Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
proste netece :)

protože nemáš facelift, ale jinak teče a tečéééé :p

Si chytrej jak radio - facelift sice nemam ale zadni sklo mam vymenovany bez list a neteceee :p

Editováno: , autor: Planeta
  • o 1 rok později...
Vloženo

Já mám sice kombíka, ale stěrač bych rozhodně dolů nedával. Není to sice na krátký žádná hitparáda, ale Brychtis už má druhou krátkou a obě bez stěrače a v dešti nebo sněžení nejde skoro nic vidět ven. Zkusil bych jezdit chvilku bez něj a pak uvidíš jestli by Ti tam chyběl nebo ne. Toť můj názor. ;)

Vloženo
Já mám sice kombíka, ale stěrač bych rozhodně dolů nedával. Není to sice na krátký žádná hitparáda, ale Brychtis už má druhou krátkou a obě bez stěrače a v dešti nebo sněžení nejde skoro nic vidět ven. Zkusil bych jezdit chvilku bez něj a pak uvidíš jestli by Ti tam chyběl nebo ne. Toť můj názor. ;)

jj, to už je za mnou.Před tímhle jsem měl octu a tam stěrač nebyl a vůbec mi nechyběl.

Vloženo

Tak to potom jo. No jinak mě nenapadá nic než zavařit, zakytovat, brousit a nalakovat, ale snad Ti tady poradí někdo něco lepčího ;) Já bych bez něj asi umřel. A co třeba dát z OII nebo FII. Měnil sem to taky a je to mnohem hezčí...

Vloženo
Tak to potom jo. No jinak mě nenapadá nic než zavařit, zakytovat, brousit a nalakovat, ale snad Ti tady poradí někdo něco lepčího ;) Já bych bez něj asi umřel. A co třeba dát z OII nebo FII. Měnil sem to taky a je to mnohem hezčí...

zkoušel sem tam z fabie I, ale moc tam neseděl...myslel sem nákou záslepku, do toho skla nebo tak něco

Vloženo

Souhlasím s Tebou,ten stěrač bych taky dal pryč a pokud se toho zaslepení týká,buď plastovou záslepku,která se používá na zaslepení díry pro antenu.Před montáží podmáznout lepidlem na skla.Nebo bych se mrknul do sklenářství.Myslím,že by se tam mohlo něco vhodného sehnat.

Vloženo

a nebo zkus na nějakým dobrým vrakáči (nebo u drobného dodavatele) se podívat po 5. tveřích v barvě bez stěrače a vyměnit kus za kus s doplatkem z něčí strany

Vloženo (editace)

co já bych dal za stěrač vzadu... :)

ale jinak bych si asi změřil velikost té díry a zkusil tam dát záslepku, která má stejný průměr a už se v Octě používá, případně zkusit něco udělat.

Editováno: , autor: Řepík
Vloženo (editace)

Tenhle sterac se daval od roku 2003.Bude to beztak jen zakrytovanej ten starej typ.Ted nemam moznost zjistit.Jinak co ja bych dal zato kdybych tam ten sterac mel :)

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
  • o 3 týdny později...
Vloženo

co já bych dal za to,aby mi zadní stěrač fungoval.Mám ho nějak zatuhlej.Ostřik funguje,ale jak ho chci spustit tak mi hned střelí pojistku a to ho mám ještě otočenej na druhou stranu... :kol-140:

Vloženo

na zaslepení díry po stěrači používám plastovou krytku z interiéeru, co je vedle zadních sedáků na plastech. Má ideální velikost, sepodu do ní dám širokou samořezku s podložkou a problém je vyřešen.

Vloženo
dneska jsem na OCT 1 viděl tohle, to je naký origo nebo je to z něčeho jiného?

Tenhle mám taky a neměnil bych myslel jsem že je to zbytečný ,ale jsem rád že ho mám a nevypadá zas tak špatně v tom plastu ;)

• o 7 měsíců později...
Vloženo
Nevíte jestli se dá nějak koupit záslepka zadního stěrače ?

To jsi zrušil zadní stěrač?Jééé co já byc h za něj dal mám r.v 97, nikdy jsem oktu se záslepkou neviděl

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...