DusanBe Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 kouknu a uvidim, dik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) Ahoj kluci, budu montovat do předfacelift Fabie Amundsena a mám tam originál bluetooth handsfree GSM II s ovládáním pod volantem, zdá se, že budu první kdo to bude zkoušet s touhle kombinací. Mám dotaz - kde sehnat, nebo jak se jmenuje kabeláž, která je vhodná pro domontování gateway(převodníku) od Škodovky, abych nemusel zasahovat do zapojení a šlo to kdykoliv i s převodníkem vyndat? Vím, že to vypadá zhruba takhle, ale nevím jak se to jmenuje. Jediný co jsem našel je tohle, ale zdá se mi to zbytečně drahý, jinej most(samec) / most (samice) adapter jsem nenašel. http://www.autoprofi...stem-fakra.html A tohle chci udělat: Editováno: 31. leden 2012, autor: Sias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Ahoj, tak jsem taky čerstvým majitelem Columba Led a mám dotaz :-) Mám ho v Roomsteru can 1.6 s origo škodováckým převodníkem.Potřebuju poradit co mám udělat, aby mi fungoval maxidot a podvolantové ovládání?O navi mi nejde.Pomůže nahrát starší FW ?Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 nepůjde ani jedno?Někomu maxidot ukazuje?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 nakodovat správně navi by mohlo pomoci s maxidotem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Zdravim mam malej dotazek procital jsem forum a chtel bych se zeptat mam FI a chtel bych do ni narvat nejake skodovacke radio... Pochopil jsem spravne ze s columbusem se muzu rozloucit ale koukal jsem ze by tam slo narvat Amundsen ? popripade by se mi i libilo SWINg z fabii. ??? Slo by to ? nebo bych musel kupovat ten drahy prevodnik za 5500 z CAN1,6 na CAn2,0 ?? predem diky moc za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Zdravím potřeboval bych poradit. Koupil jsem columbuse a chtěl bych ho nainstalovat. Mám předface FII nemam Maxidot. Zjistil jsem že mám pouze ISO konektory. Co budu potřebovat k instalaci? Potřebuji vůbec převodník sice plánuji Maxidot ale není nikde k sehnání. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Zdravim potreboval bych pomoct se zapojenim prevodniku. Nemate nekdo schema? Koupil jsem columbuse a nevim kam ho mam zapojit.Fabia II r.v. 2008 předface a měl jsem přípravu pro neorig autorádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 mám vyzkoušeno GSM II jednotku can 2.0 a Amundsen v F2 předface a vše funguje, včetně ovládání telefonu přes Amundsen.. mam FII 2009 prevodnik a radio Amundsen aku HF sada mi bude fungovat korektne s radiom a Maxikom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Mám problém připojil jsem Columbuse a i po vypnutém zapalování a zamknutí voze. Je slyšet jak dál pracuje, mám strach aby se nevybila baterka. Je možné že ho mám zapojený špatně nebo je to otázka FW rádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Sháním někoho kdo by mi nakódoval columbuse nejlépe Karlovarský kraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Ahojte chcem sa spytat menim amundsen+ za columbus.Auto fabia II rok 2011.Chcem len vediet ci nebude problem ked dam do auta vyssi rok vyroby navigacie ako je auto.