Publikováno Červen 16, 200817 r Nevite kolik to bude stat?? A pujde to do OII?? Ma to byt na trhu od srpna v superbu!! V konfiguratoru to neni, je to zatim jen v katalogu. http://new.skoda-auto.com/CZE/Documents/Ne...atalogue_CZ.pdf Upraveno Červen 16, 200817 r od campagnolo
Únor 16, 200916 r Zdravim, měl bych otazku pro všechny, kteří tomu rozumí, kolega teď dostal O2 FL s navi AMUNDSEN a nedaří se mám spárovat žádný mobil s BT s navigací. Tlačítkem PHONE se jen ztlumí zvuk. Jak jednoduše poznám, jestli je konforka s BF??? Udajně má položku ve výbavě to GSM. Tak jsme to našli, ve výbavě má položku: Příprava pro telefón GSM III Bluethooth PREMIUM. Je tam i seznam podporovanejch mobilu musím vyzkoušet nějaký mobil ze seznamu. M Upraveno Únor 16, 200916 r od MartinO2
Únor 16, 200916 r Nejsem si jistý jestli je to u faceliftu taky, ale pod sedadlem spolujezdce musí být řídící jednotka.
Únor 17, 200916 r Už jsem na to přišel, vše funguje krásně, ale jen s podporovanými telefony, Bluethooth HF je v konfortce, s AMUNSENEM to nemá nic společného. Seznam podporovaných mobilu pro GSM III Bluethooth PREMIUM http://new.skoda-auto.com/SiteCollectionDo...ters/GSMIII.pdf
Květen 21, 200916 r Muzete mi poradit, jaka mapa v tehle navigaci funguje? Nechci primo odkaz ke stazeni :-) Urcite bude jina nez ma Columbus, Amundsen ma jen CD mechaniku.. Mapy z DX tu asi nepujdou co?
Květen 25, 200916 r Ahoj, taky by mě zajímaly zkušenosti s pokrytím. Na Columbuse jsem moc lichotky co se týče pokrytí neslyšel, tak by mě zajímalo, jak je na tom tohle... Má někdo nějaké zkušenosti dobré či špatné? Díky za info
Květen 29, 200916 r To Tomina: mapy Blaupunkt Travel FX To Petris: Nevím, jak si přišel na to , že Columbus má špatné pokrytí. Já sem se s ničím takovým nesetkal.
Červen 1, 200916 r Fans!s: Chtělo by to vyzkoušet novou výstavbu v Praze... Samozřejmě na takový vesnici se toho moc nezmění, leda že přesunou kupu slámy zleva doprava :
Červenec 12, 200916 r Já jsem minulý týden jel po dálnici z Prahy do HK a nový sjezd za Libišany tam není. Mám upravené aktuální BMW mapy. Tom Tom mě tudy hnal už vloni před vánoci, když ten nový sjezd ještě nebyl otevřený.
Srpen 2, 200916 r zdar, uz nekdo skousel nandat amundsena do octavie II? zobrazuji se tam parkovaky jestli to samo pujde? neni tam take treba nejake zmeny? dekuji za pripadne odpovedi
Srpen 8, 200916 r Zkusil jsem nejake mapy co jsou k sehnani a bohuzel mi to nefunguje Amundsen pise: Navigační data z SD karty nelze použít, protože byla pořízena na jiném přístroji A kdyz to vypalim na CD se stejnou strukturou jako na karte, tak to zase pise Chyba CD Nevite nekdo co s tim ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.