Speedlimit Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Zdravim, mam Fabiu r.v 2000 a mal som na nej hranate hmlovky, teraz som tam dal faceliftovy naraznik spolu s gulatymi hmlovkami. Je nejaka finta ako prehodit konektory alebo ako ich zapojit na predfaceliftovu kabelaz? A este ako su uchytene hmlovky? Nemate foto tych srubiek? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 ach jo, konektory jedine prehodiť piny a prepinovať do nového konektoru. čo potrebuješ na tych skrutkách??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Takze konektory vymenene a hmlovky svietia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj.Sigi Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Hoši spíš mám jinou otázku ohledně kabelů k mlhovkám. Potřebuji vyměnit kabely jelikož si sněma někdo hrál a teď nesvítí ani přední ani zadní. Na přední jsem přišel hned co jsem otevřel kapotu auta. Mlhovky jsou ale kabeláž žádná. Zadní je chyba někde na kabelu. (žarovka=ok, pojistka=ok, kontrolka na budíku=ok) proměřeno a nejde tam nic. Podle mě je nejednoduší varianta vyměnit kabel a zjistit jesli není někde přerušen. Předchozí majitel si asi trošku hrál a zkoušel to nějak zapojit a nic. Nevíte někdo jak jde propojení mlhovek (spínač, pojistková skříň, relé, palubovka, víc mě toho asi nenapadá) popřípadě barvy kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 co se podívat v tématech o mlhovkách, je tam dost napsáno o dodělávání, tak by tam mohlo být i to co potřebuješ vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.