Kapros Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) Tak tohle jsem potkal cestou do práce. Že by rozvoz čerstvého pečiva Editováno: 16. Červen 2009, autor: Kapros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Par NOVYCH aut pod vodou. F1,OC1,VW Hi hi chlapi budou SLEVY....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak tohle jsem potkal cestou do práce. Že by rozvoz čerstvého pečiva Nebo dovolená v Chorvatsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Celkom pekné kolieska, len sa mi zdali tie lúče moc tenké.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 tak neco ode me z telfonu za delsi dobu octavka - cchytil jsem clena asi vyhlasim soutez nech se chytit prezidentem je to letos treti octavka mimo prahu co sem nasel s nalepkou OC srdce zaplesa prosim povsimnete si krasne renaultu - to zacneme delat v USA tedko, je to podle jejich poslednich trendu male mestske vozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tos musel být hodně daleko mimo Prahu, když je tam ještě sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 blbec to je foceny asi nekdy v zime ze jo a je to u kauflandu v boleslavi tam mame clenu dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zasejc sem potkal toho krasavce: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Krozo: dobrá chutovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 (editace) ale v tomhle bych si to moc neužil = pravostraný řízení Editováno: 17. Červen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Pokud se nepletu, tak ta octávka s nálepkou OC je nebo spíš byla člena jménem crazyduke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ja videl tusim predevcirem v Praze na Seifertove modrou Octu s nalepkou a nalozenym cernym MTB vzadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Já jsem asi před 2 týdny viděl ve Vyškově Davonovu octu (jsem si na 95% jistej, vypadala úplně stejně, ale nálepku jsem neviděl, pokud na autě zůstala...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Istota je istota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Couvání není asi jeho silná stránka, tak si to musí pojistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 crazyduke ji prodal? koukam ze se potkavate v CR docela dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 v sobotu v Plzni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Paul: tak to je nevkus a dost silnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Vcera jsem projizdel po namesti v Plzni a potkal jsem tuhle Octavii "Cupe". Videl jsem nejaky fotky tady na webu, ale myslel jsem ze je to jen fotomontaz nebo studie. V realu jsem to videl poprve. Misto stredovyho panelu to melo velky LCD, zrejme nejaky predvadeci auto Sherlogu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_K. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak tohle jsem vyfotil ve F-M v srpnu 2008 na náměstí. Omluvte kvalitu, foceno mobilem, večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_K. Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tuhle dlouhou limuzínu jsem vyfotil v Praze na Václaváku v únoru 2008. Kvalita opět nic moc, foceno mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 v sobotu v Plzni myslim že to je recese a docela povedená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Vcera jsem projizdel po namesti v Plzni a potkal jsem tuhle Octavii "Cupe". Videl jsem nejaky fotky tady na webu, ale myslel jsem ze je to jen fotomontaz nebo studie. V realu jsem to videl poprve. Misto stredovyho panelu to melo velky LCD, zrejme nejaky predvadeci auto Sherlogu. nadherny ulovok aj ja ju chcem vidiet nazivo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Taková podobná limuzina je u nás na prodej...kdyby někdo měl zájem a je v bílé barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tuhle dlouhou limuzínu jsem vyfotil v Praze na Václaváku v únoru 2008. Kvalita opět nic moc, foceno mobilem. stojí dodnes smerom na Staromák :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.