Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim, zacali mi blbnut dvere u vodica, ked su dvere otvorene, tak sa nezapne kontrolka otvorenych dveri na pristrojovke, nezapne sa vnutorne osvetlenie auta a ani dolne cervene svetlo na dverach, ked su dvere zatvorene - zamknute tak neblika ta mala kontrolka. Preto by sa sa chcel spytat, ci moze byt chyba v mikrospinaci ak ano, tak aky typ mikrospinaca potrebujem, alebo ci je nutne kupit novy zamok.

model auta:

Skoda Octavia 10/2001 1,4 - 16v

dvere su komplet v elektrike

dakujem za pomoc

Vloženo (editace)

je to tady xxxxxxxxxxx x

použij funkci hledat

zadej mikrospínač a počti si

aspon uvidíš kolikrát se to tu řešilo

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo

Prosím poraďte - mám podobný problém, je mi jasné, čím to je, ale:

V zámku z Fabie (3B1837015AM) je podle všeho odpor 180 ohmů. Lze tenhle zámek použít do Octavie '97 (3B1837015A)?

Mám se pustit do odstraňování těch odporů (pokud to s nima nebude fungovat) nebo mám radši sehnat jiný zámek?

Díky

Honza

Vloženo

Díky, já to zkusím. Jenomže je to taková rozborka a sborka, že bych to rád dělal všechno napoprvé ;)

A není ten odpor jenom pro signál zamknutí nebo odemknutí od klíčku?

Pak by mi vůbec nevadilo, že klíček bude nefunkční.

Vloženo

Tak už popíjím chlazené nápoje.

Zámek vyměněn a chodí jako nový. Dveře mají inteligentní zvuk a všechno fachá.

Co jsem zjistil a nevím, jestli to mám řešit:

1) Vložka zámku se otáčí nezávisle na tom čudlíku, co má odemykat/zamykat zámek - to mi ale nevadí, mám dálku.

2) Na dveřích není fólie - to mě překvapilo. Mám tam něco nalepit?

3) Náhodou jsem zjistil, že ty výztuhy ve dveřích jsou povolené - klepaly. Utáhl jsem dva veliké torxy u pantů a je to OK.(ale utáhnout šly tak o dvě otáčky - což mi přijde dost)

4) Nějak těžko se zavírá okno - je to od výměny stahovačky. Ať jsem dělal, co jsem dělal (mazání, povolování šroubů a rovnání těch ližin), je to pořád stejné. A když jede nahoru, tak někdy asi jednu třetinu před koncem píská jako by někde o něco bralo.....

5) Nešikovností jsem ulomil jednu packu u toho výškového reproduktoru - teď tam moc nedrží.

Nemáte někdo nějaký (vlastně asi stačí ten plast, reprák bude OK)?

Pěkný večer....

Vloženo
Tak už popíjím chlazené nápoje.

Zámek vyměněn a chodí jako nový. Dveře mají inteligentní zvuk a všechno fachá.

Co jsem zjistil a nevím, jestli to mám řešit:

1) Vložka zámku se otáčí nezávisle na tom čudlíku, co má odemykat/zamykat zámek - to mi ale nevadí, mám dálku.

2) Na dveřích není fólie - to mě překvapilo. Mám tam něco nalepit?

3) Náhodou jsem zjistil, že ty výztuhy ve dveřích jsou povolené - klepaly. Utáhl jsem dva veliké torxy u pantů a je to OK.(ale utáhnout šly tak o dvě otáčky - což mi přijde dost)

4) Nějak těžko se zavírá okno - je to od výměny stahovačky. Ať jsem dělal, co jsem dělal (mazání, povolování šroubů a rovnání těch ližin), je to pořád stejné. A když jede nahoru, tak někdy asi jednu třetinu před koncem píská jako by někde o něco bralo.....

5) Nešikovností jsem ulomil jednu packu u toho výškového reproduktoru - teď tam moc nedrží.

Nemáte někdo nějaký (vlastně asi stačí ten plast, reprák bude OK)?

Pěkný večer....

Cau. 1) nemas zapojene tiahlo koliku v zamku. 2)foliu rychlo nalep ak nechces mat v aute Akvarium-vytopene auto+mokry koberec 5) kolik ktory si ulomil na domceku reproduktoru -vyskoveho pri spetnom zrkadle Zalepit lepidlom na plasty. :) :)

Vloženo

1) díky, ale asi se na to vypr.... nefungovalo to nikdy a nijak mě to neobtěžuje

2) to asi musím navštívit origo díly, co? Nebo ji mám z něčeho vyrobit?

3) jestli to ale najdu - jsem to vztekle někam odhodil........;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...