campagnolo Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) Nevite kolik to bude stat?? A pujde to do OII?? Ma to byt na trhu od srpna v superbu!! V konfiguratoru to neni, je to zatim jen v katalogu. http://new.skoda-auto.com/CZE/Documents/Ne...atalogue_CZ.pdf Editováno: 16. Červen 2008, autor: campagnolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Jen pro upřesnění Má být v nabídce až od listopadu 2008. Od srpna má být Swing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 AMUNDSEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Tak co má ho už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 se mi líbí jak to pojmenovávaj, columbus, amundsen, další bude křižík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 další bude "Sir Edmund Hillary" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 No to ne - to je moc dlouhý....lepší bude Kompas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 tak jenom EDMUND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 ferda: kompas už je Jeep, to by byl copyright Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Víš co říkaj vietnamci...čim víc čárek tim víc adidas...tak to bude Buzola.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak co už ho někdo máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinO2 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) Zdravim, měl bych otazku pro všechny, kteří tomu rozumí, kolega teď dostal O2 FL s navi AMUNDSEN a nedaří se mám spárovat žádný mobil s BT s navigací. Tlačítkem PHONE se jen ztlumí zvuk. Jak jednoduše poznám, jestli je konforka s BF??? Udajně má položku ve výbavě to GSM. Tak jsme to našli, ve výbavě má položku: Příprava pro telefón GSM III Bluethooth PREMIUM. Je tam i seznam podporovanejch mobilu musím vyzkoušet nějaký mobil ze seznamu. M Editováno: 16. Únor 2009, autor: MartinO2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Nejsem si jistý jestli je to u faceliftu taky, ale pod sedadlem spolujezdce musí být řídící jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinO2 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Už jsem na to přišel, vše funguje krásně, ale jen s podporovanými telefony, Bluethooth HF je v konfortce, s AMUNSENEM to nemá nic společného. Seznam podporovaných mobilu pro GSM III Bluethooth PREMIUM http://new.skoda-auto.com/SiteCollectionDo...ters/GSMIII.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Super tabulka a co znamená volné místo v buňce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy1 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Nevíte, jestli jde do této navigace přidat databáze radarů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Muzete mi poradit, jaka mapa v tehle navigaci funguje? Nechci primo odkaz ke stazeni :-) Urcite bude jina nez ma Columbus, Amundsen ma jen CD mechaniku.. Mapy z DX tu asi nepujdou co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ahoj, taky by mě zajímaly zkušenosti s pokrytím. Na Columbuse jsem moc lichotky co se týče pokrytí neslyšel, tak by mě zajímalo, jak je na tom tohle... Má někdo nějaké zkušenosti dobré či špatné? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 To Tomina: mapy Blaupunkt Travel FX To Petris: Nevím, jak si přišel na to , že Columbus má špatné pokrytí. Já sem se s ničím takovým nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Fans!s: Chtělo by to vyzkoušet novou výstavbu v Praze... Samozřejmě na takový vesnici se toho moc nezmění, leda že přesunou kupu slámy zleva doprava : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Já jsem minulý týden jel po dálnici z Prahy do HK a nový sjezd za Libišany tam není. Mám upravené aktuální BMW mapy. Tom Tom mě tudy hnal už vloni před vánoci, když ten nový sjezd ještě nebyl otevřený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swager Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 zdar, uz nekdo skousel nandat amundsena do octavie II? zobrazuji se tam parkovaky jestli to samo pujde? neni tam take treba nejake zmeny? dekuji za pripadne odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Zkusil jsem nejake mapy co jsou k sehnani a bohuzel mi to nefunguje Amundsen pise: Navigační data z SD karty nelze použít, protože byla pořízena na jiném přístroji A kdyz to vypalim na CD se stejnou strukturou jako na karte, tak to zase pise Chyba CD Nevite nekdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Jo asi někdo něco úplně nepromyslel.....že by to bylo tak dobře ochránéno????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 kuly:Z SD karty to půjde až od listopadu 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.