hokejka10 Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Ja mam toto a je to vpohode a ani diagnostika nepise chybu http://www.dobry-obchod.cz/produkt/66561-antenni-adapter-double-fakra-samice-1x-fakra-samec/ http://www.vzdy.sk/stualarm-66561 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Origo redukce http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/antenni-adapter-1-tuner---2-tunery/288/7/48/43/1001 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 origo redukce je totální kravina!!! nezapouje druhou anténu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Chtěl bych vymnít stream za Bolero. na co vše si dát pozor při koupi? Co jsem se dozvěděl,tak rámeček by měl psaovta ze streamu pokud Bolero bylo v Octavii,ze Supa bych musle koupit nový. Co se týče kodování ,tak prý to jde předkodovat gatway+PDC aby se mi parkovací snezory zobrazovaly na displeji (ne pouze akustický signál) ještě jiná dulžitá věc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenn1 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) V mechanike mi ostalo CD a Bolero ho nechce vysunut poradte co s tym .? Ani ho len nenacita ze tam je len vypise chybu . Editováno: 8. Duben 2014, autor: zdenn1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Rozebrat, mechaniku zaparkovat a zase složit bez cdčka a doufat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfo333 Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Zdravým vás Český bratia. Mám OII 2006 Swing som vymenil za Bolero. Vďaka tomuto fóru som sa dočítal že je potrebný GATEWAY ale aký? Je ich veľa typov a neviem ktorý je vhodný. Bolero je z OII FL. Ešte sa chcem opýtať je nutné ešte rádio kódovať aby ukazovalo napr. parkovacie senzory niečo také som čítal? Je tu niekto zo SR kto to robí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Předem se omlouvam jestli se to uz resilo, ale mam dotaz na tutu hlasku. Je problem v karte nebo ve čtečce v Boleru? Karta je micro SDHC v adapteru, format FAT32, trida 10, 4GB a jsou na ni pouze adresare s mp3 soubory. Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Co jiné SDéčko? Funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Zkoušel jsem teď ještě nějakou "no name" microSD 2GB a problém stejný. Nevadí tomu třeba ty adaptéry z microSD na normální SD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Adaptéry nevaděj, měl jsem microSDHC přes adaptér na SDHC v Amundsenu a jelo to bez problému. Pochybuju, že by to bylo u Bolera jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Tak vyzkoušena další SD karta, tentokráte normální (ne micro) a funguje to. Mirco SDHC vyzkoušena v Audi Q5 a funguje. Takže problém je tedy v Boleru, které si s ní neporadí. Jaká je poslední verze FW? Já tam mám nyní 20110315A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) Dneska zakoupena nová SD karta, typ SDHC, o normálních rozměrech ... a opět nic ... už mě to lehce přestává bavit Aktuálně vyzkoušené karty a jejich funkčnost: Kingstone SDHC 4GB class 4 - nefunguje Kingstone micro SDHC 16GB class 10 - nefunguje Kingstone micro SDHC 4GB class 10 - nefunguje SanDisk micro SD 2GB - nefunguje NoName micro SD 2GB - nefunguje NoName "Tesco" SD(možná HC) 4GB - funguje (karta za 60 korun ze slovenského Tesca) Všechny karty ve formátu FAT32. Editováno: 20. Červen 2014, autor: Mailo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 A co to zkusit naformatovat na jiny filesystem? But NTFS nebo exFAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 To me nenapadlo, v navodu je psane ze podporovany format je pouze FAT32 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 (editace) No vetsina pametovych karet ma prave defaultne exFat. Rekl bych, ze snad vsechny SDXC karty. Sam ji pouzivam, file system jsem nechal puvodni, a v Amundsenu to jede. Pripadne bych mozna zkusil i stary FAT16 nebo FAT12 Editováno: 21. Červen 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Tak vyzkouseny vsechny typy formatovani a nic. Stale bez uspechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 To fakt vypadá na problém v Boleru. Já mám odzkoušeny Kingston (2GB micro, 4GB micro) A-DATA (16GB) a vše mi šlape. ferda25 mi udělal aktualizaci firmware. Dřív mi to jen dlouho načítalo. Ale je třeba si říct, že mám Bolero ze SUP2 a ty máš Octávácký.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Mě je právě divné, že jedna jediná karta v tom rádiu jede. Kdyby nefungovala žádná, tak je to jasné, ale proč ta jedna funguje bez problémů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Tak jsem to vyřešil nejjednodušeji jak to šlo. Vyměnil jsem si kartu s kolegou, ta jeho "no name" karta u mě funguje, můj Kingstone funguje zase u něj. Nicméně měl bych dotaz, vypozoroval jsem jeden stav, co rádio dělá. Vlezu na rádiu do adresáře kde mám mp3 které si chci pustit. Dám play a rádio napíše error hlášku, že daný typ formátu souboru nepodporuje. Poté postupně všechny mp3 soubory ve složce zešednou a nejsou pustit, přičemž pod tímto "šedým" seznamem skladeb se objeví druhý (stejné názvy souborů), kde text je bílé barvy a normálně můžu danou mp3 pustit. Setkal se někdo s něčím podobným??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 huh, to tvoje radio je fakt nejake divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martindurej Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Dobrý vecer. Mám O2facelift a rádio Bolero. Chcel som sa spýtať ako s ním sparujem cez bt mobilný telefón. Možno je to tu uz niekde napísané ale nenašiel som to. Dakujem , Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Musis mit v aute BT jednotku, samotne radio s telefonem nespojis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martindurej Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 A akú bt jednotku napríklad ? A v akých cenách sa to pohybuje prosím ta ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) Bluetooth jednotka by měla být pod sedadlem řidiče-vlez tam a uvidíš. Cena je podle stáří a verze BT (Premium apod.). Editováno: 8. Červenec 2014, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.