Milos Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Pár zajímavostí z ulice... ořasené auto a zajímavá ochrana zadního stěrače proti přimrznutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Přidám ještě pár úlovků z Moskvy: - auto na ulici, pravděpodobně nějaká ta Čína..., - dále pak fotky z prodejny prodejce luxusních a prémiových aut (v porovnání s počtem skladových vozů a typů aut bude každý prodejce u nás vypadat jako "garážista" ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Náhodou, na tom Matizu ty řasy vypadají dobře k tomu autíčku se to prostě hodí a ještě jeslti s tím jezdí nějaká žena, tak palec nahoru ale ta C1 .. kdyby si tam dal kolíček, aby neměl stěrač na okně, tak si toho skoro nikdo nevšimne a bude to vypadat aspoň inteligentně Luxusní káry hustý, asi jiný gang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 asi nějaká nepovedená kopie starého looku Scénika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Předek mi připomíná starou generaci Citroenu C1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 jj, takže taková francouzská hybrid směska z Číny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 V Moskvě těch číských aut bylo dost nebo čínsko-evropských kopií. Spíš má ale jasnou převahu BMW a Mercedes. Možná ještě v mobilu vyhrabu pár dalších fotek z toho autosalonu "pro chudé" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Ještě jsem nějaké fotky z AutoLehman Moscow v telefonu našel. Editováno: 18. Únor 2015, autor: Milos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Pochlubím se ještě pár úlovky z loňského září (veletrh v Polsku). S tím tankem tam co 2 hodiny pravidelně popojížděli blázni. Editováno: 18. Únor 2015, autor: Milos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Dneska přijedu do práce a nestačil jsem se divit... 1.šok byl ten, že jsem si všiml toho bastlu na zadku té chuděrky (nevím jak více by šlo ještě naznačit, že se na 99,9% nejedná o RSku ) 2.šok bylo zjištění, že někdo z původně celkem pěkné černé Octy udělal megahnus v podobě doplňků lakovaných do nějaké extra tmavé modré perletě 3.šok byl ten, že v areálu hlídaném security s vjezdem pouze na identifikační kartu majitele vozu, na parkovišti vyhrazené naší firmě, které je ještě na vjezd branou na čipovou kartu, má někdo potřebu ještě instalovat zabezpečení volantu No málem jsem těch 100 kroků do budovy nedošel, jak jsem byl indisponován... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 4. Za to jak stojí, bych mu to obešel klíčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Tak ono zrovna to parkoviště je udělané dooost debilně, kvůli tomu jednomu místu pro invalidy v každé řadě (žádný invalida u nás nepracuje, ani nemůže, protože není dál bezbariérový přístup, ale kvůli kolaudaci to museli udělat), tak jsou ty první 2 místa vedle toho invalidy hodně úzká Ale jinak prostě nechápu toho člověka, který takhle dokáže zošklivit svoje jinak celkem pěkné auto... navíc úplná holota a motor tipuji 1,6TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 A já myslel, že tuzení skončilo v dobách Fáček a Felicii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 1,6 TDI určitě ne, je to předface. Ale dle původně samostatné koncovky výfuku je zřejmé, že to bude jednašestka MPI. A je to fakt hardcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 "radosť" robiť auto,ktoré má strop zas*aný krvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Zvíře? Nebo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 popravde neviem ...zákazník bol nejaký srb,či chorvát s rakúskymi ŠPZ ...ani som s ním nebol v kontakte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Čelně labuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 "radosť" robiť auto,ktoré má strop zas*aný krvou Byl bych hodný, aby tam nebyla nakonec i moje krev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Nu nebo předchozího majitele...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Libero, ty tyhle introše čistíš?????? Jestli jo, co na to používáš? Mě při nehodě bouchl energidrink a postříkal stropnici a mám tam skvrny a nejde to ničím dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Libero, ty tyhle introše čistíš?????? nie,ani náhodou ...daj pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Já myslel že jsi to fotil že to musíš čistit... hledám něco na ten strop, čím to vyčistit a nezničit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 nie,stačilo že som sa pod tým pohyboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 můj dnešní úlovek ... opravdu netradiční, musel jsem chvíli počkat, neb k vůli ní přijeli hned vedle měšťáci, aby ju očíhli 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.