Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

najlepsie ti poradi karel lpg ale ja bych myslel kedze to bude jazdit viac ludi tak system brc bude asi najlepsia volba a drahsia investicia sa pri tolkych km hned vratia.

a tie servisi nepoznam ale odla mena mne je najsimpatickejsi MATservis ale keby bol aj PAT a MAT tak ma moju plnu doveru. :palec2:

nech sa ti auto vydari. :palec2:

jak píše amigo, brc je jistota, a nelituj peněz zajeď přímo ke Karlovi na montáž,

ta je hlavním předpokladem budoucího bezproblémového (tedy i levnějšího)

provozu, jak se to zprzní budeš zklamanej a nasranej :palec2:

Já teda nemám tvůj motor, ale montovali mi to v tom Mat servisu v těch Tečovicích a musím zaklepat žádný problém mě za 20000km nepotkal a spokojenost s jejich přístupem je taky dobrá:) Jinak s autem jezdím docela svižně, ale jezdí s ním i sestra otec a přítelkyně a že by si někdo stěžoval to určitě ne. Takže toho Stagu bych se nebál.

Upraveno od WLK111

ved som pisal ze PAT a MAT su dobry :palec2:

Já teda nemám tvůj motor, ale montovali mi to v tom Mat servisu v těch Tečovicích a musím zaklepat žádný problém mě za 20000km nepotkal a spokojenost s jejich přístupem je taky dobrá:) Jinak s autem jezdím docela svižně, ale jezdí s ním i sestra otec a přítelkyně a že by si někdo stěžoval to určitě ne. Takže toho Stagu bych se nebál.

Jaký je rozdíl ve spotřebě benzín kontra lpg? Všiml jsem si že motor je čipnutý.Nedělá to problémy?

V MAT servisu tvrdí že BRC vstřikovací se moc nepovedl proto používají STAG s kterým mají nejlepší zkušenosti.Měl jsem dojem že BRC je sázka na jistotu.Asi každý servis preferuje to co má nejlíp zvládnuté.

Díky za reklamu, jen se zeptej kolik zař. BRC už namontovali, co je pamatuju tak dělali jen Lovato, když nešlo sehnat tak se honem tlačili k nám a teď vychvalují Staga, dělám ho taky a určitě déle jak oni, ale BRC je BRC, už jsem to tu popisoval, na severu Moravy ho už nikdo nedělá, proč, protože jsou zahlceni "polakem", a je samozřejmě lacinější.....

Díky za reklamu, jen se zeptej kolik zař. BRC už namontovali, co je pamatuju tak dělali jen Lovato, když nešlo sehnat tak se honem tlačili k nám a teď vychvalují Staga, dělám ho taky a určitě déle jak oni, ale BRC je BRC, už jsem to tu popisoval, na severu Moravy ho už nikdo nedělá, proč, protože jsou zahlceni "polakem", a je samozřejmě lacinější.....

Oprava.Asi jsem to blbě zformuloval.Pořád si myslím že BRC je,i když dražší,sázka na jistotu.A většina servisů preferuje to na čem líp vydělá.Protože jsou to obchodní a službu poskytující firmy a né charity :)

Čipoval sem až po lpg, asi 3 týdny potom. Problém nemám žádný:) Najezdil sem 20000 za 14 týdnů a vše je ok. Spotřeba šla nahoru asi o litr ale záleží na stylu jízdy dá se jezdit i za 7,5l. Já už před plynem jezdil kolem 7,5n95 takže spotřeba 8-8,5l lpg mi přijde výborná:) Jinak taky sem chtěl brc protože měli psané že to montují, ale přesvědčili mně na stag a nelituju osobně si myslím, že asi ani brc by mi se spotřebou nehlo a jízdní vlastnosti se mi zdají ok. Jinak byl sem se ptát v Samohýlu a tam mi řekli, že s nimi mají taky dobré zkušenosti tak sem volil i podle toho.

Odpovím oběma- není to až tak pravda, BRC je v nákupu o cca 3000 Kč dražší, ale umí s Landi Renzo víc než ostatní systémy, za druhé, mám u Ivančic namontované dvě Fabie 1.2 47 kW v autoškole, stejný styl,stejná výbava, stejné km a sám majitel mi potvrdil, že s BRC má o litr menší spotřebu.....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.