wrccko Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 pridám jeden včerajší úlovok s ŠPZ KE-ANJEL, bola to modrá OI, celý interiér v bordovej koži, palubka, sedačky Recaro.... namalovaný exterier sa mi až tak nepáčil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Behem dovci v Recku jsem ulovil par fotek orig. Octavii GT, ktere jsou (mozna na skodu) oficialne distribuovany pouze v Recku. Osobne jsem jeste nezjistoval, v cem je rozdil od RS (180 vs 193 koniku). Jinak az na xenony a napis k nerozeznani (myslim, ze origo GT ma i stejnou koncovku - ne jako model na detailnich fotkach...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 pridám jeden včerajší úlovok s ŠPZ KE-ANJEL, bola to modrá OI, celý interiér v bordovej koži, palubka, sedačky Recaro.... namalovaný exterier sa mi až tak nepáčil tak tahle Octička byla asi před 2rokama v Autotuningu.. nikde jinde sem ji neviděl! exteriér nic moc, ty kola vypadaj dost zajímavě, ale introš fakt libovej!!! Behem dovci v Recku jsem ulovil par fotek orig. Octavii GT, ktere jsou (mozna na skodu) oficialne distribuovany pouze v Recku. Osobne jsem jeste nezjistoval, v cem je rozdil od RS (180 vs 193 koniku). Jinak az na xenony a napis k nerozeznani (myslim, ze origo GT ma i stejnou koncovku - ne jako model na detailnich fotkach...) jj, do Řecka se vždycky vyváželo něco extra ale proč tam neprodávaly RSko pod názvem RS nechápu... u Fabky to chápu, protože tam do GT dávali i benzínový motory a mělo navíc lemy a černej introš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 FI RS má přece černej intoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) vybavou to odpovida prvnim RSkam, bez xenonu apod. - tak to asi chteli nejak odlisit, proto GT. ale vrta mi hlavou tech 193 koni... honil jsem to na dalnici z 3.0 Espacem a nemel jsem sanci, hned jak si vsimnul, ze jedu za nim a fotim, tak na to slap a asi ve 140 najednou prudce zrychlil a odval jako vitr... par RSkama jsem jel... a tohle je jeste o kus dal (v serii - nemluve o tom, ze na balkanu je to taky samej tunner...) Editováno: 14. Červenec 2008, autor: ohajek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Podle toho výfuku bych neřekl, že to má v serii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Hmm, ta ulice, mno, tam sem nejak minulej tyden jel, mno, to bude asi za hodne bodiku, nejak sem to nedobrzdil A stáli tam?? Protože ten stacionár minulý týden nešel, byl na opravě objektiv a prý se to celé čistilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 A stáli tam?? Protože ten stacionár minulý týden nešel, byl na opravě objektiv a prý se to celé čistilo a ten stacionar co je dole funguje?? dle meho ne protoze jsem tam jezdil rychleji ale nikdy me to nefotilo?? ted tam merej primo policajti bud v aute a nebo stoji mezi svodidlama schovanej za lampou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Něco pěkných RZ-tek z dovolené na Slovensku. A pak že by to u nás nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Něco málo fotek aut tunerů ze sousedství A fotky z nákupu v Globusu (pěknej PICK-UPek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 pentadius, čo si bol na ten forman Q3 sa pozriet v našom kraji ? kde si bol na Slovensku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Jak jsem psal v mém tématu (Slovenský ráj, Vysoké Tatry, Levoča, Prešov, Košice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 a ten stacionar co je dole funguje?? dle meho ne protoze jsem tam jezdil rychleji ale nikdy me to nefotilo??ted tam merej primo policajti bud v aute a nebo stoji mezi svodidlama schovanej za lampou. Normálně je funkční, jenomže je tam problém, že je během chvíle plná paměť No a tak ho málokdy spustěj. Spíše tam posílají hlídky, protože je většina lidí vidí a tak je méně přestupků. Prostě klasický papírový nesmysl, místo toho, aby tam šoupli 70 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 FI RS má přece černej intoš. jakože černý sedáky a ne ty světlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 (editace) tak tahle Octička byla asi před 2rokama v Autotuningu.. nikde jinde sem ji neviděl! exteriér nic moc, ty kola vypadaj dost zajímavě, ale introš fakt libovej!!!jj, do Řecka se vždycky vyváželo něco extra ale proč tam neprodávaly RSko pod názvem RS nechápu... u Fabky to chápu, protože tam do GT dávali i benzínový motory a mělo navíc lemy a černej introš.. Protoze tam je uz A5 RS ala ORSII proto GT... nicmene uz nema v kuzi sedacky a RS budiky... a nejsem si jistej ani brzdama..., no skoda ze se neprodava i u nas v prepocu dneska vychazi na cca 480t,- mozna i mene coz by byla docela vyhodna koupe... a co me rikal znamej tak ma vychazet z motoru TT kratsi zprevodovani-rychlejsi, ale mensi Vmax... Editováno: 15. Červenec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Nevím jestli by pro škodovku byl problém prodávat to všude, určitě by si to nejeden človíček chtěl pořídit, zajímavá politika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Politiku Skody taky nechapu, bojovali za zavedeni ceniku podle eura a jak to dopadlo , smesne zlevneni nebo porad drahy akcni modely.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Mě třeba štve, že neslevnili v rámci ceníku Edition 08 RS-ky a Scouty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Taky tohle nechápu u nás se ty auto vyrábějí a máme je tu nejdražší výbavy jsou také horší vím že na západ od nás je větší kupní síla ,ale i tak myslím si že češi jsou na škodovku hrdí a proto jí kupují i s horší výbavou a za víc peněz ,ale naši západní sousedé v tom vidí levné přibližovadlo s technikou vw nechápu proč se tyto auta u nás neprodávají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 pickupka jsem potkal na dalnici mezi olmikem a brnem ,,,fakt moc pekny auti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 2 JasteR: diky za objasneni! za ty prachy je to fajn kara... zajmalo by me za kolik se tam pohybuje v bazarech... (ze by se pro Okty jezdilo i jinam, nez do Nemecka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 pickupka jsem potkal na dalnici mezi olmikem a brnem ,,,fakt moc pekny auti... Znám majitele a pohodovej týpek aneb jak udělat ze služebáka hezký auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Jedna "krasna" Octa z AAA Auto Demolition tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 panebože, co to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 panebože, co to je?? Asi pokus o tuning Za 75 000,- nekup to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.