Peme Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Když se vám to nelíbý ve škodovce tak jezdite do neznačkových servisů ty taky můžou dělat garančky a potvrzovat servisky.když už tu tak hloupě melete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Tak tam je to horší,ale kdo chce,at skusí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Ja jazdím do značkového servisu, je to taký menší temer rodinný. Ale pokiaľ je to možné, tak veci typu rezonácie a pod. sa snažím riešiť doma sám. Tam mám najväčšiu istotu, že nie je nič utrhnuté, polámané. V servise nechám spraviť to, čo je náplňou bežných servisných prehliadok a inú špinavú prácu. Ale interiér je moja oblasť. A ak sa vyskytne nejaký problém, snažím sa im poskytnúť maximum informácií o závade, aby ju podľa možností odstránili čo najrýchlešie a na prvý pokus. Aj u lekára je dobré, ak mu svoju chorobu čo najpodrobnejšie opíšete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Diagnostik: konkretne psat nebudu nic, ale me osobne se stalo, ze po garanci chybel litr oleje. dopadlo to tak, ze se mi prejimaci technik osobne omluvil, zarucil se za to, ze olej vymenenej byl a dostal jsem litr oleje jako, kterej jsem musel dolejt zdarma. ale jak si mam vysvetlil, ze ten litr chybel? ze by nepozornost? mozna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Chyba mechanika,co na to říct..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ale stejne tak ten mechanik muze mit prave ten muj chybejici litr oleje doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 leju si do oleje to "klouzátko", jak tomu říkám, vždychy po cca 60 t. km. Tedˇ při poslední výměně jsem ho tam chtěl nalít a říkám v servisu, atˇ mi tam nalejou o půl litru mín, aby se mi to tam jako vešlo. Tak mi tam pro jistotu nenalili celej litr, ale vyfakturovanej jsem ho měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Pod pojmom "klouzátko" myslíš tie zázračné prísady do oleja z reklamy? Dúfam, že nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 A můžou se "klouzátka" používat ve spojení s LongLife oleji? To to vážně vydrží klouzat 30.000km ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Přečti si nedávný autoexpert a tam si o těch kluzátkách něco přečti.Píšou tam olejáři a ve výsledku to vyznělo,že je to na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tak to vypadá, že se svýma zkušenostma se serv. prohlídkou tu budu jedinný a nějak nezapadám... Co mám octu, tak jsem byl zatím na dvou (105 a 120 t.km) a při obou naprostá spokojenost. Přijímací technik vždy popsal, které úkony budou prováděny, co by se mělo vyměnit i jak dlouho to zhruba bude trvat a kolik to cca bude stát. Celou dobu jsem mohl být přítomen na dílně a na vše tak nějak dohlížet. S mechošem se dalo dobře pokecat o čemkoliv (nejen o autech), poradil nebo vysvětlil věci, které mne zajímali. Veškerý materiál, který byl ve faktuře, skutečně skončil na (nebo v) autě, co by bylo zbytečné měnit, to se neměnilo (např. brzdové desky), co se měnilo, bylo zdůvodněno, proč se mění. Na dotaz, zda by bylo možno pro příště mít např. svůj oil zazněla odpověď "no problem". Po skončení prohlídky následovala zk. jízda s přij. technikem (pozn. je to zároveň vedoucí servisu) a rekapitulace všeho, co se na autě dělalo a měnilo. Teď při té 120tis. prohlídce-výměna oleje, výměna všech filtrů (olej, vzduch, palivo, pyl), výměna svíček, výměna brzd. kapaliny + všechny ostatní kontrolní úkony dle předpisu pro tyto km. To vše za cca 2,5 hod a necelých 4200,-Kč Prostě u mně spokojenost největší. Jo a jedná se o "Autoservis a prodej vozů Škoda-Kurimai Pohořelice" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Mam jednu otazku - je nejaky predpis pre Skoda servisy ako menit olej? Mam na mysli ci to vysavaju alebo robi "klasicky" alebo ako ktory servis? Aby som vedel ked budem pri aute...Mne sa zda lepsi ten klasicky spobob, nie vysavanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Neviem, v ktorom servise to ako robia, ale tam, kam chodím ja majú takú nádobu (pripomína mi fľašu na plyn) a v hornej časti je veľký lievik so sitkom. A sitko je od oleja. Tak predpokladám, že to nevysávajú, ale vypustia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Tomáš Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Může mi někdo říct,co se všechno dělá při servisní prohlídce OII ve 30000 km?a kolik to zhruba stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Guest_Tomáš Podáno 15.2.2007, 15:08 Může mi někdo říct,co se všechno dělá při servisní prohlídce OII ve 30000 km?a kolik to zhruba stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 (editace) ...ale ta cena za olej bude asi trochu iná(ja nemám Longlife) Editováno: 15. Únor 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 tak a ted sem jeste nekdo hodte cenu garance benzinaku, at to mame uzavřený to s tou financni narocností dieslů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Mně to čeká do konce února..tak to se fakt těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Jirik.DC Podáno 15.2.2007, 18:05 Mně to čeká do konce února..tak to se fakt těším ja idem o dva týždne na 60.000 tak dám vedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 uz mate nekdo za sebou prohlidku po 90ti? za 2-3měsíce mě čeka a zajímá mě, jestli se dělaj rozvody uz ted nebo az ve 120? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 To mně do konce února čeká první.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Luke288 Podáno 15.2.2007, 23:09 uz mate nekdo za sebou prohlidku po 90ti? za 2-3měsíce mě čeka a zajímá mě, jestli se dělaj rozvody uz ted nebo az ve 120? popýtam sa kolegov čo viem oni ju už majú za sebou... nejaký týždeň to bude trvať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 doufám, ze ten tyden se vztahuje k tomu, ze se jich zeptas a ne k trvání ty prohlidky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 no ja som na pobočke v KE a oni vo firme v BA, už som kolegovi poslal maila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.