Publikováno Červenec 12, 200817 r Dneska jsem namontoval do vnitřního osvětlení Ledky. V garáži ve tmě jsem zjistil, že po uzamčení auta a zhasnutí vnitřku je vidět lehký slabý prosvit Ledek ve všech 3 místech. Po vypnutí stropního přepínače Led zhasnou úplně. Takže v poloze pro postupné stmívání je asi nějaký zbytkový proud ze stmívače. Je to na závadu nebo to nevadí????
Červenec 12, 200817 r Mělo by to být v pohodě.Mám je v OII a jsou super hlavně v noci poznáš ten podstatný rozdil.
Červenec 12, 200817 r Autor Jo svítí to parádně, jen mě zarazil ten prosvit. Ale Ledky moc neberou, tak snad to nevyfláká baterku.
Červenec 12, 200817 r Autor to je normalni už se to tu řešilo nemusíš se bát Fajn, díky, já to nikde nenašel, tak jsem založil vlákno. Omlouvám se, a děkuju za odpovědi.
Červenec 12, 200817 r Jo svítí to parádně, jen mě zarazil ten prosvit. Ale Ledky moc neberou, tak snad to nevyfláká baterku. Ten proud co protika tou ledkou, protika i zarovkou, akorat na rozhaveni vlakna to nestaci, tak to nevidis.
Červenec 12, 200817 r přesně.. navíc po pár minutach by se měla odpojit baterka tak by to mělo zhasnout úplně
Červenec 13, 200817 r přesně.. navíc po pár minutach by se měla odpojit baterka tak by to mělo zhasnout úplně Tak to se asi neodpoji, protože musí být napájená minimálně paměť rádia a řídicí jednotka centrálu a asi spousta dalsich veci.
Červenec 13, 200817 r Riešené už v sekcii FI v LED vnútorné osvetlenie. Odpojiť sa to odpojí. Hľadajte tam
Červenec 13, 200817 r Taky mám ledky v interieru a v kufru a jen mi svítí po zavření dveří světlo v kufru,ale to potom zhasne asi po 30 minutách.taky jsem na to koukal jak blbec
Červenec 13, 200817 r nebojte je to normalni. dela m ito i s LED od AutoCap. jak uz sme nekde psal a je to i v navodu, pokud to nechate svitit, tka po cca 30 minutach se interierove osvetleni samo zhasne, aby se nevymlatila baterie. Mam to odskousene. Jelikoz R nemumi to zhasinanis centralem ( jako treba OII), tak to timhle imituju, kdyz chci na nekoho udelat "dojem" necham to svitit, oho se to zhasne a kdyz prichazim k autu (a samozrejme to tem lidem pripomenu), dalkou odemknu, tak se to zase rosviti. (ja to mam u ctecich lampicek [modre diody], ale funguje to na cely lampicky.
Červenec 13, 200817 r nebojte je to normalni. dela m ito i s LED od AutoCap. jak uz sme nekde psal a je to i v navodu, pokud to nechate svitit, tka po cca 30 minutach se interierove osvetleni samo zhasne, aby se nevymlatila baterie. Mam to odskousene. Jelikoz R nemumi to zhasinanis centralem ( jako treba OII), tak to timhle imituju, kdyz chci na nekoho udelat "dojem" necham to svitit, oho se to zhasne a kdyz prichazim k autu (a samozrejme to tem lidem pripomenu), dalkou odemknu, tak se to zase rosviti. (ja to mam u ctecich lampicek [modre diody], ale funguje to na cely lampicky. Tak to necháváš svítit vždycky 30 minut jo? Ja pouze reagoval na to , ze se neodpoji baterka, ale asi nejake rele prerusi privod do svetel ne?
Červenec 13, 200817 r Mělo by to být v pohodě.Mám je v OII a jsou super hlavně v noci poznáš ten podstatný rozdil. prosím tě - co to jsou za ledky, to jako diody místo žároveček? A to pak líp svítí, nebo tam máte nějaké barevné?
Červenec 13, 200817 r Autor zaplosak: tyhle to jsou: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46173 jered: necituj poslední příspěvek, nebo tě admin sekne po rukách. . Dostaneš varování. Upraveno Červenec 13, 200817 r od foromen
Červenec 13, 200817 r Tak to necháváš svítit vždycky 30 minut jo?Ja pouze reagoval na to , ze se neodpoji baterka, ale asi nejake rele prerusi privod do svetel ne? s tou baterkou sme to pochopil, to te peskoval nekdo jinej. mno nenechavam to svitit presne 30 minut, proste to necham svitit ( k veceru, kdyz uz je sero, nebo tma aby to blo videt) mno a kdyz k auto prijdu po nejake dobe ( vic nez 30 minut), tak uz nesvitej. Cvak DO a svitej. Je to tak mala spotreba, ze to klidne necham svitit, nez abych vsechny 4 ( mam i vzadu plnohodnotnou lampicku) rucne zhasinal.
Červenec 14, 200817 r Pořád nechápu význam toho svícení, vždyť to stejne nejakou dobu svítí a když zamkneš dálkou tak to zhasne. Tak proč tak na okolo. Jinak za poslední citace se omlouvám, stiskl jsem proste odpověděť a jaksi to tam zkočilo
Červenec 15, 200817 r neeee nezhasne, asi sem to poradne nepopsal, ja mam ty modre diody ve ctecich pampickach a ty nezhasinaj. Prostredni svetlo mam nechane bile, abych si mohl posvitit, pokud by bylo potreba.
Červenec 15, 200817 r ale proc? o tom tu preci vubec neni rec. resi se zhasinani, ctecich lampicek, resp interierovych svetel. ja je zatim nechci. v parkovackach mam ty mono cocky za 25Kč a stacej. v interieru mam ty samy modry a svitej az dost. Cekam az jak Vma to bude svitit po zime, pak do nich skocim.
Srpen 29, 201411 r Ahoj me to dělalo taky.... Koupil jsem 5m ledek z Číny,udělal osvětlení kufru na romiku a po zavření dveří pořád svitily.... Zapojil jsem je na staré světlo z kufru, které má v sobě odpor a problém vyřešeny...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.