Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak jasně, u ceny nad mega je mnohem více prostoru ke slevě, kdežto u auta za 400 tis je to horší.

A hlavne Superb je uz v podstate vybehovy model, ktery nedisponuje ani veskerou vybavou co ma Octavie o konkurenci v podobne tride vubec nemluve, takze tam je treba motivace ke koupi snizenim ceny na miste.

Upraveno od mike_k

Roční vozy jsou super, já jsem na své Fabii ušetřil 180 000 kč :) nová skoro 400k, já jí kupoval za 218k :) najeto 21 000 km.

Co se týče Tour :D tak Rapid je vpodstatě O2 Tour. Má skoro stejný podvozek, kufr 550 liltrů, jediné co mu chybí, že to není kombi.

A přece už u O2 Tour udělali sviňárnu, dali tam jen benzínové motory. O1 Tour se prodávala dobře, páč měla i naftu, kterou si koupilo odhadem 85% kupujících.

Rapid rozhodne nema skoro stejny podvozek jako OII :)

No já bych netvrdil,že Rapid má v podstatě stejný podvozek,jako OII Tour - Rapid má přední nápravu vycházející z FII a zadní z OI. Tož tak. OII Tour je podvozkově něco úplně jiného. Ale zpět k OIII. :kol-28:

akční model neznamená hned slevy..já bych bral a bohatě pro začátek by stačilo kdyby třeba od Ambitionu byla matalíza grátis nebo litá kola,za stávající cenu,aniž bych musel kupovat paket za 10.000,- a zrovna od této výbavy což je skoro 400.000,- by rapidu do zelí nelezla.. :kol-47:

Upraveno od manfroto

Akční je vždy levnější,jinak by nebyl akční = je tam nějaká výhoda výbavy za nižší cenu oproti běžnému ceníku. Nebo ti přijde,že metalíza zdarma,jak navrhuješ,není vlastně sleva? Zase řešíš neřešitelné... :kol-34:

slava by byla,kdyby cena byla nižšší než u sériového modelu..já píšu o výhodě akčního modelu přidáním výbavy bez navýšení cen..pro mne třeba radeji metla gratis,než tempomat a vyhřívané sedačky v paketu,ale pokud by OIII slevnila,také by se zájemci nezlobili..

Upraveno od manfroto

Takže vyšší výbava bez navýšení ceny není sleva - člověče manfrodo, nejseš ty politik? Ti taky tvrděj že přidělená funkce v nějaký správní radě dobře prosperujícího státního podniku s dobrou měsíční gáží není pro vysloužilýho politika "trafikou"...

manfroto >

Tak teda upřímně nechápu jestli čekáš nebo se rozhoduješ podle takových "prkotin"

Metalíza gratis nebo podobný "nesmysly" přece nerozhoduje o tom jestli si koupíš OIII ne? To už v tom balíku peněz opravdu nestojí ani za řeč.

Neřeknu kdyby před koncem výroby byla cena o 100 000 ,- levnější ale čekat na tyhle "drobnosti" to opravdu čekáš s koupí auta až ti udělaj takovouhle akci kde ušetříš 10 000 ,- ?

pro peněženku to není žádná úleva,chápeš?? a na akční model se nedává taková sleva..nikdo neprodělá..

Co to tady zase blábolíš? :kol-44: 
Pánové,marná snaha,tomuto exempláři to nevysvětlíte. Mumlá si stále svoje nesrozumitelné věty dokola. Navíc on žádné auto nekupuje.

není co vysvětlovat..už aby tu byl akční model..mě to přijde,jako bych se dohadoval s prodejci.. :kol-47:  kup to jak to je,na cenu se nedívej.. :kol-28:

Upraveno od manfroto

A to je takový problém nakonfigurovat si model,výbavu a obeslat prodejce? Namísto nesrozumitelných postů zde na foru... 

tak jedna srozumitelná otázka..je to chyba v ceníku nebo to tak je,že páčkové uvolńování zadních operadel je za příplatek i v Eleganci?

manfroto:Sklápění sedadel z kufru je standartně ve verzi Ambition a Elegance u Combi.U liftbacku je za příplatek.

manfroto >

Omlouvám se jestli jsi to tu už psal ,ale tak kdyžtak ještě jednou pro mě prosím. Kolik chceš vlastně vrazit do OIII ? Jakej máš strop ?

Jakou motorizaci kupuješ a proč ?  Díky za odpověď

díky Dix1..může to být jedna z nápověd pro akční model.. :kol-47:

manfroto >

Omlouvám se jestli jsi to tu už psal ,ale tak kdyžtak ještě jednou pro mě prosím. Kolik chceš vlastně vrazit do OIII ? Jakej máš strop ?

Jakou motorizaci kupuješ a proč ?  Díky za odpověď

Omlouváš se mu zbytečně. Nic takového tady nepsal = tudíž je to marné ptaní se...

a jeste Rapida :D

jo videl sem to vcera ve zpravach a na novinkach :D tak sem rikal, budou nahradni dily :D

Upraveno od Lukason

čekuj volanty a sedáky :D :D

Upraveno od LiborTDI

Jako tu haldu plechu vem čert,ale škoda te holky co bohužel tu sražku nepřežila....

Upraveno od bitttpower

Lukason se nad touto zprávou smál,to vypovídá o charakteru..a že zrovna se jednalo o přepravu aut Škoda na tom nic nemění..je to tragédie..

Upraveno od manfroto

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.