu kodeky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jo to budou kodeky... zalezu si do deky, tam si stahnu kodeky... kodeky... pro Míru, na míru... kodeky... do deky, si stáhnu kodeky! Ty máš ještě zbytkovej, co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Zvláštní, že Dakie to ode mě přehraje ve WMP, protože mě to nikdy nešlo. Přehrávám to v KM Playeru - je někde na slunečnici nebo stahuj... Hodně štěstí, protože tohle fakt nepošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.