tomcat007 Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Přikládám jeden úlovek z Mělníka...kucí ono to na mě mrklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 'tomcat007': To jsi tam instaloval Ty, ne? Může se to krásně při jízdě vlnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 neistaloval...náhodně jsem procházel...ale viděl jsem to i při jízdě...no k sežrání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Tak dneska jsem měl štěstí hned dvakrát na "vyšperkované" někoho miláčky Ty chromové pásky kolem oken, masky a na nárazníku jsou nalepené. Ne všude dost dobře. Stejně tak ty žluté okraje na elektronech jsou dělané žlutou izolepou. Ale asi neusnu, dokud se nedovím co to má pod tou SPZ-kou v nárazníku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 to je nic, ja som vcera videl romales v komplet prehnitom Renaulte 19, ktory mal rychle pruhy cez celu karoseriu Z HNEDEJ LEPIACEJ PASKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Pod SPZ-tkou v nárazníku má fén nebo horkovzdušnou pistoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Něco z "ulice" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 v patek na D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Taky neco pridam, i kdyz to neni z CR... nasel jsem ve svym starym mobilu par fotek, tak se podivejte, jak to vypada v zemi, ktera je v EU uz nekdy od roku 1973... bohuzel, zatim nejlepsi ukaz a sice plne nalozeny otriskany dvouosy vozik s pouze 3mi koly zaprazeny za Mercedes CLS se mi nepodarilo vyfotit bo baterie byla KO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 (editace) Takto to dopadá, když č*rák si myslí, že je nesmrtelnej. K vyjasnění situace kamion odbočoval a pilot se ho snažil předjet. Bohužel viděl špatný díl Cobry11 a neuvědomil si, že Simír má trošku silnější auto a více řidičských zkušeností. Odhadovaná rychlost na 50 je kolem 90km/h. Editováno: 26. Květen 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 si chtel udelat cabrio :-) komu by se to v tehleh vedrech chtelo delat s flexou :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Vždycky jsem je viděl jen "za jízdy". Onehda se mi je konečně podařilo vyfofit. Na můj vkus jsou ještě málo vypouklé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) včerajsia nehoda u nas v dedine čo k tomu dodať blazon este ze nikto nesiel po chodníku... Editováno: 27. Květen 2011, autor: rsrsrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Sice to není žádná nehoda, ale tento "tuner" (slovo TUNING měl napsáno pod označením motorizace) to se stříbrnou lištou na můj vkus přehnal. Má ji i kolem světel a prostě všude. Samozřejmě nesměla chybět ani "rychlá" nálepka na víčku nádrže (která byla asi o 2 centimetry menší z každé strany) a ještě dalších několik stříbrných lišt všude možně, na zrcátkách raději dvě. Řidič byl pán odhadem tak 60 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 včerajsia nehoda u nas v dedine čo k tomu dodať blazon este ze nikto nesiel po chodníku... Něco podobného se stalo u nás. No bylo to už dost dávno, cca tak 10 a víc let. Představte si: cesta do kopce, pok vrcholem se stáčí mírně doleva, žádná nepředvídatelná zatáčka, vrchol už je v rovince. Na vrcholu zahrada vlevo od cesty. Nevím jak rychle jel a co dělal ten debil, ale jel zespoda a skončil v zahradě za plotem. Dvě pole plotu z úhelníků a plocháčů úplně zdemolované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 tha u nas je rovinka je tam iba mierna lavotociva zakruta ktoru zvladnes v pohode aj jednou rukou ale samozrejme pri normalnej rychlosti cca pred dvomi rokmi tam bola nehoda ale v opacnom smere a zrusil plot susedovi ak najdem foto tak pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 (editace) ja som dnes odfotil tuto ciernu mrchu. Bolo ju pocut este aj o 2 ulice dalej - nechapem ako s tym vyfukom dokaze niekto normalne jazdit na vzdialenosti vacsie ako 10 km Editováno: 28. Květen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 (editace) Třeba používá něco takovýho http://www.envimarke...roti_hluku.html Editováno: 28. Květen 2011, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 nasiel som tu fotku nehoda sa stala v noci auto tam uz nebolo bol to fiat punto v 150km/h je to hned vedlajsi dom kde skoncila ta astra combi na plote... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 (editace) Fakt mám nakopnutou kozu Audi trošku u země - pobavila mě sedačka pro dítě na předním sedadle (no jo když to zadní nemá ). Editováno: 30. Květen 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Včerejší ulovek u Makra v Plzni.Stejnej stroj i barvu sme měli doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Ale takový liťáky jste určitě neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 (editace) :) tak to máš pravdu,co si vzpomínám tak to byla strašná houpačka a mě v tom bylo blbě snad po pul kilometru to když vyjelo na horizont tak se to vytáhlo snad o pul metru a pak houpalo houpalo a houpalo a Vlastík Editováno: 2. Červen 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Tak já zase v strejdově Ladě 1600. Měl tam stromeček co smrděl jak přípravky na WC Jeli jsme na hory (asi 120km) a to už jsem neměl co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.