rakev Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 zdravím všechny,problém je v tom že ani v první ani v druhé poloze spinací skřínky se nerozsvítí přístrojovka tak že nejde ani natočit prostě mrtvo.Nejdou zapnout ani parkovačky a ty si myslím by měly jít i bez zapnutého klíčku.Jinak varovky,radio,brzdovky vše v normálu.Zkoušel jsem pojistky ale marně.prosím poraďte díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 podla názvu to patrí do Felicie tak presúvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 dnes jsem zjistil že nejde do spinačky proud.Pojistky jsu všechny v pořádku.Jen nevím jak jsou na tom relátka.Když jsem propojil spinačku s přívodem proudu na přímo tak vše chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 na spínačku ide napájanie z poistkovej skrinky, tuším je to druhý konektor sprava - skús odmerať ten.Pravdepodobne bude chyba v studenom spoji na doske poistkovej skrinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strnk Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 odporucam skontrolovat ten tenky zlty kablik ku starteru, kolega mal podobny problem aj ked nechapem ako to nieco ovplivnuje ale nesla mu koli tomu skoro vsetka elektronika vo felduske... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.