Cd-rom Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Localsave vytvořeno na EE V7.1 Aktualizace ke dni 20.6.2011 stačí nakopírovat soubory ze složek a upravit info25.psc z 2 na 20. .-) http://www.edisk.cz/stahni/65415/POI20.6.2011.rar_4.68MB.html Tato verze je plně funční. Podařilo se mi odstranit chybu háčků. .-) Je tam přidána položka EU, kde najdete něco málo se zemí SK, PL a Maďarska. Tak ať se vám podle toho pěkně jezdí, brzo budou prázdniny. .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slzic Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 (editace) Ahoj potřeboval bych poradit s poi body. Sehnal jsem si DVD s mapamy východní evropy. Vložil jsem ho do navigace a nainstaloval. V tu chvíli mi zmizela záložka se zvláštními cíly, která doposud byla funkční. Poi body na DVD jsou. Pokusil jsem se vytvořit nové DVD s poibody v příspěvku výše a poibody stále nikde. Pokud zadám na navi město a hledání zvláštních cílů v něm, tak se zobrazí hláška o vyhledávání a tím to končí. Sehnal jsem i jiné DVD a soubory jsou stejné. Nechápu proč se tedy nezobrazují ani základní poibody. obrázek1 obrázek2 obrázek3 Editováno: 5. Červenec 2011, autor: Slzic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Podle toho jak se dívám na ty složky tak ti chybí LSC_extension. LSC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slzic Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Bylo mi řečeno, že mám v navigaci nejnovější firmware a díky tomu dochází špatné spolupráci se staršími mapami. Něco na tom asi bude, protože kamarád má ten samý problém pokud vloží dvd s mapama do navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 (editace) O souboru LSC_extension. LSC a o tom kam ho umístit nikdo nepíše. Může mi někdo napsat, kam ho umístit popřípadě nakopírovat ? Dále se návody rozcházejí jestli jednotlivé složky (images, cze..) přepsat, nebo jen nakopírovat obsah jednotlivých složek do složek v mapě. slzic: cdrom píše, že se mu podařilo přidat poi body do mapy V7.1, což je relativně nová mapa, která je určena pro nové fw 38.. a vyšší, v těchto novějších FW přestaly fungovat poi body u mapy V7 u novějších by měly jet bez problému, alespoň mě ty originál poi body fungují. Editováno: 24. Červenec 2011, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Ja si včera koupil poi inspector, vytvoril poi body na flashku a naimportoval, vsech pres 10tis bodu se naimportovalo, ale nefunguji mi, nejde v nich ani hledat. mam mapy s oznacenim 7333 EE a fw 3870 tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slzic Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 (editace) slzic: cdrom píše, že se mu podařilo přidat poi body do mapy V7.1, což je relativně nová mapa, která je určena pro nové fw 38.. a vyšší, v těchto novějších FW přestaly fungovat poi body u mapy V7 u novějších by měly jet bez problému, alespoň mě ty originál poi body fungují. Nj mapy mám verzi cd_7334, takže jestli to je verze map7, tak je to možné. Editováno: 25. Červenec 2011, autor: Slzic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 11. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Localsave vytvořeno na EE V7.1 Aktualizace ke dni 20.6.2011 stačí nakopírovat soubory ze složek a upravit info25.psc z 2 na 20. .-) http://www.edisk.cz/stahni/65415/POI20.6.2011.rar_4.68MB.html Tato verze je plně funční. Podařilo se mi odstranit chybu háčků. .-) Je tam přidána položka EU, kde najdete něco málo se zemí SK, PL a Maďarska. Tak ať se vám podle toho pěkně jezdí, brzo budou prázdniny. .-) Tak jsem použil, přepsal 2 na 20 a stejně pokud dám nov mapy neběhají správně TMC informace, zobrazují se prázdná okénka. Jakmile vyndám DVD a vrátí se původní mapy tak TMC jede, POI body fungují skvěle.., ale TMC je pro mne důležité ?? Co s tím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 TMC je důležité jestli chceš vědět jak to vypadá na cestách (Uzavírky atd.) jsou to informace, které se ti zobrazují v mapě. Jestli máš nefunkční TMC tak máš špatnou mapu. Někdy tomu stačí jen trošku pomoct. .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Dobrý den Jen dodám něco k poi bodům, které jsou ode mně výše. Po delším používání mapy s těmito body jsem zjístil, že na columbus je tolik bodu moc. Velice se spomalí a dochází zamrznutí celé navigace + samovolnému restartu. Po nahrání verze bez velkého počku poi bodu je navigace velice rychlá a neseká se. Tak jen ať víte jestli vám to dělá také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) ahojte,ako nahram radary do navi,skusal som z sd karty,kde som mal vytvoreny priecinok PersonalPOI a tam boli vlozene radary,ale nic mi nenaskoci ked to zasunem do navi,,,navigaciaH:23,SW:6273 cislo dielu.3T0 035 686 H: mapyV10dakujemEdit:hotovo funguje Editováno: 2. Červen 2014, autor: Pawouk Edituj své příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Poradí někdo jak dostat pak vše na DVD když mě Nero hlásí že nemám dostatečnou kapacitu DVD??? DVD má pokuď se nepletu 4,7G a data v PC 4,49G. Díky předem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.