foromen Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 foromen: tak to je super! ani to nebolelo, co? Ale docela to šlo, nechalo se to vydržet. Jenom dneska mám to oko jak kdybych se popral . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 foromen: seš na nemocenský nebo v práci? to docela věřím, že to nateklo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Jsem doma, ale mám volno, v sobotu jdu zase asi už makat. Plácnu sluneční brýle na čumák a bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 jj, hlavně aby nebylo počasí jako dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Kua...počasí musí vyjít......Bude to super srázek a to pivko a prasátko je božsky geniální nápad...!!!!!!!!!!!!!!!!! Dakie: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 najmis: nepřeháněj počasí vyjde, je obejdnaný a když ne, v parku je přístřešek, tak se máme kam schovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Nějakej deštík nás přece nemůže zastavit natož tak rozhodit, né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 nějak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 ty woe, tejden sem tu nebyl a koukam koukam že srazek se pomalu přetváří na super žraso sraz....moc se těším až uvidim ostatní fabiatiky a určitě bychom zustali a večer na chvili posezení...Dakie, máš to dobře spočítaný, abys nebyl tratnej? 50kč na hlavu mi příjde jako hodně super cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) Tak ted sem se nahrál letáček,.. kliknu na první stránku a von to sem Dakie už konečně nahrál,... mno tak to zase smažu no... Editováno: 10. Červenec 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Art Car Design: kámo, to už je dávno zařízený Sinius: je to takhle domluvený, neděláme to kvůli výdělku.. myslím že 50 je tak akorát, ale nebráním se vyššímu poplatku z vaší iniciativy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 s-talker: maro jakto že nepojedem spolu??? ( tak to si ma sklamal.. hehe... musime sa dohodnuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 jak sem psal, v te dobe budu v Jiznich cechach, takze proto nepojedem spolu Napis jak budes na icq a dohodnem se Jestli prijedu na sraz zatim vazne nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ha zase samej chlap tam se me bude taaaak libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 neboj, vezu s sebou svojí přítulku, tak vás bude víc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 neboj, vezu s sebou svojí přítulku, tak vás bude víc . Ja sebou pritele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 jestli pojedu, tak si přítele nechám doma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 A kdo, kde a s kým bude spát se bude brát podle toho, jak kdo bude odpadávat v noci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 A kdo, kde a s kým bude spát se bude brát podle toho, jak kdo bude odpadávat v noci !!! No tak vzhledem k tomu ze bude prevaha chlapu tak nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 tak já si zabírám CMF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 tak já si zabírám CMF Pche to by mohl rict kazdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 já to neřekl, já to napsal... a co je psáno, to je dáno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 já to neřekl, já to napsal... a co je psáno, to je dáno! Nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 no tak já pak nevím, jak se "to" zamlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Nijak - musíš jenom vědět kdy, kam a s kým máš zapadnout !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.