Publikováno Červen 16, 200817 r Tohle mě zaujalo docela dobrej nápad co? http://www.parkujijakoprase.cz/
Červen 19, 200817 r Krutý Ale musím se přuiynat, že se mi občas něco podobného povede.. Nejsi určitě sám ale některé fotky jsou opravdu k zamyšlení
Červen 19, 200817 r ...dobrý nápad je to, ja už som rozmýšľal aj že takýmto typom niečo napíšem centrofixou na sklo.
Červen 19, 200817 r bych na tech samolepkach nechal u nas u baraku celej rocni plat, mam pocit ze tam jezdi parkovat vsichni kr*t*ni z Moravy
Červen 19, 200817 r to je fakt, ale dobrej nápad jak si udělat z neohleduplnosti jiných dobrej kšeft :
Červenec 3, 200817 r nejhorší to bývá u obchodů, kde jsou úzké parkovací místa. tam, by se podobných fotek našlo.
Červenec 5, 200817 r No abych vyhazoval penize ze nejaky namistrovany dementy??? Nejsem zase takovej dement Parkrat bouchnu do pismene ve Wordu, nasteluju si do printru pekne samolepici A4 a maji to cerne na bilym - treba jestli klatis jak parkujes, nedivim se, ze te nikdo nechce! A jeste to z predniho skla pujde hosne blbe dolu, hure nez samolepka za x kc!
Červenec 7, 200817 r no jako kolikrat kdo nezaparkuje jako prase ze jo ruku na srce a nekdy to proste neprijde vhod a pak to docela nasere ale proc pisu jako koukal jsem na ten web a docela to nekdo bere jako dobrej vydelek ze jo.
Červenec 17, 200817 r pravdou je že tohle naštve, ale asi se to stane každýmu z nás. V Liberci u Tipsport areny dělá místní securitní služba, že auta který parkujou v zákazu tak na ně lepí samolepku na které je napsano PARKUJETE (ale) V ZÁKAZU.
Červenec 20, 200817 r Horsi ze kdyz nekdy rano jdu k autu , tak bych tema samolepkama musel oblepit svoji zenu
Červenec 25, 200817 r Horsi ze kdyz nekdy rano jdu k autu , tak bych tema samolepkama musel oblepit svoji zenu Tak to je dobry :-D
Červenec 25, 200817 r Tak já se musim přiznat, že pokud je dost místa, tak to taky střelim radši přes dvě místa a to naschvál, protože když si dáte cigárko u auta a chvilku pozorujete některý kokoty, některé manželky a natož děcka jak otevírají dveře a to nejenom u starech popelnic, ale i novejch aut ... už z parkoviště u ochodáků mám dostatek šrámů a toto je jedinej způsob jak tomu předcházet ... Bych je střílel jak třísknou dveřma do vedle stojícího
Září 2, 200817 r No nevim, ale mozna je lepsi zatrit sram na dverich /tukanec/ nez kupovat nove pneu az se nejakymu vymytymu mozku nebudes libit Nebo jezdit nakupovat 15 let starym Favem, pak je ti to da se rici skoro jedno...
Září 2, 200817 r Co ty víš, co tam parkovalo předtím. Přeba tam byly vedle 2 mopedy . To už jsem taky viděl. 3 mopedy zabíraly místo pro 3 auta. Jsem nechápal. Bohužel jsem to nevyfotil
Září 2, 200817 r suhlasim s nazorom ze radsej stat na dvoch miestach ako mat dvere otukane od debilov co nevedia dat pozor pri otvarani dveri... uz sa mi aj parkrat stalo ze cakam pred obchodakom v aute zaparkuje pri mne auto a jeb do dveri... vtedy sa viem pekne rozkricat je to proste uplne dementne aby niekto nevedel otvorit dvere ako clovek len ich proste rozhodi jak na mastali
Září 2, 200817 r myslím, že ta fotogalerie je slabý kafe, co člověk občas vidí... na přeplněném sídlišti, když dvě auta zaberou 4 místa, to se neudržím a píšu vzkaz na papírek... před jednou hospodou jsem vídal dobrou pomstu - pomazali plnotučnou hořčicí celé přední sklo a na ni nalepili papír s velkým nápisem "PRASE", což už mi přišlo celkem drsný...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.