Červen 16, 200916 r Tak tohle jsem potkal cestou do práce. Že by rozvoz čerstvého pečiva Upraveno Červen 16, 200916 r od Kapros
Červen 16, 200916 r Tak tohle jsem potkal cestou do práce. Že by rozvoz čerstvého pečiva Nebo dovolená v Chorvatsku
Červen 17, 200916 r tak neco ode me z telfonu za delsi dobu octavka - cchytil jsem clena asi vyhlasim soutez nech se chytit prezidentem je to letos treti octavka mimo prahu co sem nasel s nalepkou OC srdce zaplesa prosim povsimnete si krasne renaultu - to zacneme delat v USA tedko, je to podle jejich poslednich trendu male mestske vozy
Červen 17, 200916 r blbec to je foceny asi nekdy v zime ze jo a je to u kauflandu v boleslavi tam mame clenu dost
Červen 17, 200916 r ale v tomhle bych si to moc neužil = pravostraný řízení Upraveno Červen 17, 200916 r od krozo
Červen 17, 200916 r Pokud se nepletu, tak ta octávka s nálepkou OC je nebo spíš byla člena jménem crazyduke...
Červen 17, 200916 r Autor Ja videl tusim predevcirem v Praze na Seifertove modrou Octu s nalepkou a nalozenym cernym MTB vzadu...
Červen 17, 200916 r Já jsem asi před 2 týdny viděl ve Vyškově Davonovu octu (jsem si na 95% jistej, vypadala úplně stejně, ale nálepku jsem neviděl, pokud na autě zůstala...)
Červen 18, 200916 r Vcera jsem projizdel po namesti v Plzni a potkal jsem tuhle Octavii "Cupe". Videl jsem nejaky fotky tady na webu, ale myslel jsem ze je to jen fotomontaz nebo studie. V realu jsem to videl poprve. Misto stredovyho panelu to melo velky LCD, zrejme nejaky predvadeci auto Sherlogu.
Červen 19, 200916 r Tak tohle jsem vyfotil ve F-M v srpnu 2008 na náměstí. Omluvte kvalitu, foceno mobilem, večer.
Červen 19, 200916 r Tuhle dlouhou limuzínu jsem vyfotil v Praze na Václaváku v únoru 2008. Kvalita opět nic moc, foceno mobilem.
Červen 19, 200916 r Vcera jsem projizdel po namesti v Plzni a potkal jsem tuhle Octavii "Cupe". Videl jsem nejaky fotky tady na webu, ale myslel jsem ze je to jen fotomontaz nebo studie. V realu jsem to videl poprve. Misto stredovyho panelu to melo velky LCD, zrejme nejaky predvadeci auto Sherlogu. nadherny ulovok aj ja ju chcem vidiet nazivo...
Červen 19, 200916 r Taková podobná limuzina je u nás na prodej...kdyby někdo měl zájem a je v bílé barvě
Červen 19, 200916 r Tuhle dlouhou limuzínu jsem vyfotil v Praze na Václaváku v únoru 2008. Kvalita opět nic moc, foceno mobilem. stojí dodnes smerom na Staromák :p
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.