Prosinec 22, 200816 r Ne, fotky tu žádné nejsou, OIII bude tak za 3-4 roky, ale co si myslíte vy? Zůstanou jen 2 karosářské verze (Combi/Liftback) nebo se objeví i Hatch či TwinDoor? Face OII naznačil, že Octa nemusí mít jen obdélníkové světlomety a Kaban je známý svými kulatými tvary. Popřípadě motory - jaké si představujete aby tam byly? A kdo umí malovat, tak můžete udělat svůj návrh. Ring volný.
Prosinec 22, 200816 r No vzhledem k celosvětové stagnaci automobilového průmyslu asi automobilky nebudou už moc investovat do nových modelů, ale budou zlepšovat ty stávající, což by asi vlastně byl i případ O III....nečekejme dle mého žádné zázraky....bude to asi slátanina O II a S II Upraveno Prosinec 22, 200816 r od Marek
Prosinec 23, 200816 r Tak doufejme ze za ty 4 roky uz krize nebude snad.Osobne bych u octy rad videl ten TwinDoor nebo treba Cabrio
Prosinec 23, 200816 r Ja bych bral poradnej "sportovni" (designove) sedan, pak samozrejme v celkove RS verzi. Preplnovanej benzin nutnost, pripadne aspon poradnou V6 atmosferu, ale to by muselo skodovku prevzit neco jinyho, aby to soudruzi z NDR nedrzeli zpatky
Prosinec 23, 200816 r uvidíme uvidíme, ale hospodářská krize, která nastává, nebude na pár týdnů nebo měsíců, takže i tohle bude hrát roli v návrhu O3. musíme si uvědomit, že pokud má být nová Octa za 3-4 roky, tak se už začíná možná na ní pracovat a byla by blbost si myslet, že by se finanční krize do vývoje nedostavila.
Prosinec 23, 200816 r Ale studie by se měla vyrábět už ted ne?No jsem na to zvědavej...dnes jsem opět viděl OII facelift zboku a na hlinikáčich vypadala fakt suprově.
Prosinec 23, 200816 r Tak doufejme ze za ty 4 roky uz krize nebude snad.Osobne bych u octy rad videl ten TwinDoor nebo treba Cabrio Za 4roky snad uz ne, ale vyvoj OIII uz bezi...
Prosinec 23, 200816 r Pokial viem, tak Kaban nedavno spomenul, ze O3 je uz v podstate hotova. LED a Twindoor by potesili:) A o hatchi pochybujem..
Prosinec 24, 200816 r Na tom druhom a treťom obrázklu mi to pride jak X6ka...aj tak to tak nebude vyzerať A neurobíme aj tému Superb III????? Nech je o čom fantazírovať. Aj tak sa vám to nebude páčiť tak ako OIIFL väčšine z vás...
Prosinec 24, 200816 r hmm, doufam teda že na O III vymyslí něco lepšího Upraveno Prosinec 24, 200816 r od Kenvelo
Prosinec 24, 200816 r Ved facelift je krasna. Bol som si tym isty, a ked som ju videl nazivo, len ma to presvedcilo
Prosinec 24, 200816 r Ja viem tak,že fl Kaban nerobil,dokonca sa od neho nepriamo dištancoval,nakoľko to už bolo navrhnuté.
Prosinec 24, 200816 r tak neviem, ale niekde som s nim videl rozhovor, kde dost podrobne opisoval facelift...
Prosinec 24, 200816 r MNě je fuk, jak bude vypadat, hlavně aby OIII neměla tak vypoulené světla jako FL. ...
Leden 14, 200916 r A kdo byl vlastně zodpovědný za design aut Fabia II, Roomster, Superb,...? Myslím teda před Kabanem? Mám z toho pocit, že to snad byl nastrčený člověk, aby zbrzdil prodeje Škody, která se pomalu prodávala líp než Seaty atd. No uvidíme jak se Kaban předvede. Já v něho doufám, ale taky mi nic jiného nezbývá že? . Taky se mi zdá že on na FL OCT dělal jen nejaké dílčí úpravy, ale přišel k tomu až to bylo skoro upečeno. Yeti koneckonců taky nebude jeho plné dílo, tak nevim. Snad se pochlapí. Musím si ale počkat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.