Duben 14, 200916 r Mischo, rikal mi to kolega z prace, co ma znameho (mozna stryce ?) vyse postaveneho v policii a od nej to ma ale znas drby ... Skajiku, moc nejasej, protoze deficit si budou muset nahonit na pokutach a proto budou pokutovat jako zbesili Upraveno Duben 14, 200916 r od Zdenal C.
Duben 15, 200916 r A něco z Telče, taky mazlíček ta chrom lista od lemu blatnika az po strechu je cudna...Ale kolieska su krasne
Duben 15, 200916 r Mini pěknej, hlavn na těch kolesách...ale ten japoneček GTR hmmmm mlask Dobrý úlovky
Duben 16, 200916 r Ty jo,to uz se v Praze rozdava 1AC?To jsou fofry,mam auto mesic a pul a mam 1AA Udajne 1000 aut mesicne... Celkem tempo... To na me vychazi na cervenec AF nebo G
Duben 16, 200916 r to nevadí jen sem ti odpověděl to je focený na nějakým okruhu ne? Polygon v Mostě. Ani jsem nevěděl, co má člověk se kterým se znám a pak mně zarazilo jak se k tomu postavila Škoda auto.
Duben 16, 200916 r jak se k tomu postavili? myslíš to že to nesmí mít nikde znáček? Nejen to, snad to označili i něco jako špatnej pokus, či co, to by musel citovat majitel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.