Václav Š. Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 No tak zdá se to být jednoduchý, jenomže já ani nevím, jak sundat ten rámeček a nic při tom neulomit :-) Ještě otázečka: kdybych chtěl potom prodat ten můj Swing, kde k němu najdu PIN? Díval jsem se do servisky, ale nic tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Ten rámeček je dost odolnej, stačí půlka dřevěného kolíčku na prádlo nebo na šroubovák kousek izolepy aby si rámeček neškrábnul, malinko zabrat a pak už chytit rukama a tahat... Já to začínal nahoře, ale když to sundaval jeden elektrikář, tak to vzal zespoda rukama, zatáhnul a spodek vyskočil a pak odloupnul zbytek. PIN ti zjistí v autorizáku, obvykle za to chtěj 500, založej zakázku, daj si na to hodinu a ještě jsou líný. Jak ten servis nemám rád, tak ti mohu doporučit Eurocar EC v Bohnicích. Nezakládali ani zakázku, jen se mnou došel do auta, rádio jsem měl připojený ale odšroubovaný, tak si ho povytáhnul, opsal nějaký kódy, sednul k PC a za chvilku mi ho napsal na papírek a nic za to nechtěl. Naznačil jsem, že mu za to rád zaplatím, tak si řekl o 50Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 OK, díky. Ještě jsem tady četl, že Bolero neumí zobrazit vnější teplotu. V katalogu na dvojkovou Octu přitom píšou, že to umí. Jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Tak to netuším, ale teplotu máš na maxidotu, tak proč na to koukat ještě na Boleru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Nejde o mě, ale o spolujezdce :-) Jak tak pátrám, tak to fakt vypadá, že čas ani teplotu Bolero neumí :-( Láká mě tam ten CD měnič, ale zase se bojím, aby mně to někdo neukrad. Ještě si to promyslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Spolujezdec není důležitej, můžeš mu to říct... Já jsem původně taky chtěl Bolero, ale nakonec jsem si sehnal Amundsen+ (hodiny ukazuje, teplotu ne) a to kousek s integrovaným bluetooth handsfree. Amundsen stál myslím 6 nebo 7 tisíc, GPS vnitřní anténa asi 500 a pak kabel s mikrofonem asi za 500. Mám navigaci, přehrávání z SD karty, můžu bezpečně volat... Navíc mam před FL OII a tam je s Bolerem problém s jasem, musí se dávat verze ze Supa se senzorem a ani tak to v 80% případů nefunguje. Bolero je sice hezčí, podobá se Columbusu, ale je to za 5litrů pořád jenom rádio a ten měnič CD je zbytečnej, když si na kartu těch CD narvu třeba 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Tak navigaci mám přenosnou, o vestavěné neuvažuju. Kradou se ty Bolérka, nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Asi stejne jako ten Amundsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Odpověď ze Škoda Infoline ohledně zobrazování času a teploty na Boleru: Autorádia Bolero, která byla montována do vozidel Škoda Octávia, modelový rok 2009, nebyla funkcí pro zobrazování času a venkovní teploty ještě vybavena. Tyto funkce byly u autorádií Bolero zavedeny až od modelového roku 2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John1976 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) A jake oznaceni maji ty BOLERA 2011???? Ja mam 1Z0 035 156 F BOLERO 010 0054. Editováno: 14. Srpen 2013, autor: John1976 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Tak to netuším. Podle mě to stejně musí být jenom softwarová záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John1976 Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Tady http://www.caraudio-service.ru/index.php?productID=14072 jsem nasel bolero a zobrazuje hodiny ma hw010 sw:0061. Takze sehnat soft 0061. ja mam 0054. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Kdo má ve staré O2 Bolero a měl by chuť zkusit vyřešit problém s podsvitem můžeme zkusit. Úprava rádia trvá hodinu a půl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Vie mi niekto poradit kade ide kabel napajaci od dsp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vi.l.ik Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 pánové prosím o radu. Třeba tady někde je odpověď- v tom případě jsem špatně hledal. Mám octavii 2 facelift 2009, autoradio Blues. Chci ho vyměnit za Bolero. Stačí pak jen vytáhnout kaslík a staré radio a napojím nové nebo musím ještě něco dokupovat než to začne hrát? Pokud ano, děkuji za odkazy co všechno je potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 A toto vlákno jsi četl? O pár stránek zpět se něco o tomto píše. http://forum.skodahome.cz/topic/50131-bolero/page-16#entry1444090 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Pasovalo by toto http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/6835-bolero-%C5%A1koda-superb-2010/ do MR2008 kde je ted RNS300? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Nevíte někdo, tohle je nějaká nejnovější verze bolera ? http://elektro.bazos.cz/inzerat/28298981/RCD510-s-MP3-a-internicm-changerem-pro-Skoda-Octavia-Superb.php Místo SETUP a PHONE jsou tam pouze šipky...Má to i čidlo na světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 čínská verze - pro čínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 No nevim no, dal jsem to do auta, fungovalo to, ale za ty peníze jsem nakonec řekl, že to nechci. Jas byl OK a reagoval i na nastavení v menu, ale zas ve tmě asi bude OK vždy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanku69 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Někdy v roce 2010 tady zazněl dotaz, zda lze do Bolera "dostat" GPS navigaci. Odpověď jsem ale nenašel. Zná někdo na tuto otázku odpověď? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Neda ani do bolera ani do RCD 510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanku69 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Dík za odpověď, aspoň mohu dál využívat svého TomToma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Nebo Bolero vytáhni a prodej na aukru za 4000, přidej 2000 a kup Amundsen+ s integrovaným BT HF. Budeš mít origo navi a ještě bezpečný telefonování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanku69 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 No asi zůstanu u Bolera. Tomík mi taky poskytuje konfort bezpečného telenování přes navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.