dick Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak nechytrač a dopiš to do konce, a napiš jaké jsou lepší.........takovédle příspěvky mě fakt můžou jen nasrat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Já mám construct ,značený skla ve svý fabče a měl jsem to i dříve ve své feldě a považuji to nejvhodnější co se týče zabezpečení vozu +v kombinaci ještě jiným zabezpečením a pořádnou pojistkou protože takovýto názor že je to dávno překonaný je ........ a možná by bylo dobrý čím je to překonaný To Dick: třeba myslel kolega bittpower dát si do fabči satelitní nebo radiové sledování vozu to je tak dobrý do pořádně drahých aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 No on kolega chtěl udělat chytráka, a proto asi napsal naprosto bezduchej příspěvek, asi pak popíše něco co viděl TV a nebo něco za desetisíce a nebo dokonce něco co u nás nemá homologaci, nebo co zrovna vyvíji NASA. A nakonec dopíše závěr, že všechno je překonatelné, ale to mi víme také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Jinak já dávám zamykání zpátečky, pokud už v autě není-značku řeším podle typu zamykání, které v dané době která firna z těch dvou má v nabídce a vyhovuje mi, dále vypínač, a u aut do 5-ti let stáří pojistku. To mi stačí abych klidně spal. Když tohle ukradnou, řeknu si 15-ti letý děti to asi nebyly, udělal jsem pro zabezpečení dost-koule si rvát nebudu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 já mám defena a leptaná vinko na všech oknách.Nevím co je překonaný,ale na tyhle věci jsem dostal slevu na pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Je otázka, jestli není lepší nulová spoluúčast místo nákupu zámků, leptání a podobných věcí. Jednak to auto ochrání pouze částečně, jednak je s tím otrava. Část VINu je u FII/R vyleptaná na sklech, bohužel taková UNIQA tohle značení NEuznává a vyžaduje zároveň jakousi registraci za roční poplatek. Satelitní vyhledávání je sice zajímavá věc, ale drahá a šéfovi takle auto stejně šlohli. Prostě najedou do náklaďáku a vrtulník může lítat jak chce. Když budu kalkulovat dobu vlastnictví auta na 6 let a cenu zámku i s montáží dejme tomu 6 000Kč, můžu ročně zaplatit o tisícovku víc a pořád to vyjde nastejno. Za podobný rozdíl mám 0%/1000Kč pojistku, která se vztahuje jednak na odcizení, ale taky na případnou havárii nebo živel. Oproti tradičním 5%/min. 5000Kč vám to pak vykryje i menší škody nebo ukradení rádia. Co běžná pojistka neumí, to je bránit se proti poklesu hodnoty, bohužel. Proti tomu je potřeba přikoupit ještě připojištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak za 1)dick:nikdo tady nechytrači,2)defend,construck atd ti cpou ve škodovce jen proto,protože s nima maji smlouvu a nemaji z toho maly prachy,vim co řikam,mam tam znameho.Dalši věc je ta pokud se ukradne auto s timto zabezpečenim tak jsou prodejci jen radi,maji novy kšeft.Proto nabizeji pouze toto.A navic pojištovna to zacvaka.Samozřejmně každe auto se da ukrast.Jde jen o to co nejvic to omezit a znepřijemnit.Pokud se nemylim tak toto tema je o mechanickem zabezpečeni nikoliv elektronickem jako je sherlock a dalši systemy.Když neznate dalši typy tak se tady do nikoho nenavažejte.Taky to nedělam.Mezi ty nejnovějši a momentalně asi nejučinějši mechanicke zabezpečeni patři zederlock.Momentalně to tady v čr montuje jen jediny člověk.Samozřejmně vše jde ukrast ale toto zařizeni je o něčem jinem než zamek zpatečky a rozhodně nestoji desetitisice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak asi tak, nebavíme se o tom kde máš"chytrého"známého-já ho tam mám taky, protože se bavíme o tom co si tam možná dáme a o čem uvažujeme. Za druhé neporadil jsi nám nic, jen jak jsem předpokládal, něco co u nás není legislativně v pořádku. Takže trvám na svém, tvůj příspěvek shora byl bezduché plácnutí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 bojler- tohle musím propočítat-to leptání mně stálo 200kč,ten defe trochu víc a zamykám to i když se jdu vyčurat.Zítra jestli bude čas,tak to spočítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) dick:ja jsem nic neřikal o "chytrem" znamem,tohle je jen alternativa k zamku řazeni.ktery jsem měl mimochodem kdysi taky.tvuj nazor asi je že jedina spravna volba je ten zamek zpatečky tak jsi u něj klidně zustan.ja tady davam alternativu pravě k tomuto zabezpečeni.A je samozřejmně na každem jak se kdo rozhodne.Tak to tady pořad nepřekrucuj Editováno: 23. leden 2011, autor: bitttpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Najúčinnejšia ochrana je toto: http://www.koreus.com/video/pub-suburban-trunk-monkey.html# 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 To je dobrý :smich:jen je škoda že se tohle nedá koupit bylo by to docela účiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Tak jsem si sehnal Construct a sám namontoval .... trvalo mi to asi 3 hodky nejvetsi pakarna byla asi udelat diru do tunelu :) Takze pokud je nekdo zrucny zvladne to udelat sam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Zdravím, včera se mi někdo naštěstí neúspěšně pokusil ukrást auto. Za bílého dne pře Olympií v Olomouci. Tak jsem se chtěl zeptat jestli tady někdo v okolí montuje nějaký ten construct defend lock nebo něco podobného na zámek řadící páky a kolik by to tak stálo. Dík za info. Kolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Zdravím, včera se mi někdo naštěstí neúspěšně pokusil ukrást auto. Za bílého dne pře Olympií v Olomouci. Tak jsem se chtěl zeptat jestli tady někdo v okolí montuje nějaký ten construct defend lock nebo něco podobného na zámek řadící páky a kolik by to tak stálo. Dík za info. Kolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asurr Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Doporucuji Keetec TS 8000. Blokuje 2 okruhy motoru, vlastni (skryta) ridici jednotka, protiotresovy sensor, sensory na dverich, kufru + haupne. Dalkovy start (super na zimu), automaticke dochlazovani turba atp. Dalkova kontrola (dosah az 1km) a prehled pomoci led pageru. Porizovaci cena je sice trochu vyssi ale mam s nim nejlepsi zkusennosti. Navic je zabavne pozorovat reakce lidi, kdyz se vedle nich nastartuje prazdne auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brien Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Kdyby jste někdo měl zájem mám jeden defend lock doma. Je vyříznutej dokola, takže je i s táhlama řazení a řadičkou. jsou k tomu 3 klíče a štítek. Kdyby byl zájem tak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aenstria Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 klucí - podelal se mi defend lock - strcim klic, jde to pouze o kousek otocit -ale ta packa se mi k řadící páce vůbec nevyhne. viz video - - ta packa vubec nevylejzá. nevite jak to zpravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Neviem ako to urobiť, ale podľa mňa to doma ľahko neurobíš. Ved je to robené tak aby sa v tom zlodeji nemohli šťourat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 vysekať a zahodiť celý defend preč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 (editace) Chlapi kdo máte DEFENDLOCK na Fábii I, jak vám funguje zamykání? Mě jde zamykat kromě zpátečky taky jednička, Je to v pořádku? Mám provedení zámku nahoře u řadičky. Editováno: 20. Duben 2017, autor: alien27 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Si v sekcií Fabia II / Roomster. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.