projectcwo Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 A co tak SDHC karta ?? Tam ti vojde mp3, ze ich nebudes mat kedy vypočuť. JO TO NEZNÍ ŠPATNĚ CO STOJÍ A KDE SE DÁ KOUPIT ? DO TOHO BYCH ŠEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 težko říct, na co se ptáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 to 'projectcwo': Buď si z nás děláš (_!_) nebo jsi úplně mimo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim Gorkij Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Zdravim vsetkych, mam Octaviu po fl a so seriovym Blues ale chcem ho vymenit za Bolero. Neviete mi poradit, ci budem musiet vymenit gateway? Alebo ako jednoducho zistim aku verziu gateway mam nainstalovanu? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 jaký máš rok výroby? gateway zjistiš diagnostikou, nebo se na ní musíš podívat pod volantem... je nad plynovým pedálem, musíš sundat celý plast pod volantem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim Gorkij Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 rok vyroby 2010 jaký máš rok výroby? gateway zjistiš diagnostikou, nebo se na ní musíš podívat pod volantem... je nad plynovým pedálem, musíš sundat celý plast pod volantem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 nemusíš měnit gateway... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim Gorkij Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 to si ma potesil nemusíš měnit gateway... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SusHa1 Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Zdravím, v prosinci mi přijde OII classic. Uvažuju o BOLERU, které se dá sehnat do cca pěti tisíc korun. Bude mi v autě fungovat tak jak má, když ho tam vložím? Myslím jas obrazovky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuningjanek Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Zdravím, v prosinci mi přijde OII classic. Uvažuju o BOLERU, které se dá sehnat do cca pěti tisíc korun. Bude mi v autě fungovat tak jak má, když ho tam vložím? Myslím jas obrazovky atd. Pasovat ti bude určitě a jas a zvuk vše jde jak má jedno mám už to novější viz.foto cena 5999kč je 2.měsíce staré koupli sem columbuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 bude.... jen se musí nakodovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Dneska jsem dal Bolero a novou gateway, nakódoval a rádio hraje atd. Ale parkováky ani nepípnou a na maxíku se přestalo zobrazovat menu DSG-poslední řádek, který zobrazuje zařazený kvalt dsg. Asi to bude špatněnakódované...nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ro.sarek Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Ahoj zrovna jsem vyměnil Boler 2010 za Columba. Bolero bylo na velmi dobré úrovni ale Columbus je ještě dále. Naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 nakodováno, výpis bez chyb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nováče Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Zdravím, Vím že se tu o otm povídá pořád do kola, ale nemužu nic najít. Koupil jsem si Bolero a vybíji mi baterku. Potřeboval bych vědět, přesně jakou Gateway musim dát, aby tento problem přestal. A ještě jednu věc, Dal by se k Boleru připojit DVD přehravač?? existuje k tomu nějaká redukce? Díky za Info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 L,P,Q,S,AA,AD.... ale hlavně musíš novou gateway nakodovat!!! Připojit DVD nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nováče Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 A tohle označení je někde na gateway přimo napsaný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Jo, je to seriové označení za číslem: 1K0907530 Tedy: 1K0907530L 1K0907530P 1K0907530Q 1K0907530S 1K0907530AA 1K0907530AD atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fary Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Mám O2RS, mr2006, climatronic, parkováky předek i zadek. Budu dávat Bolero a gateway to je jasný. Když budu chtít zobrazovat parkováky (předek i zadek) stačí vyměnit řj parkováků? Když budu chtít zobrazovat i věci z climatronicu tak musím vyměnit jenom climatronic nebo i celý topení. Hledal jsem to na víc místech a co člověk to jinej názor. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fary Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Mám O2RS, mr2006, climatronic, parkováky předek i zadek. Budu dávat Bolero a gateway to je jasný. Když budu chtít zobrazovat parkováky (předek i zadek) stačí vyměnit řj parkováků? Když budu chtít zobrazovat i věci z climatronicu tak musím vyměnit jenom climatronic nebo i celý topení. Hledal jsem to na víc místech a co člověk to jinej názor. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 parkováky vyměnit RJ a hlavně upravit zapojení senzorů a natáhnout nove cany... climatronic - panel a sací šachtu, přepinovat kompresor a hlavně doufat jestli to bude chladit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 V sobotu mi Milhausek namontoval k boleru frekvenční vyhýbku k anténě, a popravdě nevnímám nějaké zlepšení příjmu. Tam kde to nehrálo nebo škrčelo to nehraje zase. Toť můj dojem. Takže investice 3 tis. je na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 No to už bych viděl na vadu antény...co tam dát žraloka co je na faceliftu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 to 'ferda25': Na kolik ta ploutvička vyjde? Musí se ještě někde něco natahovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 (editace) Ploutvoprut z FL má fakra konektory. Editováno: 13. Prosinec 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.