Martan Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 stěrač vzadu mám a nevím jak bych mohl být bez něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) proste netece protože nemáš facelift, ale jinak teče a tečéééé Si chytrej jak radio - facelift sice nemam ale zadni sklo mam vymenovany bez list a neteceee Editováno: 27. leden 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ty woe to je jako kdyžř se baví hluchej s blbým CO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Jestli máte někdo nějaký nápad nebo názor, sem s ním.Chci dát pryč zadní stěrač z O1 RS - nelíbí se mi tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Já mám sice kombíka, ale stěrač bych rozhodně dolů nedával. Není to sice na krátký žádná hitparáda, ale Brychtis už má druhou krátkou a obě bez stěrače a v dešti nebo sněžení nejde skoro nic vidět ven. Zkusil bych jezdit chvilku bez něj a pak uvidíš jestli by Ti tam chyběl nebo ne. Toť můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Já mám sice kombíka, ale stěrač bych rozhodně dolů nedával. Není to sice na krátký žádná hitparáda, ale Brychtis už má druhou krátkou a obě bez stěrače a v dešti nebo sněžení nejde skoro nic vidět ven. Zkusil bych jezdit chvilku bez něj a pak uvidíš jestli by Ti tam chyběl nebo ne. Toť můj názor. jj, to už je za mnou.Před tímhle jsem měl octu a tam stěrač nebyl a vůbec mi nechyběl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tak to potom jo. No jinak mě nenapadá nic než zavařit, zakytovat, brousit a nalakovat, ale snad Ti tady poradí někdo něco lepčího Já bych bez něj asi umřel. A co třeba dát z OII nebo FII. Měnil sem to taky a je to mnohem hezčí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tak to potom jo. No jinak mě nenapadá nic než zavařit, zakytovat, brousit a nalakovat, ale snad Ti tady poradí někdo něco lepčího Já bych bez něj asi umřel. A co třeba dát z OII nebo FII. Měnil sem to taky a je to mnohem hezčí... zkoušel sem tam z fabie I, ale moc tam neseděl...myslel sem nákou záslepku, do toho skla nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 tak zkus tu FII nebo OII a jinak sry za to vaření atd. nedošlo mi, že máš díru ve skle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Souhlasím s Tebou,ten stěrač bych taky dal pryč a pokud se toho zaslepení týká,buď plastovou záslepku,která se používá na zaslepení díry pro antenu.Před montáží podmáznout lepidlem na skla.Nebo bych se mrknul do sklenářství.Myslím,že by se tam mohlo něco vhodného sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 a nebo zkus na nějakým dobrým vrakáči (nebo u drobného dodavatele) se podívat po 5. tveřích v barvě bez stěrače a vyměnit kus za kus s doplatkem z něčí strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Presne ako hovori Vasa... Ja by som napriklad zasa chcel zadne dvere na sedan so stieracom, take sa ale malo predavaju a Ty byvas daleko. Vymenil by som s Tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) co já bych dal za stěrač vzadu... ale jinak bych si asi změřil velikost té díry a zkusil tam dát záslepku, která má stejný průměr a už se v Octě používá, případně zkusit něco udělat. Editováno: 17. Červen 2008, autor: Řepík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 pitrisku, dej tam špunt ze šampíčka DORATO má fajnové plastové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 pitrisku, dej tam špunt ze šampíčka DORATO má fajnové plastové mmm, ten korkový by tam vypadal lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 dneska jsem na OCT 1 viděl tohle, to je naký origo nebo je to z něčeho jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Tenhle sterac se daval od roku 2003.Bude to beztak jen zakrytovanej ten starej typ.Ted nemam moznost zjistit.Jinak co ja bych dal zato kdybych tam ten sterac mel Editováno: 9. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) tento by mi nevadil, poptam se po nem diky Editováno: 9. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 co já bych dal za to,aby mi zadní stěrač fungoval.Mám ho nějak zatuhlej.Ostřik funguje,ale jak ho chci spustit tak mi hned střelí pojistku a to ho mám ještě otočenej na druhou stranu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugoslav Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 na zaslepení díry po stěrači používám plastovou krytku z interiéeru, co je vedle zadních sedáků na plastech. Má ideální velikost, sepodu do ní dám širokou samořezku s podložkou a problém je vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Aha, taky dobrý nápad, vyzkouším :-) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 preskli t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 dneska jsem na OCT 1 viděl tohle, to je naký origo nebo je to z něčeho jiného? Tenhle mám taky a neměnil bych myslel jsem že je to zbytečný ,ale jsem rád že ho mám a nevypadá zas tak špatně v tom plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bj.prestig Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nevíte jestli se dá nějak koupit záslepka zadního stěrače ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Nevíte jestli se dá nějak koupit záslepka zadního stěrače ? To jsi zrušil zadní stěrač?Jééé co já byc h za něj dal mám r.v 97, nikdy jsem oktu se záslepkou neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.