Květen 5, 201114 r neistaloval...náhodně jsem procházel...ale viděl jsem to i při jízdě...no k sežrání
Květen 11, 201114 r Tak dneska jsem měl štěstí hned dvakrát na "vyšperkované" někoho miláčky Ty chromové pásky kolem oken, masky a na nárazníku jsou nalepené. Ne všude dost dobře. Stejně tak ty žluté okraje na elektronech jsou dělané žlutou izolepou. Ale asi neusnu, dokud se nedovím co to má pod tou SPZ-kou v nárazníku .
Květen 11, 201114 r to je nic, ja som vcera videl romales v komplet prehnitom Renaulte 19, ktory mal rychle pruhy cez celu karoseriu Z HNEDEJ LEPIACEJ PASKY
Květen 16, 201114 r Taky neco pridam, i kdyz to neni z CR... nasel jsem ve svym starym mobilu par fotek, tak se podivejte, jak to vypada v zemi, ktera je v EU uz nekdy od roku 1973... bohuzel, zatim nejlepsi ukaz a sice plne nalozeny otriskany dvouosy vozik s pouze 3mi koly zaprazeny za Mercedes CLS se mi nepodarilo vyfotit bo baterie byla KO....
Květen 26, 201114 r Takto to dopadá, když č*rák si myslí, že je nesmrtelnej. K vyjasnění situace kamion odbočoval a pilot se ho snažil předjet. Bohužel viděl špatný díl Cobry11 a neuvědomil si, že Simír má trošku silnější auto a více řidičských zkušeností. Odhadovaná rychlost na 50 je kolem 90km/h. Upraveno Květen 26, 201114 r od Sniper_2003
Květen 27, 201114 r si chtel udelat cabrio :-) komu by se to v tehleh vedrech chtelo delat s flexou :-P
Květen 27, 201114 r Vždycky jsem je viděl jen "za jízdy". Onehda se mi je konečně podařilo vyfofit. Na můj vkus jsou ještě málo vypouklé
Květen 27, 201114 r včerajsia nehoda u nas v dedine čo k tomu dodať blazon este ze nikto nesiel po chodníku... Upraveno Květen 27, 201114 r od rsrsrs
Květen 27, 201114 r Sice to není žádná nehoda, ale tento "tuner" (slovo TUNING měl napsáno pod označením motorizace) to se stříbrnou lištou na můj vkus přehnal. Má ji i kolem světel a prostě všude. Samozřejmě nesměla chybět ani "rychlá" nálepka na víčku nádrže (která byla asi o 2 centimetry menší z každé strany) a ještě dalších několik stříbrných lišt všude možně, na zrcátkách raději dvě. Řidič byl pán odhadem tak 60 let...
Květen 27, 201114 r včerajsia nehoda u nas v dedine čo k tomu dodať blazon este ze nikto nesiel po chodníku... Něco podobného se stalo u nás. No bylo to už dost dávno, cca tak 10 a víc let. Představte si: cesta do kopce, pok vrcholem se stáčí mírně doleva, žádná nepředvídatelná zatáčka, vrchol už je v rovince. Na vrcholu zahrada vlevo od cesty. Nevím jak rychle jel a co dělal ten debil, ale jel zespoda a skončil v zahradě za plotem. Dvě pole plotu z úhelníků a plocháčů úplně zdemolované.
Květen 28, 201114 r tha u nas je rovinka je tam iba mierna lavotociva zakruta ktoru zvladnes v pohode aj jednou rukou ale samozrejme pri normalnej rychlosti cca pred dvomi rokmi tam bola nehoda ale v opacnom smere a zrusil plot susedovi ak najdem foto tak pridam
Květen 28, 201114 r ja som dnes odfotil tuto ciernu mrchu. Bolo ju pocut este aj o 2 ulice dalej - nechapem ako s tym vyfukom dokaze niekto normalne jazdit na vzdialenosti vacsie ako 10 km Upraveno Květen 28, 201114 r od Cjoctavian
Květen 28, 201114 r Třeba používá něco takovýho http://www.envimarke...roti_hluku.html Upraveno Květen 28, 201114 r od acek
Květen 28, 201114 r nasiel som tu fotku nehoda sa stala v noci auto tam uz nebolo bol to fiat punto v 150km/h je to hned vedlajsi dom kde skoncila ta astra combi na plote...
Květen 30, 201114 r Fakt mám nakopnutou kozu Audi trošku u země - pobavila mě sedačka pro dítě na předním sedadle (no jo když to zadní nemá ). Upraveno Květen 30, 201114 r od Dodo-Kolín
Červen 2, 201114 r :) tak to máš pravdu,co si vzpomínám tak to byla strašná houpačka a mě v tom bylo blbě snad po pul kilometru to když vyjelo na horizont tak se to vytáhlo snad o pul metru a pak houpalo houpalo a houpalo a Vlastík Upraveno Červen 2, 201114 r od Vlasta
Červen 2, 201114 r Tak já zase v strejdově Ladě 1600. Měl tam stromeček co smrděl jak přípravky na WC Jeli jsme na hory (asi 120km) a to už jsem neměl co...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.