Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Zdravim,

měl bych otazku pro všechny, kteří tomu rozumí, kolega teď dostal O2 FL s navi AMUNDSEN a nedaří se mám spárovat žádný mobil s BT s navigací. Tlačítkem PHONE se jen ztlumí zvuk.

Jak jednoduše poznám, jestli je konforka s BF???

Udajně má položku ve výbavě to GSM.

Tak jsme to našli, ve výbavě má položku: Příprava pro telefón GSM III Bluethooth PREMIUM.

Je tam i seznam podporovanejch mobilu musím vyzkoušet nějaký mobil ze seznamu.

M

Editováno: , autor: MartinO2
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Muzete mi poradit, jaka mapa v tehle navigaci funguje? Nechci primo odkaz ke stazeni :-) Urcite bude jina nez ma Columbus, Amundsen ma jen CD mechaniku.. Mapy z DX tu asi nepujdou co?

Vloženo

Ahoj, taky by mě zajímaly zkušenosti s pokrytím. Na Columbuse jsem moc lichotky co se týče pokrytí neslyšel, tak by mě zajímalo, jak je na tom tohle... Má někdo nějaké zkušenosti dobré či špatné? Díky za info

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Já jsem minulý týden jel po dálnici z Prahy do HK a nový sjezd za Libišany tam není. Mám upravené aktuální BMW mapy. Tom Tom mě tudy hnal už vloni před vánoci, když ten nový sjezd ještě nebyl otevřený.

• o 3 týdny později...
Vloženo
-_- zdar, uz nekdo skousel nandat amundsena do octavie II? zobrazuji se tam parkovaky jestli to samo pujde? neni tam take treba nejake zmeny? dekuji za pripadne odpovedi
Vloženo

Zkusil jsem nejake mapy co jsou k sehnani a bohuzel mi to nefunguje :(

Amundsen pise: Navigační data z SD karty nelze použít, protože byla pořízena na jiném přístroji

A kdyz to vypalim na CD se stejnou strukturou jako na karte, tak to zase pise Chyba CD

Nevite nekdo co s tim ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...