skater Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Tím "pomalá" myslím to, že jí nevoní rychlé (sportovní) řazení a chod řadicí páky je na můj vkus těžkopádný. Řadit jedním prstem prostě nejde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Aha, mně řazení chodí celkem snadně. Ale to se každému může jevit jinak. Snad jenom zpátečka někdy nejde na první pokus. Ale to může být mezikusem mezi sedačkou a volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Mě se to se zpátečkou také občas stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Co se týče zpátečky, tak za celou dobu jsem nepřišel na chuť systému "zatlačení radičky dolů". Když potřebuju rychle zařadit zpátečku, tak se s pákou většinou peru Ať se na mne pánové z koncernu nezlobí, ale konkurenční systémy řazení zpátečky, kdy se lehce zvedne kroužek pod hlavicí řadičky jsou zkrátka uživatelsky přívětivější ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Mne to teda prijde presne naopak. Neni to spise o zvyku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Já jsem si teda za 6 let nezvykl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Ja jsem si po Felicii (kde byla zpatecka misto sestky) zvykl po par jizdach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 (editace) u předchozí nafty 2.0 TDI CR CFHC mě zpátečka chodila krásně, u benzínu 1.8 TSI či 1.2 TSI, tak to tam jde jakoby přes zuby poprvé.... Editováno: 24. Listopad 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Před OII jsem jezdil řadu let s vozy, které měly zpátečku "přes kroužek" a když jsem přesedlal do Oktávky, tak jsem nechápal, že najednou musím do řadičky tlačit silou a nechápu dodnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Mně to přijde OK, teď mám Opla, kde je takové tlačítko ze spodní strany hlavice řadičky a moc mi to s ním nejde. Ale je pravda, že u OII mi zařazení signalizuje pípnutí parkovacích senzorů, takže tam je jistota. No a tím bych tuto debatu, které už skoro ztrácí souvislost s motorem 1.4 TSI, ukončil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arogan Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 viete, prosím vás, niekto presný (aspoň) mesiac kedy sa začal dávať inovovaný prestavovač vačky? alebo aj ten robí problémy? niekde vo vlákne je písaný rok 2010 ale aký to bol mesiac neviem... to by znamenalo že pri kúpe takéhoto auta by stačilo vymeniť reťaz + napinak + preventívne vodnú pumpu (?) (olej a filtre sú samozrejmosť) a malo by to byť ako tak v pohode ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Od letošního května je ten přestavovač v další variantě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arogan Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 takže aj keby som kúpil v.r. 2011 mal by som ho vymeniť za tento? akosi som ho nikde na nete nenašiel, iba orig. škoda diely? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 netreba nič dopredu zisťovať a nič dopredu meniť , kúp také auto ktoré pri studenom štarte nerachoce ani s prestavovača ani s reťaze a jazdi , ak sa to niekedy pokazí tak to budeš riešiť potom kde už možno bude o 5 náhrad viac ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Zdravim, chtěl bych se poinformovat jak to vypadá s Octavii II 1.4 TSI 90 kw. Brát ten motor nebo se vyhnout? Chtěl bych pořidit rok 2012 a novější ale nevím jak to je s vývojem rozvodů u 1.4 TSI. Rozpočet mám cca. 240 000,- tak snad něco slušneho najdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Hm, hlídat podezřelé zvuky od rozvodů, jinak je to motor celkem bez závažných problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Ty ho vlastniš? Kolik máš najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Ano, 90 tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Přemyšlim i nad 1.2 TSI...nevim co spiš...po dynamickym vlastnostech asi 1.4 TSI že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Pro mě osobně jedině 1,4 TSI. Ideální by bylo si to projet, někomu 1.2 postačuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Někde vyzkoušime a uvidime...mysliš že udělat preventivně rozvody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Když se někde na něco ptám, bývá dobrým zvykem si to téma napřed přečíst. Příspěvek č.1073 na této stránce ti dává odpověď. A neříkej mi, žes ho neviděl, když je hned před tvým dotazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 (editace) Omlouvám se .... Editováno: 29. Duben 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Myslím, že kolega suri moc dobře ví, o čem píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Mám teď dilema no. Mysliš že se uplně vyhnout prvnim 1.2 TSI tedy rok 2010? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.