angelkovsky Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Zdravím pánové, koupil sem budíky, ale abych je mohl příspůsobit, tak potřebuju znát pin, nevíte jestli se nenacházejí na těch budíkách někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 na budících určitě ne, a jelikož nemáš vin původního auta tak leda nechat vyčíst kdybys to neměl daleko do Prostějova tak ti mohu pomoci a rovnou přispůsobit do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakar Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Zdravím pánové, koupil sem budíky, ale abych je mohl příspůsobit, tak potřebuju znát pin, nevíte jestli se nenacházejí na těch budíkách někde? Nepotřebuješ žádný číslo. Jde to i bez čísel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 VAGem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Potrebuji prehodit budiky z auta znameho do myho auta. Jak zjisitim pin budiku, abych je pak mohl prizpusobit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Nepotřebuješ žádný číslo. Jde to i bez čísel. to je nejlepší - něco plácnout jen tak a pak se k tomu nevyjádřit Potrebuji prehodit budiky z auta znameho do myho auta. Jak zjisitim pin budiku, abych je pak mohl prizpusobit? bud na přívěsku u klíčů (pod stíratelnou vrstvou) a nebo to zkusit ve škodovce (poslední dobou už nechtějí dávat ale za zkouškku nic nedáš) a nebo potřebuješ někoho s patřičným softem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Nepotřebuješ žádný číslo. Jde to i bez čísel. Woow mame tu čarodejníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Citace Otakara :Včera si v klidu jedu se svojí 1999 1.6 74kW najeto 240 tis., zařazená pětka a najedu bum a ona to převodovka, za mnou čára oleje a nejde zařadit 5, tak jsem to odstavil. Je fakt, že mě mírně pocukávala na 2 i na 3 při zrychlování, ale vůbec by mě nenapadlo, že to může být převodovku. Převodovka byla totál. ----Tak takovej člověk to určitě dělá bez kodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 On asi jazdi bez budikov preto mu netreba pin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Neni problem vycist - jakej mas rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 On asi jazdi bez budikov preto mu netreba pin Hele nebo je vyměnil a chodí se na ně jen koukat bez zapnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Hele nebo je vyměnil a chodí se na ně jen koukat bez zapnutí jj ale iste je ze sa nejak stratil. (asi predava piny na burze ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul T. Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Neni problem vycist - jakej mas rok? jak se to tedy dá vyčist prosím o radu.mám 99.kabel VAG Tacho jen bych potřeboval návod Díky Editováno: 21. Červen 2008, autor: Paul T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 jsme nevěděl že Vag tacho má adresy.Nic jednodušího snad už ani nemůže být než Vag tacho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Však to máš v tabulce Vagtaho napsané -ReadPIN- co jěště potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jo ta Japonština je složitej jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) jsme nevěděl že Vag tacho má adresy.Nic jednodušího snad už ani nemůže být než Vag tacho jj mocnej nástroj když umíš použít, ale nechápu na co si to někdo koupí když o tom nemá ani náznak páry Editováno: 19. Červen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul T. Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 jj mocnej nástroj když umíš použít, ale nechápu na co si to někdo koupí když o tom nemá ani náznak páry nebejt těch zm..ů zlodějskejch tak bych ho nepotřeboval prostě se jen ptám.každej se něco učí nově.takový machry jako jsi ty uplně zbožňuju.na 100%je něco co ty neumíš a já jo.jestli si myslíš že umíš tak nejsi jen machr ale ještě hlupák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) jasně - neumím třeba vyřezat slepý střevo a proto si nekupju skalpel kdybys měl aspon náznak snahy, ale jak říká Cosby je to tam napsaný dost jasně, jestli nechápeš toto tak to podle mě nemá smysl a koupil sis ho podle mě zbytečně nevím co s tím mají společnýho zloději ? budeš jim pomáhat ? Editováno: 21. Červen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 nebejt těch zm..ů zlodějskejch tak bych ho nepotřeboval prostě se jen ptám.každej se něco učí nově.takový machry jako jsi tyuplně zbožňuju.na 100%je něco co ty neumíš a já jo.jestli si myslíš že umíš tak nejsi jen machr ale ještě hlupák Nezlob se na mě,ale opravdu Vagtacho je asi nejjednodušší program co je a pokud ani to neumíš ovládat,takse na to vyser.Taky nejsem všeuměl,ale umím třebas,když nevím co je "read" použít todle- http://www.rewin.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul T. Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 jasně - neumím třeba vyřezat slepý střevo a proto si nekupju skalpelkdybys měl aspon náznak snahy, ale jak říká Cosby je to tam napsaný dost jasně, jestli nechápeš toto tak to podle mě nemá smysl a koupil sis ho podle mě zbytečně nevím co s tím mají společnýho zloději ? budeš jim pomáhat ? pomáhat ne i když s chutí bych jim jejich auta sebral hajzlům.Ale mám od nich v p..i zámky tak tam davám vystřelováky a jak jistě víš do 99 nejdou proto jsem do vystř. dal starej tišťák dálky jem ji naučit a to není na poprvé po takovým zásahu do klíče a pokaždy jizdit do servisu to mě vijde tem kabel levněji.příjde mi až v pondělí jen jsem chtěl vedět jestli k vyčtení PINU stačí soft co je u toho nebo je potřeba jiný jasně - neumím třeba vyřezat slepý střevo a proto si nekupju skalpel -no vidíš a to já zrovna umim chceš se na vlastní kůži přesvědšit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) do 99 immo z vystřelováků nenaučíš i kdyby ses rozkrájel jestli jsi předělal mechanicky vnitřky klíčů tak nevím na co potřebuješ zjistit PIN jestli umíš vyřezat slepý střevo tak určitě víš že jen tak se nevyřezává, nehledě na to že třeba když si projdeš moje přízpěvky tak zjistíš že já pin zjistit umím zato z tvojich přízpěvků těžko zjistím jestli umíš pracovat dobře se skalpelem Editováno: 21. Červen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 jasně - neumím třeba vyřezat slepý střevo a proto si nekupju skalpel -no vidíš a to já zrovna umim chceš se na vlastníkůži přesvědšit? já to taky umím....na tom není nic těžkýho....jde o to, jestli by pacient přežil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Hmm toto je tu nejaka zvrhla diskusia. To su asi tie vikendy pod vplivom alkoholu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Hoj pánové. Mám prosbu. Vyštrachal jsem tu dvoje budíky z Leona 1M, ale nemám k nim PIN (VIN auta nemám). Uměl by to někdo vyčíst? lokalita Praha/Český Těšín. Nechci to samozřejmě zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.