Publikováno Červenec 6, 200817 r zdravim, setkali jste se někdy s tím, že by jste načerpali do 55L nádrže 55,1 litrů, s tím, že jste měli skoro celou rezervu. Mně dnes zakřičela octa že má žízeň a po 15km jsem už stál u pumpy, takže jsem měl ještě nějakou naftu. Ukazatel ukazoval někde na hranici červeného pole, tak si myslím že by tam na nějakých 100km měla byt nafta, což je nějakých 5-6l. Co já vím, tak mám nádrž na 55l. A´t počítám jak počítám, nevychází to. Že by u pumpy šidili?! pak by mě zajímalo, na co je ten cuplík v hrdle nadrže. když ho zatlačím, tak načerpám více nafty
Červenec 6, 200817 r nádrž je 55l z toho cca7l rezerva + další 4l dáš do hrdla a do nádrže právě po odvzdušnění, což je ten cuplík u hrdla, tím odvzdušníš nahromaděný vzduch z nádrže
Červenec 6, 200817 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Červenec 7, 200817 r Autor tak to se bude hodit až pojedu do chorvatska... Jen mě vrtá hlavou slovo bezpečnostní - Jako že když tam misto vzduchu bude nafta, tak něco hrozí? Já už jsem tam tu naftu totiž nacpal...
Červenec 7, 200817 r tak to se bude hodit až pojedu do chorvatska...Jen mě vrtá hlavou slovo bezpečnostní - Jako že když tam misto vzduchu bude nafta, tak něco hrozí? Já už jsem tam tu naftu totiž nacpal... Jde hlavně o léto,kdy se nafta teplem roztahuje. Takže pokud víš,že pojedeš,není problém to naplnit po hrdlo. Ale nenechat to stát na sluníčku.
Červenec 7, 200817 r Pravidelně tankuju do 1.6 mpi benál 61l a ještě nevidím v hrdle benzín.. Takže problém v tom nevidím, akorát dlouho ukazuje plnou a pak to jde dolů jak nic.. Odvzdušňuji, je to potřeba při toliko litrech a navíc aspon pak nevycvakává furt sama pistole.
Červenec 8, 200817 r Vtlačil jsem tam 67 litrů nafty. Ihned následovala dlouhá cesta do Chorvatska. Takže nafta ubývala a bezpečnostní oprostor se postupně vyprazdňoval.
Červenec 9, 200817 r tak to se bude hodit až pojedu do chorvatska... Jen mě vrtá hlavou slovo bezpečnostní - Jako že když tam misto vzduchu bude nafta, tak něco hrozí? Já už jsem tam tu naftu totiž nacpal... A proč to tam před cestou do zahraničí cpát, když je téměř všude nafta levnější?? Při cestě do HR natankuji ve Slovinsku výrazně levněji. Nepodporuji zbytečně naši zlodějskou spotřební daň a biovýmysly. Při cestě domu to tam natankuji znovu ve Slovinsku a pak ješte v Rakousku. Tedy - pokud nemáte kamionový přísun nafty.
Červenec 10, 200817 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Červenec 11, 200817 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Červenec 12, 200817 r Pravidelně tankuju do 1.6 mpi benál 61l a ještě nevidím v hrdle benzín..Takže problém v tom nevidím, akorát dlouho ukazuje plnou a pak to jde dolů jak nic.. Odvzdušňuji, je to potřeba při toliko litrech a navíc aspon pak nevycvakává furt sama pistole. Koukám že odvzdušňováním u benzínu s chceš zadělat na problém co? U benzínu je to mnohem nebezpečnější než u nafty a to z důvodu zalití nádobky s aktivním uhlím.
Červenec 12, 200817 r Sthačko, tak to jsem si ani nějak neuvědomoval.. ale jak říkám 61l a bez problému vypíná někde při 57-60.. tak ta trocha navíc snad nezabije. V jaké pozici je + - ta nádobka? Ovšem doufám že není problém v tom že mám O II.. nevšim jsem si sekce v O I, ale nádrž maj snad podobnou..(objemově) Edit: proč by tam jinak to odvzdušnování bylo, kdyby se nemělo používat..? Upraveno Červenec 12, 200817 r od dadacek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.