Červen 2, 201114 r Včerejší ulovek u Makra v Plzni.Stejnej stroj i barvu sme měli doma. "Déjà vu ako prasa", v sobotu dopoledne jsem ho potkal za Plzni cestou na jih... Pamatuji si ten "АЗЛК" napis na boku. I muj dedecek ho kdysi pouzival, kdyz jezdil na ryby - byl to neskutecny tank a skutecne projel vsude
Červen 2, 201114 r Chtel jsme se zeptat, myslíte že ty nálepky má přelakované bezbarvým lakem? Nebo jak docílí toho aby mi neslezly? Upraveno Červen 2, 201114 r od Danniell
Červen 3, 201114 r Tak ta tisícovka s pávem je bomba to už se nevidí. Podle mne to bude přelakovany,protože to má lesk jak auto.
Červen 10, 201114 r Takto to dopadá, když č*rák si myslí, že je nesmrtelnej. K vyjasnění situace kamion odbočoval a pilot se ho snažil předjet. Bohužel viděl špatný díl Cobry11 a neuvědomil si, že Simír má trošku silnější auto a více řidičských zkušeností. Odhadovaná rychlost na 50 je kolem 90km/h. No nevím, nevím chtělo by to lepší foto,ale podle mně tam ten tirák neměl vůbec co odbočovat, tím se nechci zastávat toho druhýho. Honza.
Červen 10, 201114 r Máš pravdu. Leč ten s tou Fabií předjížděl v křižovatce a ještě k tomu na 50 měl kolem 90km/h.
Červen 11, 201114 r . . . podle mně tam ten tirák neměl vůbec co odbočovat . . . Podle čeho usuzuješ, že tam neměl odbočovat? Pokud tam nebyl zákaz, tak tam může. Ikdyby tam neskládal, ale chtěl tam namotat jeen přestávku.
Červen 11, 201114 r Tak ta tisícovka s pávem je bomba to už se nevidí. Podle mne to bude přelakovany,protože to má lesk jak auto. Navíc to není obyčejnej litránek ale MBX
Červen 14, 201114 r Čím víc proužků-tím víc Adidasu P.S.: Docela bych chtěl někdy Ivetu a Luboše vidět na živo
Červen 14, 201114 r ty jo P 306 XR s ABS co jezdí na rajčák a vozí Ivču a Luboše ... až z něj šlehaj plameny
Červen 15, 201114 r taky sem přídám pár fotek z letiště Vídeň. Upraveno Červen 15, 201114 r od octavia TDI-81kw
Červen 16, 201114 r Čím víc proužků-tím víc Adidasu P.S.: Docela bych chtěl někdy Ivetu a Luboše vidět na živo Tohle už je nějaká úchylka, ne?!
Červen 16, 201114 r tie bleskozvody za naraznikom uz vidim len na ciganskych Ladach...pomaly je to vzacnost
Červen 24, 201114 r Není to sice foto z ulice, ale noční ulice na tom určitě svůj podíl bude mít. Foceno dnes ráno.
Červenec 11, 201114 r Lambo focene v Praze v nakupnim centru Harfa a ta druha "raketa" focena v Teplicich.
Červenec 11, 201114 r ...."raketa" focena v Teplicich. "Dálník", super. Někdejší český vynález, konstruktér Jan Anderle emigroval. Dnes se vyrábějí ve "Švajcu", ale snad už i u nás... Pěkně drahé, pěkně rychlé a pěkně komfortní
Červenec 11, 201114 r Btw: co se dálníků týče doporučuji jít do Národního technického muzea. Pár těchto skvostů tam mají
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.