Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim, zacali mi blbnut dvere u vodica, ked su dvere otvorene, tak sa nezapne kontrolka otvorenych dveri na pristrojovke, nezapne sa vnutorne osvetlenie auta a ani dolne cervene svetlo na dverach, ked su dvere zatvorene - zamknute tak neblika ta mala kontrolka. Preto by sa sa chcel spytat, ci moze byt chyba v mikrospinaci ak ano, tak aky typ mikrospinaca potrebujem, alebo ci je nutne kupit novy zamok.

model auta:

Skoda Octavia 10/2001 1,4 - 16v

dvere su komplet v elektrike

dakujem za pomoc

je to tady xxxxxxxxxxx x

použij funkci hledat

zadej mikrospínač a počti si

aspon uvidíš kolikrát se to tu řešilo

Upraveno od Vaša

Přesně tak, je to mikrospínač.

Prosím poraďte - mám podobný problém, je mi jasné, čím to je, ale:

V zámku z Fabie (3B1837015AM) je podle všeho odpor 180 ohmů. Lze tenhle zámek použít do Octavie '97 (3B1837015A)?

Mám se pustit do odstraňování těch odporů (pokud to s nima nebude fungovat) nebo mám radši sehnat jiný zámek?

Díky

Honza

tak ho jen proklemuj a vyzkoušej

podle mě bude po vyřazení odporu fungovat

Díky, já to zkusím. Jenomže je to taková rozborka a sborka, že bych to rád dělal všechno napoprvé ;)

A není ten odpor jenom pro signál zamknutí nebo odemknutí od klíčku?

Pak by mi vůbec nevadilo, že klíček bude nefunkční.

Tak už popíjím chlazené nápoje.

Zámek vyměněn a chodí jako nový. Dveře mají inteligentní zvuk a všechno fachá.

Co jsem zjistil a nevím, jestli to mám řešit:

1) Vložka zámku se otáčí nezávisle na tom čudlíku, co má odemykat/zamykat zámek - to mi ale nevadí, mám dálku.

2) Na dveřích není fólie - to mě překvapilo. Mám tam něco nalepit?

3) Náhodou jsem zjistil, že ty výztuhy ve dveřích jsou povolené - klepaly. Utáhl jsem dva veliké torxy u pantů a je to OK.(ale utáhnout šly tak o dvě otáčky - což mi přijde dost)

4) Nějak těžko se zavírá okno - je to od výměny stahovačky. Ať jsem dělal, co jsem dělal (mazání, povolování šroubů a rovnání těch ližin), je to pořád stejné. A když jede nahoru, tak někdy asi jednu třetinu před koncem píská jako by někde o něco bralo.....

5) Nešikovností jsem ulomil jednu packu u toho výškového reproduktoru - teď tam moc nedrží.

Nemáte někdo nějaký (vlastně asi stačí ten plast, reprák bude OK)?

Pěkný večer....

Tak už popíjím chlazené nápoje.

Zámek vyměněn a chodí jako nový. Dveře mají inteligentní zvuk a všechno fachá.

Co jsem zjistil a nevím, jestli to mám řešit:

1) Vložka zámku se otáčí nezávisle na tom čudlíku, co má odemykat/zamykat zámek - to mi ale nevadí, mám dálku.

2) Na dveřích není fólie - to mě překvapilo. Mám tam něco nalepit?

3) Náhodou jsem zjistil, že ty výztuhy ve dveřích jsou povolené - klepaly. Utáhl jsem dva veliké torxy u pantů a je to OK.(ale utáhnout šly tak o dvě otáčky - což mi přijde dost)

4) Nějak těžko se zavírá okno - je to od výměny stahovačky. Ať jsem dělal, co jsem dělal (mazání, povolování šroubů a rovnání těch ližin), je to pořád stejné. A když jede nahoru, tak někdy asi jednu třetinu před koncem píská jako by někde o něco bralo.....

5) Nešikovností jsem ulomil jednu packu u toho výškového reproduktoru - teď tam moc nedrží.

Nemáte někdo nějaký (vlastně asi stačí ten plast, reprák bude OK)?

Pěkný večer....

Cau. 1) nemas zapojene tiahlo koliku v zamku. 2)foliu rychlo nalep ak nechces mat v aute Akvarium-vytopene auto+mokry koberec 5) kolik ktory si ulomil na domceku reproduktoru -vyskoveho pri spetnom zrkadle Zalepit lepidlom na plasty. :) :)

1) díky, ale asi se na to vypr.... nefungovalo to nikdy a nijak mě to neobtěžuje

2) to asi musím navštívit origo díly, co? Nebo ji mám z něčeho vyrobit?

3) jestli to ale najdu - jsem to vztekle někam odhodil........;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.