Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim, setkali jste se někdy s tím, že by jste načerpali do 55L nádrže 55,1 litrů, s tím, že jste měli skoro celou rezervu. Mně dnes zakřičela octa že má žízeň a po 15km jsem už stál u pumpy, takže jsem měl ještě nějakou naftu. Ukazatel ukazoval někde na hranici červeného pole, tak si myslím že by tam na nějakých 100km měla byt nafta, což je nějakých 5-6l. Co já vím, tak mám nádrž na 55l. A´t počítám jak počítám, nevychází to. Že by u pumpy šidili?!

pak by mě zajímalo, na co je ten cuplík v hrdle nadrže. když ho zatlačím, tak načerpám více nafty :kol-142:

nádrž je 55l z toho cca7l rezerva + další 4l dáš do hrdla a do nádrže právě po odvzdušnění, což je ten cuplík u hrdla, tím odvzdušníš nahromaděný vzduch z nádrže ;)

toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil.

Upraveno od buml

• Autor

tak to se bude hodit až pojedu do chorvatska...

Jen mě vrtá hlavou slovo bezpečnostní - Jako že když tam misto vzduchu bude nafta, tak něco hrozí? Já už jsem tam tu naftu totiž nacpal...

né jednou jsem tam nalil tolik nafty, že hladina byla ve výšce výčka a vše ok

Jen mě vrtá hlavou slovo bezpečnostní - Jako že když tam misto vzduchu bude nafta, tak něco hrozí? Já už jsem tam tu naftu totiž nacpal...

Jde hlavně o léto,kdy se nafta teplem roztahuje. Takže pokud víš,že pojedeš,není problém to naplnit po hrdlo. Ale nenechat to stát na sluníčku.

Pravidelně tankuju do 1.6 mpi benál 61l a ještě nevidím v hrdle benzín..

Takže problém v tom nevidím, akorát dlouho ukazuje plnou a pak to jde dolů jak nic..

Odvzdušňuji, je to potřeba při toliko litrech a navíc aspon pak nevycvakává furt sama pistole.

ja tam nacpal 48l,potom porad procvakavala pistole

Vtlačil jsem tam 67 litrů nafty. Ihned následovala dlouhá cesta do Chorvatska. Takže nafta ubývala a bezpečnostní oprostor se postupně vyprazdňoval.

rekord 74 litrů !!!

A proč to tam před cestou do zahraničí cpát, když je téměř všude nafta levnější??

Při cestě do HR natankuji ve Slovinsku výrazně levněji. Nepodporuji zbytečně naši zlodějskou spotřební daň a biovýmysly.

Při cestě domu to tam natankuji znovu ve Slovinsku a pak ješte v Rakousku.

Tedy - pokud nemáte kamionový přísun nafty.

toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil.

Upraveno od buml

Upraveno od buml

Pravidelně tankuju do 1.6 mpi benál 61l a ještě nevidím v hrdle benzín..

Takže problém v tom nevidím, akorát dlouho ukazuje plnou a pak to jde dolů jak nic..

Odvzdušňuji, je to potřeba při toliko litrech a navíc aspon pak nevycvakává furt sama pistole.

Koukám že odvzdušňováním u benzínu s chceš zadělat na problém co? U benzínu je to mnohem nebezpečnější než u nafty a to z důvodu zalití nádobky s aktivním uhlím.

Sthačko, tak to jsem si ani nějak neuvědomoval.. ale jak říkám 61l a bez problému ;) vypíná někde při 57-60.. tak ta trocha navíc snad nezabije. V jaké pozici je + - ta nádobka?

Ovšem doufám že není problém v tom že mám O II.. nevšim jsem si sekce v O I, ale nádrž maj snad podobnou..(objemově)

Edit: proč by tam jinak to odvzdušnování bylo, kdyby se nemělo používat..?

Upraveno od dadacek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.