jaydoo Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Nemusí být příma viditelnost na satelity ! Namá to optiku a čočku, ktorou sa díva Ale nemali by tam byť žiadne rušivé prekážky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Ale je divné že columbus a amundsen problém se světlem nemají... Já nevim jak je to s tou gps antenou, ale skovaná pod palubkou být nemuže, musí byt přímá viditelnost se satelitem ne? Ale tohle bysme měli řešit ve vlákně o columbusu Už sem ve vláknu s Columbusem, akorát mě napadlo že bys věděl. Takže jo, BOLERO pro OII před FL má problém s jasem (přes den na něm neni skoro nic vidět, ale NAVI NEXUS a COLUMBUS s tím problém nemají, je to ověřené, takže to pro všechny co chtěj narvat BOLERO do OII před FL - vlastní zkušenost, vše funguje akorát na tom za slunce neni nic vidět škoda, BOLERO je fakt mazel, ale jde z auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 jaydoo: aha, díky za opravu Stringo: no já spíš vyzkoušim ten Amundsen, navi vlastně ani nepotřebuju, stačí mi ta v Nokii, je detailní a dá se zdarma aktualizovat. Hlavně aby to četlo paměťové karty a bylo vidět na displej, což by mohl Amundsen splnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Stringo: dá se koupit i origo střešní anténa ,která vypadá úplně obyč a umí FM, GSM a GPS.Ploutev je hezčí, ale když mám Columba tak to tak nemlátí do očí těm fetkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Tak já jsem si na ten jas zvyknul-až tak mi to nevadí. Navíc není to pokaždé a fakt by mě zajímalo podle jakého faktoru to svítí. Protože i když úplně zakryju to světelné čidlo (chci simulovat tmu) tak na to nereaguje. Mě to začlo zlobit, když jsem si nechal nakódovat denní svícení (Ameriku). Při rozsvícení ruční to září dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tak já jsem si na ten jas zvyknul-až tak mi to nevadí. Navíc není to pokaždé a fakt by mě zajímalo podle jakého faktoru to svítí. Protože i když úplně zakryju to světelné čidlo (chci simulovat tmu) tak na to nereaguje. Mě to začlo zlobit, když jsem si nechal nakódovat denní svícení (Ameriku). Při rozsvícení ruční to září dobře. Zkoušel jsem porovnat svícení AMERIKU a svícení na potkávačky a rozdíl není žádný, takže v tom to nebude, ale je fakt, že když nastartuju, tak to cca 4minuty svítí víc, pak to pohasne. čidlo nereaguje protože to neumí spolupracovat přes ten konektor co jde do rádia, v Superbu to asi bude mít ještě kabel co jde do ŘJ z rádia, kde to vyhodnotí. a Bolero s FL OII nemá čidlo ale bere si to z čidla v palubovce, takže je to vlastně taky naprd protože to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Stringo: dá se koupit i origo střešní anténa ,která vypadá úplně obyč a umí FM, GSM a GPS.Ploutev je hezčí, ale když mám Columba tak to tak nemlátí do očí těm fetkám můžeš hodit nějaké info ohledně té antény? třeba výrobní číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 jaydoo: aha, díky za opravu Stringo: no já spíš vyzkoušim ten Amundsen, navi vlastně ani nepotřebuju, stačí mi ta v Nokii, je detailní a dá se zdarma aktualizovat. Hlavně aby to četlo paměťové karty a bylo vidět na displej, což by mohl Amundsen splnit Amundsen taky dobrý, akorát se mi nelíbí vzhledově, je moc přeplácanej tlačítkama. Nevíte jestli jde dát Bolero ze Superba II (to co prodávám) i do Fabie II? