foromen Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Dneska jsem namontoval do vnitřního osvětlení Ledky. V garáži ve tmě jsem zjistil, že po uzamčení auta a zhasnutí vnitřku je vidět lehký slabý prosvit Ledek ve všech 3 místech. Po vypnutí stropního přepínače Led zhasnou úplně. Takže v poloze pro postupné stmívání je asi nějaký zbytkový proud ze stmívače. Je to na závadu nebo to nevadí???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Tak to je mazec! Mám to samy.Máš to od Roberta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Jo, dneska mi dorazily, tak jsem je hned namontoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Mělo by to být v pohodě.Mám je v OII a jsou super hlavně v noci poznáš ten podstatný rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 to je normalni už se to tu řešilo nemusíš se bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Jo svítí to parádně, jen mě zarazil ten prosvit. Ale Ledky moc neberou, tak snad to nevyfláká baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 to je normalni už se to tu řešilo nemusíš se bát Fajn, díky, já to nikde nenašel, tak jsem založil vlákno. Omlouvám se, a děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Jo svítí to parádně, jen mě zarazil ten prosvit. Ale Ledky moc neberou, tak snad to nevyfláká baterku. Ten proud co protika tou ledkou, protika i zarovkou, akorat na rozhaveni vlakna to nestaci, tak to nevidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 přesně.. navíc po pár minutach by se měla odpojit baterka tak by to mělo zhasnout úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 přesně.. navíc po pár minutach by se měla odpojit baterka tak by to mělo zhasnout úplně Tak to se asi neodpoji, protože musí být napájená minimálně paměť rádia a řídicí jednotka centrálu a asi spousta dalsich veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Riešené už v sekcii FI v LED vnútorné osvetlenie. Odpojiť sa to odpojí. Hľadajte tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Taky mám ledky v interieru a v kufru a jen mi svítí po zavření dveří světlo v kufru,ale to potom zhasne asi po 30 minutách.taky jsem na to koukal jak blbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 nebojte je to normalni. dela m ito i s LED od AutoCap. jak uz sme nekde psal a je to i v navodu, pokud to nechate svitit, tka po cca 30 minutach se interierove osvetleni samo zhasne, aby se nevymlatila baterie. Mam to odskousene. Jelikoz R nemumi to zhasinanis centralem ( jako treba OII), tak to timhle imituju, kdyz chci na nekoho udelat "dojem" necham to svitit, oho se to zhasne a kdyz prichazim k autu (a samozrejme to tem lidem pripomenu), dalkou odemknu, tak se to zase rosviti. (ja to mam u ctecich lampicek [modre diody], ale funguje to na cely lampicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 nebojte je to normalni. dela m ito i s LED od AutoCap. jak uz sme nekde psal a je to i v navodu, pokud to nechate svitit, tka po cca 30 minutach se interierove osvetleni samo zhasne, aby se nevymlatila baterie. Mam to odskousene. Jelikoz R nemumi to zhasinanis centralem ( jako treba OII), tak to timhle imituju, kdyz chci na nekoho udelat "dojem" necham to svitit, oho se to zhasne a kdyz prichazim k autu (a samozrejme to tem lidem pripomenu), dalkou odemknu, tak se to zase rosviti. (ja to mam u ctecich lampicek [modre diody], ale funguje to na cely lampicky. Tak to necháváš svítit vždycky 30 minut jo? Ja pouze reagoval na to , ze se neodpoji baterka, ale asi nejake rele prerusi privod do svetel ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplosak Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Mělo by to být v pohodě.Mám je v OII a jsou super hlavně v noci poznáš ten podstatný rozdil. prosím tě - co to jsou za ledky, to jako diody místo žároveček? A to pak líp svítí, nebo tam máte nějaké barevné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) zaplosak: tyhle to jsou: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46173 jered: necituj poslední příspěvek, nebo tě admin sekne po rukách. . Dostaneš varování. Editováno: 13. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ano,ano.Když se podívaš na moje auti tak to tam možná i najdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Tak to necháváš svítit vždycky 30 minut jo?Ja pouze reagoval na to , ze se neodpoji baterka, ale asi nejake rele prerusi privod do svetel ne? s tou baterkou sme to pochopil, to te peskoval nekdo jinej. mno nenechavam to svitit presne 30 minut, proste to necham svitit ( k veceru, kdyz uz je sero, nebo tma aby to blo videt) mno a kdyz k auto prijdu po nejake dobe ( vic nez 30 minut), tak uz nesvitej. Cvak DO a svitej. Je to tak mala spotreba, ze to klidne necham svitit, nez abych vsechny 4 ( mam i vzadu plnohodnotnou lampicku) rucne zhasinal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Pořád nechápu význam toho svícení, vždyť to stejne nejakou dobu svítí a když zamkneš dálkou tak to zhasne. Tak proč tak na okolo. Jinak za poslední citace se omlouvám, stiskl jsem proste odpověděť a jaksi to tam zkočilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 neeee nezhasne, asi sem to poradne nepopsal, ja mam ty modre diody ve ctecich pampickach a ty nezhasinaj. Prostredni svetlo mam nechane bile, abych si mohl posvitit, pokud by bylo potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Tak potom si kup ledky od superfatyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 ale proc? o tom tu preci vubec neni rec. resi se zhasinani, ctecich lampicek, resp interierovych svetel. ja je zatim nechci. v parkovackach mam ty mono cocky za 25Kč a stacej. v interieru mam ty samy modry a svitej az dost. Cekam az jak Vma to bude svitit po zime, pak do nich skocim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Ahoj me to dělalo taky.... Koupil jsem 5m ledek z Číny,udělal osvětlení kufru na romiku a po zavření dveří pořád svitily.... Zapojil jsem je na staré světlo z kufru, které má v sobě odpor a problém vyřešeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.