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Dobrý deň, mal by som pár otázok ohľadom montáže RCD510/RCD50/Columbus do Fábie. Mám Fábiu II po FL (r.v. Jún 2010) Elegance s MAXIDotom a od výroby montovaným rádiom Swing a bez MF volantu a BT modulu. Ak som všetko pochopil správne, tak predvodník z CAN 1.6 na 2.0 nebude potrebný. Je teda montáž štýlom "plug&play" a rádio bude plnohodnotne spolupracovať s MaxiDOTom? Alebo budem potrebovať nejake ďalšie redukcie či kódovanie pomocou VAG? Chcel by som sa ešte informovať ohľadom hands-free a bluetooth. Moja fábia ich neobsahuje, pokiaľ kúpim RNS/RCD bude všetko funkčné alebo budem potrebovať dodatočnú montáž mikrofónu atď.. Vopred ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 musíš nakodovat a namontovat RJ handsfree, radio ani navigace to v sobě nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Ďakujem za odpoveď. Pokiaľ sa rozohodol že HS nechcem, tak teda nie je potrebné žiadne kódovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Kodovanie je potrebne,kvoli korektnemu fungovaniu.Aby radio bolo spojene s autom tak ako ma.Je to zalezitost par minut.:)plus potrebujes gps antenu bud externu alebo novu plutvu na strechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Potom tu je ďalšia možnosť ak chceš mať BT handsfree, ale nechceš ho ešte zvlášť kupovať a platiť. V tom prípade si kúp Amundsen+ aj so zabudovaným BT modulom. Pred kúpou si ale over, či ho ten konkrétny Amundsen+ má v sebe, lebo u niektorých chýba. Nevýhodou je ale problémová aktualizácia Amundsen+. Mapy stoja 250 €. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 (editace) Ďakujem za odpoveď. O to kódovanie som sa zaujímal preto, lebo keď som riešil do mojej Audi A3 Sportback 2012 navigáciu Audi MMI RNS-E tak bola na moje počudovanie plug&play. Stačilo vybrať staré rádio, pripojiť konektor a GPS anténu (tú som iba hodil do vnútra za rádio) a všetko funguje tak ako má. Rozmýšľam že sa nakoniec poohliadnem po RCD510, nakoľko GPS navigácia pre mňa nie je nejako veľmi podstatná a cena RCD 510 je ďaleko priaznivejšia. Zaujímala by ma však jedna vec. Ako je to s pripojením iPodu do autorádia? Mám totiž iPod 80GB kt. by som rád používal ako primárny zdroj hudby (nie však cez AUX IN, to môžem aj teraz) tak, aby sa samozrejme dal ovládať cez rádio. Je takéto pripojenie možné? Budem to však smerovať do témy Bolero, aby som tu nevyrábal zbytočný offtopic. Ešte raz ďakujem za odpovede. Editováno: 24. Srpen 2014, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Caute evem ci to aj sem patri no nechcem zakladat temu. Ide mi o to ze aku bluetooth jednotku z najnovsich mozem pouzit do fabie 2 rok 5/11 aby vsetko fungovalo mam iphone 5s a samsung cital som ze niektore jednotky maju aj wifi no necham si poradit ktore mozem dat hlavne nieco novsie dakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimi_91 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Dobrý den, Otec vlastní Superba II a má tam columbuse. Je to super věcička a tak jsem se rozhodnul koupit RNS 510 do své T5. Mám samozřejmě problém s can 1.6 a 2.0. Čtu tu o převodníku 5J0 035 751. Nejde mi o zobrazování na maxidotu a ani o ovládání na voluntu (nemám) ale pouze o spínání a vypínání klíčkem a podsvit. Šel by tento převodník použít? Neměl by někdo na prodej a nebo alespoň na odzkoušení? Děkuji za pomoc Jimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Ak si si už dal tú námahu, že si sa registroval kvôli tejto otázke, tak nebolo by lepšie navštíviť nejaké VW fórum a položiť tú otázku tam? Úprimne, podľa teba aká je pravdepodobnosť toho, že dostaneš odpoveď na svoju otázku o VW T5 na Škoda fóre v sekcii Fabia II/Roomster? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Tak převodník za pár korun 1.6 - 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarousx9 Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Mohu se zeptat mam fabi 2 pres fl a chtel bych dat do ni radio aby origo aby sla pripojit hf bluetoh take original a ukazovalo radio na maxidotu.Dale bych rad zapojil i couvaci kameru.Pokud by sel s prevodnikem napr nexus by me stacil bohuzel mam can 1.6 .Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.