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 1U0 035 507A měla by to být tato, ale nejsem si tím úplně jist.Pokud nepochodíš, vůbec by pro NAVi nebylo špatné toto http://www.aunika.com/Autoanteny/GPS-anteny/GPS-NANO-vnitrni-antena-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Zkoušel jsem porovnat svícení AMERIKU a svícení na potkávačky a rozdíl není žádný, takže v tom to nebude, ale je fakt, že když nastartuju, tak to cca 4minuty svítí víc, pak to pohasne. čidlo nereaguje protože to neumí spolupracovat přes ten konektor co jde do rádia, v Superbu to asi bude mít ještě kabel co jde do ŘJ z rádia, kde to vyhodnotí. a Bolero s FL OII nemá čidlo ale bere si to z čidla v palubovce, takže je to vlastně taky naprd protože to nefunguje. Počkej já myslím světelné čidlo na rádiu. Mám Bolero ze Supa s čidlem tedy 3T0 035 156B. Ty máš asi jinou verzi, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Počkej já myslím světelné čidlo na rádiu. Mám Bolero ze Supa s čidlem tedy 3T0 035 156B. Ty máš asi jinou verzi, což? Já vím, já mám taky ze Superba II a má čidlo přímo rádio v pravém horním rohu, ale je i Bolero pro OII fl, to nemá čidlo na rádiu, ale spolupracuje s čidlem co má FL Octa v palubovce, proto to taky v PŘED FL Octě nefunguje jak má. no a to rádio potřebuje podle mě ještě informace z nějakého dalšího zdroje (asi ŘJ) aby vyhodnotilo jak má svítit, že to nezáleží jen na tom čidlu v rádiu. Nikdo mi nebyl schopen říct, jestli to jde obejít a jak to vlastně funguje v tom Superbu, ani tady na foru machři na elektriku, takže já jdu do Columbuse a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Víte někdo, jestli jde Bolero ze Superba II do Fabie II??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 S převodníkem tam jde.Nebude jen ukazovat maxidot.Měl jsem ho tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Tak mám další dotaz. Chlapík chce vědět, jestli BOLERO z SII půjde do Roomstera (12/2010) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Nikdo nevíte, zda jde Bolero do Roomstera??? Potřeboval bych to vědět, kvůli prodeji tohoto rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ano jde.. ale do MR2010 nutný převodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ano jde.. ale do MR2010 nutný převodník Tohle je už MR2011 už údajně. díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 (editace) Ahoj, jsem tak trochu nováček s OII r.v.2012,Ambiente Plus. Dnes jsem nainstaloval Bolero ze Superba II. Nejdou mi zadní repro ale jinak vše šlape jak má, ale není potřeba ještě něco nastavit v řídící jednotce? Jak to nakódovat??? Jako Columbuse??? Při zapnutí mi to rádio zapípá asi 5x rychle za sebou. Poprvé když jsem tam rádio nainstaloval tak to nedělalo. Včera jsem to vyndal a zase vrátil a začalo to dělat. Nevíte někdo co to je? Ještě jsem se chtěl zeptat, jak doplním svou OII o MDI? Děkuji. Dík za rady :-) Tak už to nepípá :-) bylo to HF. A je tady vůbec někdo? Nevím jak nakódovat Bolero do OII :-( Editováno: 8. Květen 2012, autor: Bahos73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sudoma Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Ahoj všem koupil jsem si autorádio Bolero a potřeboval bych pomoct s aktivací bluetooth.Jestli musím jěšte něco dokoupit a co to stojí a kde to seženu. Předem všem kdo pomůžou moc děkuji. Zdeněk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 idu do bolera aj 32gb sdhc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Ahoj chodí mi tam 16GB,ale naplním jí a je to hrozně pomalé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 (editace) A na BT musíš koupit modul (jednotku) na vrakáči tak kolem 3000 Kč. Editováno: 9. Červen 2012, autor: Bahos73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 (editace) A na BT musíš koupit modul (jednotku) na vrakáči tak kolem 3000 Kč. Chodí to super!! Zvládne to nainstalovat každý, no skoro každý :-) Editováno: 9. Červen 2012, autor: Bahos73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 proč zrovna tuhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bahos73 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 No nemusí to být zrovna tahle :-), jen že jsem si jí instaloval já a šlape mi to. Tobě se nelíbí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.