udo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) mam tento olej v aute octavia 1.9Tdi dovoz nemecko http://www.master-shop.cz/mobil-1-5w-30-es...zbozi-79109.htm koukal jsem ze ma specifikaci 504.00 a 507.00 ja mam mit 505.00 muzu dat olej 5W-40 spec.505.00 mam auto z rok2004 norma QG1 Editováno: 10. Prosinec 2008, autor: udo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papek Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 http://olejposta.sk/r_1728.html a co vy na tento olej do 66kW TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrD.C. Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 čau , mam 1.9 TDI 81 kW 140 tisíc najeto, rok 2003. chci měnit olej,ale nevím,kdo tam co nalil... auto je z německa,kde bylo i servisováno. chci měnit v kratších intervalech,než bylo,podle servisky cca 40 tisíc,naposledy ve 130 tis. Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ty nemáš v autě měněnej olej 40 tisíc km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrD.C. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) Teď je na něm 10 tisíc.,ale podle servisky z Německa ho měnili po 40... Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: PetrD.C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Zdarec chci se zeptat mám olej Schell-Rimula 10W-40 známý ho fasuje na kamion lze ho použít do Octavie 81kw.dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak dnes moje RJ si rekla zase po nejake dobe o olej (podle VW 506.01) tak jsem hledal a nasel neco mooooc zajimaveho a to je seznam vsech ekvivalentu oleju dle norem! http://www.hazmioil.cz/pdf/tabulka_ekvivalentu_osobny.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrD.C. Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Kolik oleje do 1.9 TDI 81 kW rok 2003? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Kolik oleje do 1.9 TDI 81 kW rok 2003? Dík mě tam vlezlo 4L po maximum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 mam OI 1.9TDI 66kw naj. 72000km r.v.98 aky olej? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Četl jsi ty přecházející příspěvky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 cital no nic konkretne som sa nedoszvedel bol by som rad ak by mi niekto poradil aky olej do 1.9 TDi 66kw nic viac ... este raz velmi pekne dakujem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) pokial ideš menit olej prvy krat je dôležite zistit co tam daval predchadzajuci majitel a potom zvazovat dalej.Urcite ale musis dodrzat specifikaciu urcenu pre dany tip motora.V tvojom pripade VW 505 00(udaj na zadnaj strane olejovaj flase).odporucam CASTROL MAGNATEC 5W- 40. Editováno: 8. leden 2009, autor: juro sdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 no auto som kupil len teraz ale vraj tam bol 5w-40 tak ako si pisal aj ty ... myslis ze ten castrol by bol OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Verim tomu,ze s nim nic nepokazis.Specifikacia sedi podla vyrobcu motora a viskozita je tiez OK.Ked sa s autom viac zabehas sam zistis ci mas chut experimentovat s inou znackou oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrD.C. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Máte někdo zkušenost s oleji Liqui Moly, BP nebo Aral? Dík Editováno: 10. leden 2009, autor: PetrD.C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 andrew25 ak chces castrol magnatec 5w40 mozes ho tam kludne dat bez problemov ak mas zaujem napis mi ss mam ho za dobru cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 takze ten castrol 5w-40 je rada od vas co by som mal naliat do mojej 1.9 TDi 66kw naj. 73.000km ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Já pro můj dvoulitr - benzín, používám výhradně oleje značky Petro-Canada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Chci znát váš názor na tento olej do motoru 81kw-http://www.nejlevnejsi-oleje.cz/shell-rimula-super-10w40-litru-p-105/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 u nás na něj jezdí autobusy protože je to olej určený pro dlouhodobý provoz nákl. aut, autobusů atd. má jinou aditivaci pro proběh až 80tkm a v oleji se za tu dobu nashromáždí příliš pevných částic a to vadí filtrům pevných částic např.sazí a popela, já bych ho na dlouhodobý provoz do auta nedával jsou jiné vhodnější oleje pro tvůj vůz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 u nás na něj jezdí autobusy protože je to olej určený pro dlouhodobý provoz nákl. aut, autobusů atd. má jinou aditivaci pro proběh až 80tkm a v oleji se za tu dobu nashromáždí příliš pevných částic a to vadí filtrům pevných částic např.sazí a popela, já bych ho na dlouhodobý provoz do auta nedával jsou jiné vhodnější oleje pro tvůj vůz já vím že jsou lepší oleje,ted mám v motoru Total 5w40 ale od kámoše mám možnost brat olej zadarmo,já bych ho měnil po 15000km néé po 80tkm.ale neodpovídá nornám vw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Totéž platí pro Castrol Formula RS 10W-60. Je to špička pro sportovní motory! A ne nic do Afriky!!!! Nejde o teplotu okolí, ale o to, že při vysokých výkonech dokáže účinně mazat i vysoce zatížená místa, jako je např. turbo, a to i při zvýšených teplotách. Opět jsi v minulosti, kdy pro teplé oblasi byl Mogul Special 15W-50...nebo jak se to jmenovalo. Byl to minerální olej!! Neplést s plnou syntetikou 10W-60 vyvinutou pro vysoce zatěžované sportovní motory! Nikomu to nevnucuju......5W-40 je v pohodě! Jen 150koní je už jakštakš výkon, a jestli tomu nakládá...jak jsem se ptal, tak v tomto případě ho doporučuju. To je vše. A jestli někde najdete, že je určen do teplejších oblastí, tak sem s tím....rád se poučím. Jo...a do starších motorů, co žerou olej bych dal 10W-40,a ne olej za 350Kč za litr!!!! Je to tak Castrol RS 10W 60 je olej určený pre vysoko namahane motory. Zachovava si tekutost a mazacie vlastnosti aj pri vysokych teplotach a to vdaka tomu 10W 60. Tento olej bezne pouzivame do motorov na preteky do vrchu /olej 120 stupnov/. Pouzivam ho v Rapid 136, ktory byva nadpriemerne zatazeny ako aj jazdi beznu premavku. Nikdy nebol problem. Len ta cena.... Ine ako syntetiku by som do auta nenalial. A usadzovanie necistot a ich uvolnenie je myslim prezitok, ktory odisiel pred 20 rokmi... Osobne davam syntetiku do aut bez ohladu na to co tam bolo pred tym.... Nikdy reklamacia a ani problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 já vím že jsou lepší oleje,ted mám v motoru Total 5w40 ale od kámoše mám možnost brat olej zadarmo,já bych ho měnil po 15000km néé po 80tkm.ale neodpovídá nornám vw. jestli ti můžu poradit tak do tvého motoru vždy dávej olej který splňuje normy VW, máš TDi 81kw jako já a to je 505.00 pro diesel, já už druhou sezonu jezdím Total Q 9000 5w40 a nemůžu si stěžovat a že mu dávám kapky motoru i oleji a je to dle všech recenzí a ohlasů jeden z mála PAO olejů ve své třídě!!! hodně značek olejů, je ve třídě 5w40 syntetika pouze na obalu víš? hodně zdaru a km bez nehod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 jestli ti můžu poradit tak do tvého motoru vždy dávej olej který splňuje normy VW, máš TDi 81kw jako já a to je 505.00 pro diesel, já už druhou sezonu jezdím Total Q 9000 5w40 a nemůžu si stěžovat a že mu dávám kapky motoru i oleji a je to dle všech recenzí a ohlasů jeden z mála PAO olejů ve své třídě!!! hodně značek olejů, je ve třídě 5w40 syntetika pouze na obalu víš? hodně zdaru a km bez nehod díky za radu zůstanu u totalu 5w40, 1000kč na 15tkm není taká hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.