ASTINEK Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Zdravim,mám dotaz.Přemýšlím nad koupí Amundsen,Amundsen +,nebo jeho ekvivalentu pro wv. A chci se zeptat.Mám octavii 2,rv 2008 Přred FL..Maxidot. Bude se mi navigace zobrazovat i na maxi dotu.?Jak je to s Dopravními informacemi RDSTMC,,funguje to spolehlivě.Popřipadně neprodáváte někdo.Díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 (editace) dnesk som tiež nahodil RNS315 na maxidotu nejde ani navigacia ani radio stanice Editováno: 11. Březen 2020, autor: 100Bubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 maxidot asi bude třeba nakodovat, ne? jinak dopravni informace funguji a zobrazi se v trase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASTINEK Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 dnesk som tiež nahodil RNS315 na maxidotu nejde ani navigacia ani radio stanice Pokud máš předface budíky tak to nekomunikuje. [emoji849]Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantheros Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 Dobrý den, mám čerstvě navigaci amundsen+ a navigace mi ukazuje polohu o cca 500m jinde....nevíte co s tím? Je možné, že je to špatně umístěným GPS modulem, který mám volně uložený za radiem? Prosím o radu co s tím. Děkuji JM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 Není dovoleno ptát se na stejnou věc ve vícero tématech. Duplicita smazána. Dodržuj pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovica Vloženo 5. Květen 2020 Sdílet Vloženo 5. Květen 2020 Nazdar, už tu tento dotaz v minulosti byl od iného člena, ale nikto neodpovedal. Mám problém s hlasovým ovládaním telefonu na Amundsen +, po zadaní povedlu napr. ,,volat mama mobil" dostanem odpoveď ,,zadejte číslo". Poradte prosím,kde je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 (editace) Nejnovější mapy 2020 V12 West a V12 East pro Amundsen/RNS310 MAPY 2020 V12 West / East Prosím pokud něco potřebujete, pište mi na email uvedený v inzerátu, mám neustále plnou schránku s poštou. Děkuji za pochopení. Editováno: 1. Červen 2020, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrusoman Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Zdar lidi. Chci dát do své O2 2007 před FL nové rádio. Teď tam je nějaký originál swing nebo něco takového. Přemýšlím nad Kolumbusem, Amundsenem nebo RCD 330+ A teď potřebuji poradit. Navigaci až tak nepotřebuji (nebyla by špatná ale...), používám na mobilu Google mapy. Co preferuji tak bluetooth pro hovory a přehrávání hudby, ideálně kdyby rádio umělo youtube- mám od operátora media pas(neplatím za přehrávání). Vím že Kolumbus nemá bluetooth ale zase se dá dokoupit modul, co ale videa atd? Ta RCD 330+ jde v pohodě na starší O2? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Ano, možná budeš muset přehrát Gateway.. dělám bezne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 (editace) Poprosim o radu-mam O2-FL Amundsen+ a chtel jsem si nahrat firmware 0270-stale hlasi chybu cd-jenze kolega co me to chtel nahrat-bezne toto cd pouziva u vw a nahraje to bez chyby-je nejakej rozdil pro skodovku a vw v.0270? cd a mp3 me hrajou v pohode i stare vic jak 10 let-dekuju za radu 2-dotaz jakou BT jednotku bych mel hledat,aby radio fungovalo HF sada s Huawei telefonem-mam sice nejakou Bury HF-ale nema cestinu ato me docela vadi Editováno: 15. Červen 2020, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 záleží na tom, zda ta verze firmwaru odpovídá číslu tvojí jednotky. mrkni do service menu co je tam za číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 doplněno info-děkuji za další rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza S Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 (editace) Dobrý den, poradíte mi prosím někdo s touto chybou: Updater v0252 Rádio najednou vyžaduje Software Update a vložení software CD, které nemám. Díky moc, Honza S. ŠKODA SUPERB II (2011) Editováno: 23. Červenec 2020, autor: Honza S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Ahoj-chci se optat,neni zde nejakej bastlir,co dokazal do amundsena+ bez BT,pridat do radia BT ?Nevim jak to vypada uvnitr-asi by se muselo pajet-pokud uz nekdo toto uspesne predelal,budu rad za kazdou radu-dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy 2020 EAST - VÝCHOD - V12 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depešmod Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 potrebujem radu, neviem prečo mi nechce vziať kartu do amundsena, vypise ze chyba či dačo take, skusal som 2 rozne, fat32 je karta podla navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 depešmod-opravdu karta udelana v linuxu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depešmod Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 musi byť v linuxe? formatoval som ju vo win 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Taky formatuji karty ve widlích na FAT32...guiformat.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depešmod Vloženo 17. Září 2020 Sdílet Vloženo 17. Září 2020 formatoval som ju vo win 7 , a ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 17. Září 2020 Sdílet Vloženo 17. Září 2020 se omlouvam,myslel jsem na pouziti map do navi,ne na hudbu .-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanzeleny Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Zdravím, máte nekdo odkaz na V12 mapy pro Amundsen+/RNS315? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugy777 Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Vedel by mi niekto poslať link na East V12? Vďaka vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrusoman Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 Zdarec. Koupil jsem Amundsen+ (RNS 315) a teď: -Pozice na navigaci není aktuální, ukazuje polohu asi o 220 km vedle. Rádio není ještě na pevno usazené ,jenom sem ho zkoušel a byla zapojena jenom gps anténa, rádio anténa nebyla zapojena. -Dále při hovoru mně nebylo slyšet - musím dokoupit mikrofon? - mám mapy west europe 0031, umíte někdo zaktualizovat? -verzi softwéru nevím, jak zjistit? Děkuji, klidně i na můj email hrusoman@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.