Listopad 4, 201311 r Tak tak, to snad bude mít zlaté kliky u dveří když uvádí že,, Cena nového vozu:1 000 900 Kč" V této kategorii jsou již zcela jiná auta.
Listopad 4, 201311 r Však Tě taky nikdo nenutí to kupovat. A je taky vidět jak se dá na autech ušetřit brát je odsud a zároveň co dovedou "odepsat" za pár týdnů. Mít na ni, tak si už hopnu do Superba. I když mít ze svého "na cokoli" tak to raději protočím na zajištění se na důchod než to doslova projet v hromadě šrotu co za 10 let stojí ani ne třetinu a to už je pane ranec.
Listopad 4, 201311 r Za dest let to nebude stát třetinu, ale nejvýše desetinu. Když vidím poslední vývoj cen tak to spíš vypadá že desetileté auto bude za odvoz.
Listopad 4, 201311 r Pěkný! Moje už prošla lakovnou... A srovnání model vs. realita no, není to úplně dokonalý.. Upraveno Listopad 5, 201311 r od Lucasse
Listopad 5, 201311 r Panove, nevi nekdo za kolik se da koupit u dealera Skody predni a zadni zasterky na OIII? Zrejme budou mit v salonu vyssi cenu nez na eshopu Skody, ale zase nechci platit zbytecne postovny pomalu ve vysi zasterek.
Listopad 5, 201311 r Panove, nevi nekdo za kolik se da koupit u dealera Skody predni a zadni zasterky na OIII? Zrejme budou mit v salonu vyssi cenu nez na eshopu Skody, ale zase nechci platit zbytecne postovny pomalu ve vysi zasterek. pokud nemáš u prodejce individ. slevu na mat. a příslušenství, tak by ceny měly být stejné jako jsou na e-shopu.... nicméně pokud si z e-shopu necháš něco doručit k prodejci tak dopravu neplatíš = osobní odběr...
Listopad 5, 201311 r Pěkné kde jste to chlapci koupili??? Tak chci ale RSo!!! u prodejce za 250,- Kč v e-schopu ještě nejsou, ale prodejci mají svůj e-shop a tam už jsou... chce se to s prodejcem domluvit.... RS asi nebude, pokud vím, nikdy nebylo....
Listopad 5, 201311 r Slušná cena, Abrex za to chce víc. http://www.abrex.cz/e-shop/skoda/soucasne/skoda-octavia-iii-2012/skoda-octavia-iii-2012-4197-1
Listopad 5, 201311 r no on chce prodejce i poštovné, které mu ŠA účtuje (85,- Kč) - netuším kolik chce Abrex za poštovné... nicméně díky dobrým vztahům s prodejcem jsme se domluvili, že bude něco objednávat z jejich e-shopu jinému zákazníkovi a že to přidá k té objednávce a poštovné tedy zaplatil někdo, kdo nemá tak dobré vztahy jako já :-)
Listopad 5, 201311 r zásterky na všetky škodovky stoja od 10-15€ , v porovnaní zo Seatom /50-80/ je to zadarmo
Listopad 7, 201311 r https://www.youtube.com/watch?v=E313P5a-B5U příjemné video pro ty co maj Colomba + časovač co má callange u RS na normální OIII https://www.youtube.com/watch?v=cFWi4tYxwrU#t=22 Upraveno Listopad 7, 201311 r od Hurikan88
Listopad 7, 201311 r dnes se mi podařilo vyfotit tu růžovou O III o které se tu už psalo, resp je to bílá s růžovým perleťovým efektem, Mary Kay - slečna řidička se na mě pěkně usmívala když viděla že jsem ji fotil auto, asi jsem nebyl první :-) popravdě nejen slečna řidička, ale auto velmi pěkné a hlavně efektní + vzadu a na dveřích stříbrné 3D popisy Mary Kay - bohužel fotka to nedovede tolik zobrazit.... Upraveno Listopad 7, 201311 r od Hravec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.