Leden 21, 20205 r Má nabořenej bok, druhé auto nevidím. Spíš to vypadá, jakoby chtěl odbočit a někdo ho vzal na bok.
Leden 21, 20205 r před 2 hodinami, Stringo napsal: Má nabořenej bok, druhé auto nevidím. Spíš to vypadá, jakoby chtěl odbočit a někdo ho vzal na bok. Lampa sa otriasla v zakladoch...prechod cez elektrickovy pas o 180st,ustrelil zadok a týpek to nezvladol.
Leden 28, 20205 r Dnešní ehm (odpad)? a lákadlo pro PČR na wapce. Nesmí chybět pořádný lauf, který se nějak ohýbal dolů, pořádný nápis na zadním okně, falešná ploutev na střeše, černočerné zadní lampy a hlavně pořádné křídlo!
Leden 28, 20205 r I když je to poznat jen špatně, středem, rozměry a konturami v zoomu to na plecháče nevypadá.
Leden 28, 20205 r Alespoň že tak, tohle ještě není úplně nejhorší, jen ta světla (fólie) jsou hodně nebezpečná, ale má to hodně aut, asi za to PČR moc pokuty nedává.
Leden 28, 20205 r Jak není nejhorší? A co ta gilotina vzadu? Jednak zakrývá brzdové světlo a homologaci do provozu by tomu nesmyslu nikdo s mozkem nedal.
Leden 29, 20205 r Jestli to křídlo má nebo nemá homologaci nikdo nevíme, já viděl na netu podobné kdysi a homologaci mělo, proto o tom křídle nemluvím v příspěvku, každopádně kromě toho, že ho dává na odiv ostatním, mu je nejspíš úplně k ničemu, předpokládám že to neladil v tunelu [emoji2] Jinak je to samozřejmě hrozná kombinace, já bych takové křídlo na auto nedal, mě se nelíbí ani originální křídlo na TypeR. Ta světla bych pokutoval, fólie na nich nemá co dělat, není to skoro vidět... Otevřel jsem si ty fotky v PC a je pravda, že má litá kola [emoji846]
Únor 1, 20205 r Fotografie z mé cesty na Ukrajinu. Bylo to pro mě poprvé a naposledy za východní hranicí EU :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.