mc2uba Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Libero: neříkám, že je to pravda jen že jsem to tady myslím někde četl, ale hledat se mi to mezi těma 155 stránkami nechce. Jestli je to tak, že s odpálenou kapotou se dá jezdit, tak je to ok. Samozřejmě do nejbližšího servisu, ono s tím jezdit potom normálně asi nebude nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 spomínané tu bolo len koľko činní ten zdvih...je to nejakých 8-10cm,takže s tým odísť nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Nevim proc ale nezvolili technologii jako ma Marcedes, ten tam nema patrony ale predepnutou pruzinu a uvolneni je reseno elektromagneticky. Kapota tim zustava funkcne neporusena jalikoz se da zamacknou zpet a uvest to do puvodniho stavu bez navstevy servisu a zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 OIIIC u prodejců.Dva vozy 1.6 TDI Ambition+.Jsou i nové katalogy.Jeden je vystavený na prodejně,druhý bude předváděcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 To je právě ono, že by to bylo zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Bude doba kdy se jeste vytreli z venku airbak na celni sklo. To budou potom drobne kolize kdy by to odnesl v normalnim pripade jen naraznik pekne drahe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 OIIIC u prodejců.Dva vozy 1.6 TDI Ambition+.Jsou i nové katalogy.Jeden je vystavený na prodejně,druhý bude předváděcí. To znamena co ?? ze uz jsou vystavene, nebo zaparkovane za salonem ?? pac ofiko by to melo byt az v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Co jsem dnes viděl,tak jedna OIIIC byla na saloně.Předváděcí ještě ne,ale jednu už měli vystavenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) K aktivni kapote : stejne lidi jsou tvor vynalezavy, takze je jen otazkou casu kdy se bude jezdit s deaktivovanymi cidli, nebo se vymysli usazeni kapoty zpet bez patron Jinak ruzna videa na youtube aktivni kapoty pod klicovym slovem active bonnet system Tady je super videt jak to ma reseny mercedes a jak se to uplne jednoduse da vratit zpet do aktivniho stavu ze to zvladne i zenska 1:28 Editováno: 24. Duben 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 No prosím to je geniálně řešený a to mám rád když to můžu sám dát do původního stavu. Pokud budu vybírat budoucího nástupce tak to bude zajisté značka s důmyslným konstrukčním řešením podobných prvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 já vám nevím...ale testy netesty....když se na to dívám..tak mi to přijde jako uplna kravina a zbytečnost..mohly vymyslet něco jiného a ne vystřelovací kapotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 ...pěkně se to rozvířilo , já se ptal hlavně kvůli tomu, že když žena třeba parkuje do garáže a ťukne do zdi aby jí to nestřelilo...jinak někde na netu jsem četl, že auto po vystřelení kapoty přejde do nouzovýho režimu a dá se v pohodě dojet do servisu...osobně si myslím, že se čidlo aktivuje po dosažení nějaké minimální rychlostí, protože by jinak Škodovka mohla mít rychloservis u každýho supermarketu ... ...souhlasím s názorem že Olll sluší spíš světlejší barvy, dnes jsem viděl takovou šedivou, zepředu to šlo, ale zezadu nic moc, zdá se mi, že metalický barvy ten zadní prolis ještě víc zvýrazní, nejlíp vypadá v bílé ...taky dnes na parkovišti stál návěs s kombíkama a musím říct, že moooc pěkný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) já vám nevím...ale testy netesty....když se na to dívám..tak mi to přijde jako uplna kravina a zbytečnost..mohly vymyslet něco jiného a ne vystřelovací kapotu.. Srnky z toho systemu budou mit urcite radost aspon nepujdou na talir tak pomlaceny ) Hlavne az to nekomu vystreli na dovoleny v chorvatsku nebo proste na dovce v cizine. To musi byt opravdu radost Editováno: 24. Duben 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Info o kapote z manualu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 chcel by som vidiet cennik opravy pri nahodnom vystreleni, tzn ziadna fyzicka deformacia... uz len koli tomuto systemu si myslim ze sa oplati mat havarijnu lebo pod 300E to urcite nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 No to je mazec když se to může aktivovat při vjetí do díry, na příčném prahu, vjetí do sněhu nebo drcnutí do sloupku. Tak takovou kravinu bych do auta nikdy nechtěl a klepat se strachy že na našem tankodromu vystřelí kapota, to tedy nikdy. Než se to potká s chodcem tak to 100x vyletí z jiného důvodu. Ještěc že moje zájmy jsou terénní auta a ta tohle nemají ani náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) Vy jste fakt ale experti. Klepete se snad strachy, ze vam nekde v dire na silnici nebo pri malem tukanci vystreli airbag do xichtu? A to by urcite byl horsi zazitek nez zvedla kapota. Me vadi na O3 obrovska kupa veci, ale toto je fakt naprosta ptakovina. I kdyby to meli blbe serizene, jak se nekteri obavaji, a vystrelovalo to na zafoukani protivetru, tak to holt opravi v ramci zaruky a behem prvnich let vyroby to vychytaji tak jako dalsich 754 chyb, ktere O3 jako novy model nepochybne bude mit. Editováno: 25. Duben 2013, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Na škoda-auto už je zase novej ceník. Nevím jestli se to tu řešilo ,ale není v nabídce 2.0 tdi 4x4 a automatem jen 1.8 tsi 4x4 AP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Náfta 4x4 s DSG bude až v OIII Scout- 135 KW DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 754 chyb?? když budu chtít auto aspoň s polovinou chyb,jak dlouho to potrvá,než auto koupit? rok? několik lidí z práce o O3 uvažuje,to až si tohle přečtou..protože v prodejně se nic takového nedozví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Tak 3 roky? Mezitim sice implementuji par novych chyb v dusledku snahy nekde osulit naklady, ale to hlavni se snad vychyta. Jako koupit si novy model auta od VW group (ale neni to zdaleka jen u nich) hned pro predstaveni (navic s novymi motory) je podle me cire blaznovstvi. Dostat ho jako sluzebak klidne, ale za sve penize urcite ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Na těch porodních bolestech něco bude, již jsme to tady řešili v minulosti. Já kdysi koupil O1 po třech letech od zahájení výroby a byla to bezva volba, funguje dodnes bez závad a je nadmíru spolehlivá. Pravda nemá takové nesmysly jako ty čidla na chodce nebo start a stop což přinese v provozu OIII jen starosti. V jednooduchosti je tedy záruka spolehlivosti. Jsem ale rád že se dají tyto informace sehnat na netu protože to rozhoduje o budoucí volbě a spoustu drobností se na salonu nezjistí a ani předchozí praxe moc nepomůže. Prostě ten vývoj jde velice rychle dopředu a nejsem si jistej zda je vše potřebný z dnešních technologií pro bezkomplikovaný provoz auta, hlavně po vypršení záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 tak snad 1-2 roky budou stačit,pak už snad v klidu objednávka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 754 chyb?? když budu chtít auto aspoň s polovinou chyb,jak dlouho to potrvá,než auto koupit? rok? několik lidí z práce o O3 uvažuje,to až si tohle přečtou..protože v prodejně se nic takového nedozví.. Je dobré neplést si realitu se skepsí.. Porodní bolesti má každá podobná značka a není to zase striktně pouze na bedrech VW group... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Tak ale kdybys pozorne cetl, tak jsem tam presne toto psal. Ale zase kazda znacka uplne ne, respektive jsou znacky kde je jich opravdu minimum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.