Listopad 7, 200816 r najlepsie ti poradi karel lpg ale ja bych myslel kedze to bude jazdit viac ludi tak system brc bude asi najlepsia volba a drahsia investicia sa pri tolkych km hned vratia. a tie servisi nepoznam ale odla mena mne je najsimpatickejsi MATservis ale keby bol aj PAT a MAT tak ma moju plnu doveru. nech sa ti auto vydari.
Listopad 7, 200816 r jak píše amigo, brc je jistota, a nelituj peněz zajeď přímo ke Karlovi na montáž, ta je hlavním předpokladem budoucího bezproblémového (tedy i levnějšího) provozu, jak se to zprzní budeš zklamanej a nasranej
Listopad 7, 200816 r stan999 : www.autogas.estranky.cz vyborne citanie pre teba : http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=800862 Upraveno Listopad 7, 200816 r od colins
Listopad 8, 200816 r Já teda nemám tvůj motor, ale montovali mi to v tom Mat servisu v těch Tečovicích a musím zaklepat žádný problém mě za 20000km nepotkal a spokojenost s jejich přístupem je taky dobrá Jinak s autem jezdím docela svižně, ale jezdí s ním i sestra otec a přítelkyně a že by si někdo stěžoval to určitě ne. Takže toho Stagu bych se nebál. Upraveno Listopad 8, 200816 r od WLK111
Listopad 10, 200816 r Já teda nemám tvůj motor, ale montovali mi to v tom Mat servisu v těch Tečovicích a musím zaklepat žádný problém mě za 20000km nepotkal a spokojenost s jejich přístupem je taky dobrá Jinak s autem jezdím docela svižně, ale jezdí s ním i sestra otec a přítelkyně a že by si někdo stěžoval to určitě ne. Takže toho Stagu bych se nebál. Jaký je rozdíl ve spotřebě benzín kontra lpg? Všiml jsem si že motor je čipnutý.Nedělá to problémy? V MAT servisu tvrdí že BRC vstřikovací se moc nepovedl proto používají STAG s kterým mají nejlepší zkušenosti.Měl jsem dojem že BRC je sázka na jistotu.Asi každý servis preferuje to co má nejlíp zvládnuté.
Listopad 10, 200816 r Díky za reklamu, jen se zeptej kolik zař. BRC už namontovali, co je pamatuju tak dělali jen Lovato, když nešlo sehnat tak se honem tlačili k nám a teď vychvalují Staga, dělám ho taky a určitě déle jak oni, ale BRC je BRC, už jsem to tu popisoval, na severu Moravy ho už nikdo nedělá, proč, protože jsou zahlceni "polakem", a je samozřejmě lacinější.....
Listopad 10, 200816 r Díky za reklamu, jen se zeptej kolik zař. BRC už namontovali, co je pamatuju tak dělali jen Lovato, když nešlo sehnat tak se honem tlačili k nám a teď vychvalují Staga, dělám ho taky a určitě déle jak oni, ale BRC je BRC, už jsem to tu popisoval, na severu Moravy ho už nikdo nedělá, proč, protože jsou zahlceni "polakem", a je samozřejmě lacinější..... Oprava.Asi jsem to blbě zformuloval.Pořád si myslím že BRC je,i když dražší,sázka na jistotu.A většina servisů preferuje to na čem líp vydělá.Protože jsou to obchodní a službu poskytující firmy a né charity
Listopad 11, 200816 r Čipoval sem až po lpg, asi 3 týdny potom. Problém nemám žádný Najezdil sem 20000 za 14 týdnů a vše je ok. Spotřeba šla nahoru asi o litr ale záleží na stylu jízdy dá se jezdit i za 7,5l. Já už před plynem jezdil kolem 7,5n95 takže spotřeba 8-8,5l lpg mi přijde výborná Jinak taky sem chtěl brc protože měli psané že to montují, ale přesvědčili mně na stag a nelituju osobně si myslím, že asi ani brc by mi se spotřebou nehlo a jízdní vlastnosti se mi zdají ok. Jinak byl sem se ptát v Samohýlu a tam mi řekli, že s nimi mají taky dobré zkušenosti tak sem volil i podle toho.
Listopad 12, 200816 r Odpovím oběma- není to až tak pravda, BRC je v nákupu o cca 3000 Kč dražší, ale umí s Landi Renzo víc než ostatní systémy, za druhé, mám u Ivančic namontované dvě Fabie 1.2 47 kW v autoškole, stejný styl,stejná výbava, stejné km a sám majitel mi potvrdil, že s BRC má o litr menší spotřebu.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.