Leden 23, 201312 r Chcel by som vidiet, ako O3 vyzera v Kabanovom pocitaci. Kde vsade zasiahlo koncernove pero a co sa zmenilo. Podla mna tak, ako to nadizajnoval, to muselo byt bozie.
Leden 23, 201312 r vazne? mne to skor pripomina novsi Rapid zalozeny na zakladoch z 19xx, aj ked to bolo Mission L
Leden 23, 201312 r Mission D opravdu byl v Brně 2011 to byl ještě ve stylu future auta dnes stojí v Muzeu Škodovky a v předku je velmi patrný vzhled O3
Leden 24, 201312 r Všechny studie jsou na nízkém podvozku a velkejma kolama. To tak bylo je a bude. Ale do serie škodovka nikdy nic takového nenasadí. Kup si velký kola a stavitelnej podvozek a uvidíš jak to prokoukne .... těším se až někdo složi OIII pěkně na zem
Leden 24, 201312 r Mates: To já vím, že to tak je ale přijde mi O2 FL na plecháčích lepší, než O3 na plecháčích, u O3 mi přijdou ty zadní kola fakt zalezlý. Teď jsem koukal na Autosalon a tam jezdí s O3 Elegance, myslím, že tam má 17" litý origo škoda kola a ty vypadají dobře, zadek není tolik zalezlý
Leden 24, 201312 r I sem přikládám slíbený test z AutoBildu. Do večera sem hodím ještě alespoň hrubý překlad textu (tzn. bez tabulek atp.). Testované exempláře: ŠKODA Octavia III 1,6TDi 77kW/105PS Elegance GreenTec X Volkswagen Passat B7 1,6TDi 77kW/105PS BMT Comfortline BMT = BlueMotion Technology O3xPassat B7.pdf ad Auto Bild: Bude to i s překladem pro neznalce jazyku německého? konečně slibovaný překlad... je to v rychlosti, nemám moc času. Takže kdyby tam byla chybka např. v čárkách, berte to s rezervou AutoBild O3xPassatB7.pdf
Leden 24, 201312 r tak jsem ted ze zvedavosti projel cennik a chtel jsem vedet kolik si vypta skoda za nastavitelnej podvozek ale vubec jsem to tam nenasel, nevi nekdo kolik to bude stat a kdy to prijde na trh?
Leden 24, 201312 r Nastaviteľný podvozok u O3 ??? V teste o tom píšu, ale nikde inde. Nepletú si to s voľbou jazdného profilu ?
Leden 24, 201312 r myslím, že to bude to, co se u VW nabízí pod pojmem DCC: sice je to video v holandštině, ale pro názornost to stačí CC: a dokonce KW nabízí verzi, kde je možné vyměnit sportovní stavitelný podvozek přímo pro možnost DCC
Leden 24, 201312 r Za chvilku určitě značkový výrobci podvozků začnou dělat sportovní stavitelné tarianty. Prosím rozlyšovat aktivní podvozek a sportovní stavitelný podvozek. A při cenách liťáků co teď jsou nevím proč jezdit na sockách plechovejch .... a že budou kola na OIII možná víc zapadlé je snahou auto co nejvíce rozšířit v interiéru. Jen moje doměnka.
Leden 24, 201312 r mates: KW nabízí stavitelný sportovní podvozek pro aktivní podvozek prostě KW štelovák pro DCC
Leden 24, 201312 r jo mates,.......... souhlas,... sem zvedav az taky nekdo pekne polozi OIII na brisko
Leden 24, 201312 r Tak, teď už to můžu říct na plnou hubu Starý senzor na G7 od VW: A nový senzor ACC: Obrázky použity ze stránek Autobild.de. Jsou tam i další verze Golfa 7 z testování ve Finsku. Nechci vam kazit myslenku, ale jak rikate "stary" je pro vyssi rychlosti a je podstatne lepsi....ten "novy" je levnejsi.a neni do tak vysoke rychlosti..tudiz asi je vic nez jasne, ktery uvidime v OIII nebo taky ne a nechame se prakvapit Upraveno Leden 24, 201312 r od s-talker
Leden 24, 201312 r Nechci vam kazit myslenku, ale jak rikate "stary" je pro vyssi rychlosti a je podstatne lepsi....ten "novy" je levnejsi.a neni do tak vysoke rychlosti..tudiz asi je vic nez jasne, ktery uvidime v OIII nebo taky ne a nechame se prakvapit já tobě taky nechci kazit radost, ale v případě vw jsou rychlosti stejný
Leden 24, 201312 r dnes jsem měl možnost projet TDI variantu 77kW bylo to sice jenom cca 5km ale vozidlo mě mile překvapilo a v porovnání s OII je to určitě krok v před moc se mi to autíčko líbilo, stříbrná šmrncovní metla a k tomu ta vůně novoty no slintám ještě teď už se těsím na delší svezeníčko
Leden 25, 201312 r to bolo prve, co mi napadlo, ked som videl to video Upraveno Leden 25, 201312 r od Cjoctavian
Leden 25, 201312 r http://www.autoforum.cz/bleskovky/spatrili-jsme-budoucnost-ceskych-silnic-200-skod-octavia-na-jednom-miste/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.