Publikováno Červenec 22, 200817 r Srdečně zveme všechny příznovce tuningu: http://tuningweekend.ic.cz/
Červenec 31, 200817 r Autor Srdečně zveme všechny příznovce tuningu:http://tuningweekend.ic.cz/ Ahoj,tentokrát škodovky samotné nebudou,ale pokud jsi byl na předchozích akcích,tak by jsi měl být i tak spokojený
Červenec 31, 200817 r vsak si (skodovky) muzem dat nekde sraz a prijet hromadne at nas je par vedle sebe...aspon tak ne?
Červenec 31, 200817 r Já tam určitě budu..jsem domácí...a byla by škoda toho nevyužít... ale budu tam jako turista....netroufám si tam jít se svym favoritkem...
Červenec 31, 200817 r Ahoj,tentokrát škodovky samotné nebudou,ale pokud jsi byl na předchozích akcích,tak by jsi měl být i tak spokojený byl jsem tak jestě s fabulí když to bylo tušim poprví, fajn akcička pokud to pujde tak dorazim.. jen:pokud pojedu, tak ze severu čech, tak neni problém něco domluvit a nějak se sejít
Srpen 7, 200817 r Ľudia dúfam že dorazíte !! Ja idem tiež - bude to môj prvý český zraz takže dúfam že tam budete !! (Idem ale s vw takže rady škodovákov tam neposilním )
Srpen 12, 200817 r výborný...aspon někdo se tam objeví...doufám,že budete mít nějaky značky na sobě ať vás poznám
Srpen 14, 200817 r ahoj, pokud se mi podaří vše v práci dodělat tak se taky přidám. poznávací znamení.?? MÁJOVÁ ZELEŇ na Fabuli..
Srpen 15, 200817 r již zííítra...se nemožu dočkat... baterky nabitý...foťák připravenej...teď to chce akorat počasí....a co nejvíc fabii ať se mám na co dívat.. ...jinak pokud by vám poletoval kolem auta nějakej maník s čírem jak kdyby dostal 220V a fotil Vám ho ze všech stran to budu asi jáá ted mě tak napadá....poznávací znamení....si vemu své sváteční tričko s Krtkem... ... Upraveno Srpen 15, 200817 r od Krtek6
Srpen 15, 200817 r Bohuzel nemuzu jet na tento sraz svoji octuli, chysta se na rs predek, takze ted nemuzu:-( priste urco...ale budu tam,jsou tam sprinty? P.S: Pokud tam bude BadyS tak se urco musim zajit podivat,moc se mi libi tvoje Octule,takhle bych chtel aby behem 14 dní vypadala i ma:-) Upraveno Srpen 15, 200817 r od Dandiel
Srpen 15, 200817 r Je to v haji musim zitra do práce, možná se mi podaří se urvat z práce dřív že bych se zastavil.
Srpen 16, 200817 r tak nic no....byl jsem se tam tedka podivat...přijedu tam...začne mrholit...lidi jenom odchazeli s deštnikama.. tak sem se zbalil a jel dom...škoda...tak moc jsem se těšil...
Srpen 16, 200817 r Sakra ľudia kde ste boli? Tak počasie nebolo ideálne ale tak celkom sa to dalo vydržať, som tam bol od nejakej desiatej a pár hodín skoro ani nemrholiho , takže sme to stihli všetko v pohode obehnúť! Ale inak fajn zrazík
Srpen 16, 200817 r Sakra ľudia kde ste boli? Tak počasie nebolo ideálne ale tak celkom sa to dalo vydržať, som tam bol od nejakej desiatej a pár hodín skoro ani nemrholiho , takže sme to stihli všetko v pohode obehnúť! Ale inak fajn zrazík celej den jsem kysl v práci, máš nějaký foto.?
Srpen 17, 200817 r srazu jsem se účastnil.. ale už od pátku a po proběhlé noci jsme to kolem 9 při neustálem dešti vzdali a jeli domu.. trošku mě to sere protože to nebylo moje rozhodnutí, ale sám jsem tam zůstat nechtěl.. když tak dej tady nějaké fota (v ten pátek to vypadalo nadějně.. jen škoda toho počasí)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.