TiGeRZ Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Mam tu bateriu Magneti Marelli ES ...chcem ju nabit a treba demontovat tie vrchne krytky alebo je to samoodparovacia? Nerad by som, aby strelila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Skoro všetky sú s tými výduchmi, veď na to máš aj odtok na držiaku baterky ktorým odtečie to čo z nej vytečie. Nafoť ju ešte z boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Skoro všetky sú s tými výduchmi, veď na to máš aj odtok na držiaku baterky ktorým odtečie to čo z nej vytečie.Nafoť ju ešte z boku No uz je spet v aute..... islo mi len o to nabijanie(nechal som ju len hodinu) a pocas nabijania som stlacil troska baterku a bolo pocut unikajuci vzduch...podla toho sudim ze ju nemusim otvarat stuple ci ako to tam je rieseneeee.....dufam ze sudim dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 No tím otevřením nic nezkazíš ne? Než to 2 hodiny řešit na fóru, tak to radši za 2 minuty otevřu a hotovson. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 No tím otevřením nic nezkazíš ne? Než to 2 hodiny řešit na fóru, tak to radši za 2 minuty otevřu a hotovson. No islo mi hlavne o to ci su neni tie krytky nejako specialne uchytene, aby som to nedorval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 já teda pokaždé, když nabíjím krytky oddělávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 já teda pokaždé, když nabíjím krytky oddělávám. No ked budem nabuduce nabijat odstranim ich aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.