Hrábě Fernétti Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ještě že těch pár fotek co jsem našel v mobilu, je tak nějak neostrých a neschopných jakýkoliv další prezentace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Tak Doksy se blíží, nikdo další už nechce DVD????? Zatím 3 objednávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Mě už tam máš, viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Jojo, už máš DVD připravený objednali: pentadius Hrábě Fernétti Janina Editováno: 4. Září 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Dva kousky nezapomenout v sobotu doma !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Vemu je všechny 3, sichr je sichr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 tak kde máme další EDT sraz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 vorliku ješte skoro, ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 vorlajz, sem říkal že až na jaře teď už je kosa ale něco mě napadlo, zkusím to projednat se zbytkem osazenstva EDT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ahoj, tak jsem si dneska dojel prohlídnout kopec Kozákov, abych si připoměl srpnovej Turnovskej srazík. Abych pravdu řekl, už se zěším na teplo a na další srazík na severu Čech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 No, vypadá to tam dobře s tím sněhem. Taky se těším na jaro a další akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.