snike Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Rychle to sice nejezdí, ale moc často se to na silnici taky nevidí :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Jen jeste jednou k ty Americe... kdo pozna, dostane + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 to prvni nevim..ale to druhe je Fazola v Chicagu a stala 22mil$ ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 to Abado: oboje jsou fotky z Chicaga... je to foceny na Michigan Avenue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Kua, je videt, ze plno z vas nema co delat Resit takovyhle picoviny bych fakt chtel (nebo je to OT?) Jeden pres okno tramvaje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlumex Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) su tu novej ale snad se to nekomu bude libit Ta fotka ze slecnama ta uplne v pravo me dostala, malo kdy se mi stava ze bych si pri svych 185cm a 110kg pripadal vedle neceho jako blecha Editováno: 25. Červenec 2008, autor: tlumex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 JJ sorry, priznavam se, nedopatrenim. Psal ti Jardo, ze mas prijet na Ruzyn, ze je tam techto medvidat k videni jeste celkem dost, nejvice ve vsedni dny kdy prilitaj megery, jestli jsem to pobral! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 (editace) JJ sorry, priznavam se, nedopatrenim. Psal ti Jardo, ze mas prijet na Ruzyn, ze je tam techto medvidat k videni jeste celkem dost, nejvice ve vsedni dny kdy prilitaj megery, jestli jsem to pobral! No jóóó, to je jasný, pořád ti stejní, to jsem si mohl myslet :smich: :smich: Editováno: 26. Červenec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Kua, je videt, ze plno z vas nema co delat Resit takovyhle picoviny bych fakt chtel (nebo je to OT?)Jeden pres okno tramvaje... to vypadá jako to co jsem se v tom vezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 ...hej pane Profore ....jak tak idem od teba dneska ,naskytla sa mi možnosť naživo vidieť Pezinské RS - ko :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 to vypadá jako to co jsem se v tom vezl ale tomasi, tramvaj je bezny prostredek prepravy, to neni nic neobvykleho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Asi jak pro koho :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Jojo, sem spokojen, tramvaji za 20 min v praci, 7 kroku do vchodu do baraku, kde delam. Autem bych jel 3/4 hodiny a dal 3kg za parkovani. Az na obcas neprizpusobive obcany to je v poho, ale ti jsou za volantem dost casto taky Doporucuju v Praze zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tomu řikám vkus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tomu řikám vkus... hmmm ty rámečky, ten modrej nesmysl na difuzoru a křídlo pryč a bylo by to celkem hezký,ale tomuhle tam chybí si ještě nas*** na káru a má to komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Z ulice to zrovna není ale taky zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ale tomasi, tramvaj je bezny prostredek prepravy, to neni nic neobvykleho. a jak vypadá ta, jak píšeš tramvaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tomu řikám vkus... dnes jsem potkal stejného zoufalce, akorát ty rámečky měl na modré RS... to byla hrůza.. Hele Romario, z čeho jsi to fotil ? Má to blatníky jako Trabant... /bez urážky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Ja som zas nasiel toto v poprade a tak som sa davno nezasmial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Mě poser, v Čechách fakt nidko nechce dělat jako dělat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 To je na Slovensku.. -Poprad ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Taky něco ze Slovenska ... Kola z RS-ky vypadají na všem dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Novy Supik a jedna clubovka u nas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Novy Supik a jedna clubovka u nas... Prohlížel jsem si toho nového Supíka a nějak nemůžu přijít na chuť tem klikám, co čučí ven mimo obrys dveří... A jeden dotaz, to nemá sklápěcí zrcátka po uzamčení ? Už to má kdejaký francouz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 JJ, kdejaká Laguna a i starý Passat. A kliky maj taky lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.