Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ne, fotky tu žádné nejsou, OIII bude tak za 3-4 roky, ale co si myslíte vy? Zůstanou jen 2 karosářské verze (Combi/Liftback) nebo se objeví i Hatch či TwinDoor? Face OII naznačil, že Octa nemusí mít jen obdélníkové světlomety a Kaban je známý svými kulatými tvary. Popřípadě motory - jaké si představujete aby tam byly? A kdo umí malovat, tak můžete udělat svůj návrh. Ring volný. :palec2:

Vloženo (editace)

No vzhledem k celosvětové stagnaci automobilového průmyslu asi automobilky nebudou už moc investovat do nových modelů, ale budou zlepšovat ty stávající, což by asi vlastně byl i případ O III....nečekejme dle mého žádné zázraky....bude to asi slátanina O II a S II

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

Ja bych bral poradnej "sportovni" (designove) sedan, pak samozrejme v celkove RS verzi. Preplnovanej benzin nutnost, pripadne aspon poradnou V6 atmosferu, ale to by muselo skodovku prevzit neco jinyho, aby to soudruzi z NDR nedrzeli zpatky

Vloženo

uvidíme uvidíme, ale hospodářská krize, která nastává, nebude na pár týdnů nebo měsíců, takže i tohle bude hrát roli v návrhu O3. musíme si uvědomit, že pokud má být nová Octa za 3-4 roky, tak se už začíná možná na ní pracovat a byla by blbost si myslet, že by se finanční krize do vývoje nedostavila.

Vloženo

Na tom druhom a treťom obrázklu mi to pride jak X6ka...aj tak to tak nebude vyzerať

A neurobíme aj tému Superb III????? Nech je o čom fantazírovať. Aj tak sa vám to nebude páčiť tak ako OIIFL väčšine z vás...

• o 3 týdny později...
Vloženo

A kdo byl vlastně zodpovědný za design aut Fabia II, Roomster, Superb,...? Myslím teda před Kabanem? Mám z toho pocit, že to snad byl nastrčený člověk, aby zbrzdil prodeje Škody, která se pomalu prodávala líp než Seaty atd. No uvidíme jak se Kaban předvede. Já v něho doufám, ale taky mi nic jiného nezbývá že? :) . Taky se mi zdá že on na FL OCT dělal jen nejaké dílčí úpravy, ale přišel k tomu až to bylo skoro upečeno. Yeti koneckonců taky nebude jeho plné dílo, tak nevim. Snad se pochlapí. Musím si ale počkat...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...