Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dneska jsem namontoval do vnitřního osvětlení Ledky. V garáži ve tmě jsem zjistil, že po uzamčení auta a zhasnutí vnitřku je vidět lehký slabý prosvit Ledek ve všech 3 místech. Po vypnutí stropního přepínače Led zhasnou úplně. Takže v poloze pro postupné stmívání je asi nějaký zbytkový proud ze stmívače. Je to na závadu nebo to nevadí????

Tak to je mazec! Mám to samy.Máš to od Roberta?

• Autor

Jo, dneska mi dorazily, tak jsem je hned namontoval.

Mělo by to být v pohodě.Mám je v OII a jsou super hlavně v noci poznáš ten podstatný rozdil.

to je normalni už se to tu řešilo nemusíš se bát

• Autor

Jo svítí to parádně, jen mě zarazil ten prosvit. Ale Ledky moc neberou, tak snad to nevyfláká baterku.

• Autor
to je normalni už se to tu řešilo nemusíš se bát

Fajn, díky, já to nikde nenašel, tak jsem založil vlákno. Omlouvám se, a děkuju za odpovědi. :)

Jo svítí to parádně, jen mě zarazil ten prosvit. Ale Ledky moc neberou, tak snad to nevyfláká baterku.

Ten proud co protika tou ledkou, protika i zarovkou, akorat na rozhaveni vlakna to nestaci, tak to nevidis.

přesně.. navíc po pár minutach by se měla odpojit baterka tak by to mělo zhasnout úplně

přesně.. navíc po pár minutach by se měla odpojit baterka tak by to mělo zhasnout úplně

Tak to se asi neodpoji, protože musí být napájená minimálně paměť rádia a řídicí jednotka centrálu a asi spousta dalsich veci.

Riešené už v sekcii FI v LED vnútorné osvetlenie.

Odpojiť sa to odpojí.

Hľadajte tam

Taky mám ledky v interieru a v kufru a jen mi svítí po zavření dveří světlo v kufru,ale to potom zhasne asi po 30 minutách.taky jsem na to koukal jak blbec :)

nebojte je to normalni. dela m ito i s LED od AutoCap. jak uz sme nekde psal a je to i v navodu, pokud to nechate svitit, tka po cca 30 minutach se interierove osvetleni samo zhasne, aby se nevymlatila baterie. Mam to odskousene. Jelikoz R nemumi to zhasinanis centralem ( jako treba OII), tak to timhle imituju, kdyz chci na nekoho udelat "dojem" necham to svitit, oho se to zhasne a kdyz prichazim k autu (a samozrejme to tem lidem pripomenu), dalkou odemknu, tak se to zase rosviti. (ja to mam u ctecich lampicek [modre diody], ale funguje to na cely lampicky. :palec2:

nebojte je to normalni. dela m ito i s LED od AutoCap. jak uz sme nekde psal a je to i v navodu, pokud to nechate svitit, tka po cca 30 minutach se interierove osvetleni samo zhasne, aby se nevymlatila baterie. Mam to odskousene. Jelikoz R nemumi to zhasinanis centralem ( jako treba OII), tak to timhle imituju, kdyz chci na nekoho udelat "dojem" necham to svitit, oho se to zhasne a kdyz prichazim k autu (a samozrejme to tem lidem pripomenu), dalkou odemknu, tak se to zase rosviti. (ja to mam u ctecich lampicek [modre diody], ale funguje to na cely lampicky. :palec2:

Tak to necháváš svítit vždycky 30 minut jo?

Ja pouze reagoval na to , ze se neodpoji baterka, ale asi nejake rele prerusi privod do svetel ne?

Mělo by to být v pohodě.Mám je v OII a jsou super hlavně v noci poznáš ten podstatný rozdil.

prosím tě - co to jsou za ledky, to jako diody místo žároveček? A to pak líp svítí, nebo tam máte nějaké barevné?

Ano,ano.Když se podívaš na moje auti tak to tam možná i najdeš...

Tak to necháváš svítit vždycky 30 minut jo?

Ja pouze reagoval na to , ze se neodpoji baterka, ale asi nejake rele prerusi privod do svetel ne?

s tou baterkou sme to pochopil, to te peskoval nekdo jinej.

mno nenechavam to svitit presne 30 minut, proste to necham svitit ( k veceru, kdyz uz je sero, nebo tma aby to blo videt) mno a kdyz k auto prijdu po nejake dobe ( vic nez 30 minut), tak uz nesvitej. Cvak DO a svitej. Je to tak mala spotreba, ze to klidne necham svitit, nez abych vsechny 4 ( mam i vzadu plnohodnotnou lampicku) rucne zhasinal.

Pořád nechápu význam toho svícení, vždyť to stejne nejakou dobu svítí a když zamkneš dálkou tak to zhasne. Tak proč tak na okolo.

Jinak za poslední citace se omlouvám, stiskl jsem proste odpověděť a jaksi to tam zkočilo :feve:

neeee nezhasne, asi sem to poradne nepopsal, ja mam ty modre diody ve ctecich pampickach a ty nezhasinaj. Prostredni svetlo mam nechane bile, abych si mohl posvitit, pokud by bylo potreba. lol

Tak potom si kup ledky od superfatyho :t

ale proc? o tom tu preci vubec neni rec. resi se zhasinani, ctecich lampicek, resp interierovych svetel.

ja je zatim nechci. v parkovackach mam ty mono cocky za 25Kč a stacej. v interieru mam ty samy modry a svitej az dost. Cekam az jak Vma to bude svitit po zime, pak do nich skocim. :p

• 6 let později...

Ahoj me to dělalo taky.... Koupil jsem 5m ledek z Číny,udělal osvětlení kufru na romiku a po zavření dveří pořád svitily.... Zapojil jsem je na staré světlo z kufru, které má v sobě odpor a problém vyřešeny...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.